Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan var bryllupsnatten deres?

#1

Dixie Diner sa for siden:

Alle brudepar ser vel frem til den første natten som mann og kone. Det gjorde vi også, helt til velmendende venner ødela den for oss. :snill:

Da vi kom hjem i 3-tiden på natta, så vi at hele hagen var hvit av dopapir. Alle trærne var dekket. Men det var mørkt så vi fikk ikke se omfanget før neste dag, så vi lo litt av det da. Da vi kom inn var det liksom noe "galt", jeg merket at noen hadde vært inne. Da jeg skulle ta ut et glass, var det fullt av tørkede erter.
De hadde helt erter i ALT vi hadde av servise og glass, samt skåler osv. Jeg fikk jo latterkrampe da.
Men da vi kom opp, lå det erter i trappa, og hele badematta var full av erter i samme farge som matta. Jeg, som var gravid og hadde bekkenløsning, holdt på å ramle på magen rett på ertene, det kunne gått gale, men okei det var ikke det verste.
Først måtte jeg sitte og ta ut 200 (jeg overdriver ikke) hårnåler fra håret mitt, og det tok minst en time. Da jeg var ferdig, var klokken over 5, og jeg og mannen var så trøtte at vi så syner.
Da vi la oss i sengen merket vi at det var noe der. Hele dynetrekket og putetrekket var fullt av erter. Og de hadde også lagt erter under dynene, og under hele overmadrassen så det lå i alle kriker og kroker av senga.... Vi måtte ta av alt sengtøyet og ta bort madrassene, som veide et halvt tonn hver (rammemadrasser) og få vekk alle ertene.
Vi la oss uten sengtøy, orket ikke ta det på...
Jeg var så utmattet at jeg grein.

Dagen etterpå måtte mamma komme og hjelpe meg å få bort alle ertene fra gulvet, vi fylte to hele bæreposer!!!!!!!!! Det var erter overalt! Katten vår fant erter som han lekte med i flere netter etterpå, vi måtte stå opp hele tiden for å fjerne dem, for han bråkte sånn med dem. Jeg hater erter den dag idag. (Jeg knegger, men jeg syns egentlig ikke det var noe morsomt!).

Vi måtte også få bort toalettpapiret fra alle trærne i hagen. Desverre høljet det ned den dagen, så det var små biter av toalettpapir i hele hagen. Det blåste bort på vinduene til naboene, så de måtte vaske vinduene og ble irritert på oss...

Nei, det var et mareritt. Jeg var rasende, selv om jeg tåler en støyt. Selv kunne jeg jo aldri funnet på noe slikt mot vennene mine, jeg hadde heller gjort noe KOSELIG for dem!

Vi ringte dem og hintet litt frempå om de kunne bli med og rydde opp dette helvetet, for vi var trøtte etter å ha måttet rydde hele bryllupslokalet dagen etterpå, men de tok ikke hintet. Ikke tilbød de seg noe heller, så jeg stod opp i et tre, med smertefull bekkenløsning, i regn og storm, og måtte ta ned alt papiret.

Det verste er vel at ingen av disse enda har giftet seg, så vi har, 4,5 år senere, enda ikke fått tatt hevn. :knegg:


#2

Go\jenta sa for siden:

Huff! Dette hørtes lite omtenksomt ut! Særlig fordi du var gravid, synes jeg de burde tatt mer hensyn,- og ihvertfall hjulpet dere å rydde opp!

Vennene våre lot oss heldigvis være i fred, og vi slapp å rydde opp etter bryllupsfesten,-så vi fikk en kjempefin bryllupsnatt!!:)


#3

Maz sa for siden:

Og du lurer på hvorfor de ikke har giftet seg???

Mannen min hadde drukket vel mye conjac utpå kvelden og en stund etter vi kom hjem ble det til at han ropte på elgen.

Så la oss si det pent, jeg vasket do den natten.


#4

Mandarin sa for siden:

Makan!! Det er det verste jeg har hørt.
Kan jeg spørre om hvor gamle dere var da dere giftet dere?

Vi hadde en fredelig natt på hotellrom /suite. Champagne og et digert fruktfat ventet oss da vi kom. Jeg hadde vel mest lyst på junk food skal jeg innrømme, så potetgullet i minisbaren gikk ned først. :knegg:

Neste morgen var det deilig frokost på rommet, med fin utsikt.


#5

polarjenta sa for siden:

Det va kun forloverne våre som visste at vi skulle gifte oss, så vi slapp unna alt sånt.


