Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Erstatte rødvinseddik

#1

Hyacinth sa for siden:

Er på hytta, og det eneste jeg finner er helt vanlig blank 7%-eddik. Funker denne når jeg skal hurtigsylte grønnsaker? I (Jamies) oppskrift står det rødvinseddik. Jeg hadde ikke nølt med å bruke en annen eddik, for eksempel eplecidereddik. Men akkurat sånn vanlig eddik pleier jeg egentlig ikke bruke i mat til vanlig. Hvis det er av betydning, skal det blandes med sitronsaft, sennep, salt og pepper.


#2

Isprinsessen sa for siden:

Jeg sylter rødløk med vann sukker og vanlig eddik.


#3

Hyacinth sa for siden:

Ja, det har vel egentlig jeg også gjort, når jeg tenker meg om. Liker godt eplecidereddik, riktignok.


#4

liefje sa for siden:

Det går sikkert bra. Bare husk og smak deg frem før du tar i grønnsakene. 7 % eddik er liksom litt sterkere enn annen eddik. Kanskje blande i litt vann? Jeg hadde nok også tatt i litt rødvin siden det skal være rødvinseddik.


#5

Tjorven sa for siden:

Det går fint. Jeg har laget det med så mangt, og det funker uansett.


#6

Hyacinth sa for siden:

Så bra!

Det ble godt. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.