#6

Dixie Diner sa for siden:

Huff. :knegg:

Vi var 23, og vennene våre er på samme alder, +/- et par år. Det hadde nok ikke skjedd om vi giftet oss NÅ nei. Tror jeg, vet jo aldri med de folka der. Stakkars svigermor, det var hun som ga dem husnøkkelen og hun ble helt sjokkert og fikk DEN dårlige samvittigheten etterpå. Men hun fikk jo bare beskjed av dem om at de skulle gjøre noe koselig for oss. Riight.


#7

Guava sa for siden:

Vi hadde et helt hotell for oss selv. Ja det er fakta. Da vi skulle bestille hotellrom til bryllupsnatta fikk vi vite at begge byens to hoteller var stengt. Siden pappa kjente eieren på det ene ble vi utstyrt med nøkkel og fikk et flott rom der likevel.
Det ble ikke frokost da.. men det hadde mamma ordnet utpå formiddagen.

Det jeg husker aller best fra natta var at jeg brukte veldig lang tid på å få ut alt dilldallet i håret og det var sannelig vondt også siden håret var stivt av spray.


#8

Dixie Diner sa for siden:

Haha ja, det der håret. Jeg måtte som sagt ta ut ca. 200 fliseklemmer før jeg kunne legge meg, hele håret var fullt av dem. :knegg:
Men frisyren var VELDIG flott da.


#9

Frantzen sa for siden:

Det var en DÅRLIG spøk, Iset! Det er noe med å gjøre spøken såpass liten at den forblir morsom... også kom de ikke og hjalp dere med å rydde en gang! :rystet:

Byllupsnatten vår var rolig - vi hadde fått hotellnatt i gave og syns det var stor stas! Men det er morgenen etterpå jeg husker best, da min nybakte ektemann var heldekt (og da mener jeg heldekt!) av vannkopper. Jeg var glad vi ikke hadde planlagt å dra på bryllupsreise :knegg:


#10

Minerva sa for siden:

Stakkars dere! Da tror jeg også jeg hadde begynt å grine, for i tillegg til at man er man trøtt og sliten har man jo bare lyst til å legge seg ned og prate om inntrykkene fra dagen.

Vi rusla de 100 m fra selskapslokalet til hotellrommet, og nøkkelen hadde vi passet godt på hele kvelden. Vi fjernet også en del hårnåler, prata om dagens inntrykk og ja... la oss si at det ble full klaff ettersom jeg har termin ca 8,5 mnd etter bryllupsdatoen.


#11

Jinx sa for siden:

Den var bra.Var tidlig hjemme, jeg var gravid i uke 11 og trøtt...Ingen som hadde gjort noe tull her, og vi sov godt.Ok hadde en liten runde før vi la oss da:o Etter at mannen hadde plukket nøyaktig 100 nåler ut av håret:D


#12

Fibi sa for siden:

Vi fikk også hotellovernatting i gave. Det, og en weekendtur til valgfri europeisk by, var bryllupsgaven fra foreldrene mine. Så vi ble sendt i taxi til et hotell i byen, og kom inn i en flott suite, hvor det ventet musserende vin, og fruktfat. :D Siden rommet hadde badekar, så måtte vi jo bare teste det ut litt. :sparke: Resten av natta er sensurert. :flau:

Morgenen etter fikk vi en fantastisk frokost opp på rommet. :)


#13

Anne C sa for siden:

Vi skulle dra på bryllupsreise tidlig neste dag, så vi dro rett til Gardermoen på et hotell der. Etter å ha brukt minst en time på å få ut nåler og floker fra håret hadde vi en hyggelig natt. Det ble ikke spesielt sent siden vi dro så tidlig.

Heldigvis er det ikke noen som driver å saboterer hotellrom og sånt i vår vennekrets, fatter ikke hva som skal være så moro med det.....


#14

amo sa for siden:

Vi lå hos mamma og pappa.Delte seng med storesøs.:knegg: Det vil si, vi var ikke i seng før kl.0600.Var på nachspiel, og kl.0530 kjørte jeg sjefen min hjem, drittlei.:nemlig:


#15

Shakira sa for siden:

Hos oss hadde de vært og fylt opp sengen med videofilmer og covere, ting som kunne tas lett vekk.

Men de ble snytt da, hehe. For vi fikk attpågave av min forlover og samboeren hennes.. Brudesuiten på hotell.:D


#16

Michayla sa for siden:

Vi lå på hotellet som festen var.
Den største suitten de hadde.
Vi tok oss et boblebad før vi la oss.
Dagen etterpå oppdaget jeg hvor mye brunkrem etc jeg hadde på meg.. store brune striper i boblebadet.
Hadde ikke tid til å ta av sminken må skjønne.
Gubben tok hårnålene ut, det var mange, men vi telte dem ikke. Men enkelte av dem var svære, så hvor de var gjemt hen vet ikke jeg..
Sov godt.
Men savnet en rolig frokost morgenen etter. Det gikk ikke an å få frokost på sengen.
Jeg var gravid og morgenkvalm i tillegg, så å sitte å spise frokost med mannens tanter og onkler med barn var ikke det jeg ønsket mest dagen derpå.
Så var det å rydde ut gavene fra lokalet og hente kakerester på hotellkjøkkenet før vi kom hjem til fullt hus.
Min manns familie kom langveisfra og ville jo komme innom.
Jeg var utmattet og måtte da oppvarte 20 mennesker med grillmat og drikke.
Tilslutt måtte jeg bare gi allt ansvaret til mannen, jeg ble dårligere og måtte gå å legge meg.
Ikke før ved 18.00 dro de hjemover.
Denne dagen ville jeg egentlig ha HELT alene med min mann, siden han skulle til Spania med Kongeskipet (kongen skulle på regatta) og skipet gikk den dagen.
Han var befal ombord.
Han fikk permisjon på bryllupsdagen og ble plukket opp av skipet i Horten da det skulle forbi der, så han slapp å dra inn til Oslo kvelden etter.

Enda surere ble jeg da jeg fikk vite at de to ukene de var der nede så jobbet han maks 4 timer pr dag.. Vi fikk beskjed før de dro om at det var bortkastet tid for fruene å fly ned etter dem, da de ville få så liten fritid...
Han jobbet for det meste kun 2 timer daglig, noen dager i 4 timer, resten av dagen lå de å dro seg på stranda.
Gubben var sur og skuffa han og...

Den tiden kunne vi ha kost oss sammen der nede..

Jeg fikk ikke 1 time alene med mannen min dagen etterpå før han dro, kun før frokosten.
Han kom hjem fra skipet sent kvelden før bryllupet.

Men vi ble nå gift da..

Sjefen til gubben ga meg et plaster på såret da og jeg og lillegutt (1 år) ble invitert til kongeskipet med overnatting en helg når de lå i kai ved Aker Brygge.

Full pensjon, 4 retters middag alle tre dagene. Kokken laget til og med egen "barnemat" til lillegutt.
Makan til luksus førstegangstjeneste gubben hadde. Egen servitør til å med... Han fikk ikke komme til meg å klage etter den helgen der nei. Han hadde det så godt at.

Mens han jobbet, ruslet jeg rundt i Oslo med lillegutt eller var i båten.


#17

Éowyn sa for siden:

Venner?!


#18

Dronningen sa for siden:

Da vi giftet oss på hjemstedet vårt (der vi ikke bor), og hadde ei lita ei på 6 mnd, så var bryllupsnatta i senga til foreldrene mine med ei lita ei i vugga ved siden av, og foreldre og bror i naborommene. Da ingen av oss drakk + at jeg ammet mye, så kjørte vi hjem i hver vår bil. Tok med noe familie i bilen begge 2.

Tok ut noen hårnåler før jeg la meg i 3-4 tida, men tror verken jeg dusja eller vaska sminke. Vi svimte vel av. Sto opp tidlig for å levere en symaskin svigermor hadde hatt med til meg, som et vennepar skulle ha med seg sørover når de kjørte. Husker jeg åpnet i boxershorts og t-skjorte. Sovna igjen. Kom oss på bena etter hvert, og fikk ordna og stelt oss. Så kom foreldrene mine hjem. De hadde vært sammen emd annen familie og ryddet i lokalet. Dro ut en tur selv om ettermiddagen sammen med dem, og ordna det siste. Sånn "bryllupsnattaction" ble det først litt senere. Etter 7 år så var ikke det så veldig farlig. ;)


#19

Dixie Diner sa for siden:

Sant det, vi hadde vært sammen i 6 år før vi giftet oss, så sex på bryllupsnatten var liksom ikke noe must. Men jeg hadde hatt lyst på litt søvn da. :knegg:


#20

Albertine sa for siden:

Det var frokostblanding overalt i senga vår, lurt gjemt under laken og inni putevar. Siden vi bodde på hotell midt i byen ristet vi alt ut gjennom vinduet, og duene fikk seg et herremåltid. Og resten av natta forløp omtrent slik som bryllupsnetter bør gjøre. :blunke:


#21

Pepper Lemon sa for siden:

Vi tilbragte natten på hotell i byen. Bryllupsnatten var det beste med hele dagen. Det var fantastisk å komme inn på rommet, kun oss to. Vi fikk endelig pratet sammen om alt som hadde skjedd, og fikk satt oss ned i fred og ro. Champagne og fruktfat fristet ikke i det hele tatt, men det passet godt inn i settingen. Jeg hadde også noen tusen hårspenner å fjerne - og de var deilige å bli kvitt! Vi spiste frokost i sengen dagen etter, jeg spiste pannekaker med sirup. Og så ga vi hverandre morgengave, som var en ordentlig høydare. Sukk. Den som kunne hatt disse opplevelsene fremdeles i vente. :o


#22

safran sa for siden:

Fy faen så harry, Iset. :sint: Dårlige venner, spør du meg.
Vi hadde brudesuiten på et fint hotell, men da jeg kom opp på rommet og kledde av meg kjolen fant jeg ut at mensen hadde kommet tilbake etter fødselen. Jatta.


#23

Mandino sa for siden:

Vi fikk heldigvis være i fred. Sa farvel til gjestene rundt to og ble kjørt til et gammelt og ærverdig hotell. Der hadde vi leid bryllupssuiten, hvor champagne og jordbær ventet oss. Var trøtte og slitne, men tok et deilig bad og skålte før vi la oss. Nedturen var at dobbeltsengen var noe stort juks - den besto av to madrasser som til stadighet gled fra hverandre.


#24

Kaz sa for siden:

Vi har heldigvis heller ikke venner som finner på sånne ting, greit at det er moro med litt tøys, men synes de gikk langt over streken med dere, Iset!

Vi hadde en fanstastisk bryllupsnatt. Kunne ikke bedt om noe bedre. :)
Vi bodde i en flott suite med utsikt over byen, gasspeis og nydelig bad. Vi kom tilbake fra festen til champagne, sjokolade og frukt (vi lot også alkoholen stå, mannen min tok seg en kopp te og jeg drakk brus) også satt vi foran peisen og snakket om dagen. Tok et langt bad, og mannen min plukket ut alle hårnålene . Resten av natten gikk som det burde, selv om vi var slitne så var det jo en helt spesiell anledning og stemning. :blunke:

Neste morgen hadde vi frokost på rommet og morgengaver. Jeg var helt utslitt etter dagen før, så endte opp i seng og fikk faktisk feber utover dagen. Vi skulle egentlg reise rett på hytta, men det ble et par dager i sengen hjemme først.


#25

Nessie sa for siden:

Bryllupsnatta tilbrakte vi på hotell :hjerter:

Tok en dusj sammen, koste oss i senga og fikk frokost og frukt servert på formiddagen :D
Før vi dror på dag 2 av bryllupet (må ha det vettu).

Men da vi kom hjem etter dag 2, hadde noe stablet masse ved FORAN ytterdøra.. :sukk: Synes ikke det var så stas. Gubben ble rimelig :mumle:
Vi hadde nettopp beisa hus og dør før hussalg... og døra ble ripete .. :himle:

JEG vet hvem som gjorde det, men har ikke turt si det til gubben :knegg:

Synes også at man kan gjøre noe kos istedet for tull.


#26

Isolde sa for siden:

Vi hadde brudesuiten på et gjestetun, så vi fikk et helt hus for oss selv. Der var det frukt og champange.

Det ble ikke akkurat den beste natten siden jeg hadde mensen og begge to var dautrøtte.

Men det var veldig godt med en hel natt søvn i gode senger og ingen baby i rommet, selv om jeg savnet han. Vi låg lenge og snakket i lag om dagen og sånt før vi sovner.

Om morgenen måtte vi ringe etter frokost for de hadde glemt oss. men det var utrolig god frokost med masse godt pålegg og hjemmebakt brød i alle fasonger.

og herligheten kostet bare 1400kr for natten.


#27

Superior sa for siden:

Oj da.. Vår kveld endte ganske tidlig i senga, hvor vi sov godt. Jeg var rundt 7 måneder på vei med vår eldste, og vi vare trøtte begge to. Sov lenge gjorde vi også..


#28

annemede sa for siden:

Et par jeg kjenner :knegg: hadde forlatt bryllupsfesten og reist til hotellet. Etter at de har lagt seg så ringer mobilen til. :sjokk: Mannen tar telefonen og prater med kameratene sine og forteller om rommet og hvordan de har det etc, han er veldig pratesyk, så tilslutt sier kona at han får legge på. En liten stund etter ringer mobilen igjen. Mannen har glemt å skru av mobilen, han blir igjen liggende å prate, nå i senga, forteller han, de som snakket med ham forteller at kona var rimelig sur i bakgrunnen. Med god grunn spør du meg. Mannen legger på telefonen, og da "vennene" hans prøver å ringe tilbake igjen får de mobilsvar. heldigvis


#29

Filifjonka sa for siden:

For noen elendige venner, Iset. Det er så lite morsomt å gjøre sånt at jeg har nesten ikke ord.

Vår bryllupsnatt hadde vi heldigvis helt i fred på et nydelig rom på Engø Gård på Tjøme. Ingen erter eller annet tull. Siden vi ikke hadde hatt noen stor bryllupsfest, men bare feiret for oss selv, var vi heller ikke utslitt og dautrøtte.


#30

Skremmern sa for siden:

Har du fått en ordentlig unnskyldning, Iset? Jeg fatter ikke poenget med å plage brudeparet. Det hadde vært mye bedre om de snek seg inn, tappet i badekaret, ordnet med mat, satt frem blomster, drysset roseblader i senga o.l.

Videre forstår jeg ikke alt dette visvaset som liksom hører med bryllupet. Som utdritningslag. Hvor bruden eller brudgommen må kle seg ut, tjene penger og bli ydmyket på det groveste. Så nettopp et innslag hvor brudeparet skulle mate hverandre med bryllupskake, men endte opp med å trykke hverandres tryner full av krem, hvorpå de ødela hele den fine (og sikkert dyre) kaka. Idioter!

Nesten som man ønsker å gifte seg i all hemmelighet.


#31

Dixie Diner sa for siden:

Nope. Vi har ikke snakket om det i ettertid, men da mannen min ringte dem og skjelte dem ut etter tur, mente de vi overdrev og ikke "tålte noenting". En av dem var samboeren til en av mine beste venninner, og hun sa at han fremdeles, noen måneder etterpå, mente at vi overdrev kraftig. :rolleyes:
Eller, i ettertid har en eller to av dem (de var en hel gjeng) innrømmet at de kaanskje gikk LIITT for langt, men at det var morsomt fordet. Jaha.

Heldigvis slapp jeg noe utdrikningslag, Ms. Lee arrangerte heller babyshower for meg siden jeg var gravid. :)


#32

Skremmern sa for siden:

For noen drittsekker.


#33

annemede sa for siden:

Det var ingenting som skjedde med oss. Heldigvis. Jeg kjente noen som nettopp hadde flyttet, jeg tenkte at vi kunne sette alt på plass i den nyinnflytta leiligheten deres, men det var ingen som ble med på det. Den mest uskyldige spøken jeg har hørt om er de som malte flere umodne plommer på et plommetre tidlig på sommeren, og brudgommen gikk og smakte på dem neste dag. :knegg:


#34

Dixie Diner sa for siden:

:haha:


#35

Karamell sa for siden:

Vi bodde på hotell og ingen visste hvor, trodde vi. Noen hadde likevel funnet ut avb det og det lå en hyggelig hilsen til oss.

Vi hadde svuite på SAS hotellet på Bryggen og den var over 2 etasjer! Jeg brukte evigheter med å få ut alle millioner hårnåler og så ble det vel en dusj. Natta forløp vel som bryllupsnetter bør. ;) Om morgenen fikk vi frokost på rommet og hadde enda en runde...

I 12-tiden sjekket vi ut og dro hjem til vår 10 måneder gamle baby som hadde hatt barnevakt for første gang.


#36

Nessie sa for siden:

Utdrikkingslag i min vennekrets er ok syns jeg. Ikke utdritingslag - men koselig samvær med venner, og litt utfordringer til bruden :jupp:


#37

dharma sa for siden:

Den var drøy Iset, ikke morsomt i det hele tatt.

Vi nektet å si hvor vi skulle sove. Sov hjemme hos foreldrene mine og hadde en topp bryllupsnatt. (Vi kom hjem før dem da.:knegg:)


#38

Milfrid sa for siden:

:eek: Kan man kalle slikt venner?!? :mad:

Vår bryllupsnatt ble fin, om enn ikke så romantisk som man planlegger. Hadde leid suite på hotell, kom oss i seng i 03-tiden, skikkelig slitne og smule på en snurr etter en laaaaang dag og kveld. Sovnet i hverandres armer, tror ikke det ble noe mer enn det ;).

Sov lenge, våknet til frokost på sengen, og så satt vi i hver vår gode stol og så billøp på en eller annen sportskanal (mulig det var noe hopping i sengehalmen mellom der, men jeg regner med at dere ikke vil ha detaljer :p).

Fornøyd med bryllupsnatten, alt i alt :)


#39

Nessie sa for siden:

Vi sleit med å dra fra festen vi da :sparke:
Men kom vel oss ivei kl 0330 - og etter hårnålstyr og dusj var vi vel i seng en time etterpå ;)


#40

Fibi sa for siden:

Jeg hørte en gang om et par som kom hjem og fant senga ute i hagen, fullt oppredd, med dyner og puter, sengeteppe og full pakke. I pøsregn! De ble naturlig nok rasende, og grabbet noen puter, og tuslet inn på soverommet med røyk ut ørene. Når de kommer inn på soverommet ser de at der slettes ikke er tomt for seng der, der står det nemlig en NY seng, med nye dyner, puter, madrasser osv. Da var det brudgommens kamerater, og brudens venninner som hadde slått seg sammen og kjøpt ny seng i ekstra-bryllupsgave. Så bestemte de seg for å kødde litt med brudeparet, og sette den gamle senga i hagen. :fnis:


#41

Nessie sa for siden:

:lol:


#42

emm sa for siden:

Noterer at det kun er Safran som har blod å vise til fra bryllupsnatta:knegg:

Vi hadde en veldig hyggelig natt på et hotell i Oslo. Ingen overdådig luksus, men veldig koselig. Dagen etter spiste vi frokost og dro hjem. En uke senere dro vi på bryllupsreise/ ferie med to andre vennepar.
Jeg har ikke hørt om å spøke slik med brudeparet? er det vanlig?
Synes det var fryktelig dårlig gjort av dem Iset!
Utdrikkningslag er også en hyggelig afære i vår vennekrets. Kan være litt småspøk, men aller mest god mat, godt drikke og koselig samvær med venner. Jeg fikk blandt annet aromaterapi:)


#43

Susse sa for siden:

Vi kom hjem til rosestrødd seng, champagne, sjokolade og en hyggelig hilsen fra kona til mannens forlover :)
Jeg var gravid, kvalm og stuptrøtt og sovnet idet jeg traff puta, så romantikken uteble.


#44

Miss Norway sa for siden:

Har aldri skjønt poenget med venne-vandalisering av bryllupsnatten. Meningsløst.

Vår var nøye planlagt, vellykket overnatting på hotell med the works. Men jeg kjenner igjen det med hårnålene da.

MEN: Planleggingen sviktet likevel viste det seg. Vi skulle ned i spisesalen og møte tilreisende utenlandsgjester til litt sen frokost neste morgen. Og hva hadde jeg glemt å tenke på? Jo - KLÆR. Jeg hadde kun det jeg gikk og stod i. Dvs meter på meter med brudekjole. :sjokk:


#45

Frantzen sa for siden:

:dåne:


#46

annemede sa for siden:

Hvordan løste du det?


#47

Honda sa for siden:

Bare 10 % av alle nygifte har sex på bryllupsnatten..
Elelr var det 20 %
Leste det etter vi giftet oss.
Enten er de for slitne eller for fulle hehe

Her hadde ingen øddelagt noe, verken hatt "dritt" i sengen eller noe.


#48

Camomilla sa for siden:

Ikke så spennende bryllupsnatt her i gården.
Siden vi hadde surprise bryllup hadde vi også overnattingsgjester og en liten bebis i heimen.... Ikke noe sex nei.


#49

Miss Norway sa for siden:

Mannens pysj-overdel og mannens KORTE shorts. Jeg så fullstendig gal ut. Husk tidligere nevnte million med fjernede hårnåler marinert i hårlakk - og ingen toalettsaker. Eller hårbørste.

Sikkert noen i frokostsalen som trodde jeg var en "innleid sådan" (les: billig prostituert) som var blitt invilget frokost som takk for bra innsats. :knegg:


#50

Frantzen sa for siden:

:grineler:


#51

Elisabet sa for siden:

Da tror jeg heller at jeg hadde tatt på brudekjolen igjen gitt. :knegg:

Vi var på brudesuite på hotell i byen, og et 10-talls av brullupsgjestene hadde fått overta vårt hus for natta. Med boblebad, champange og roser på senga så ble bryllupsnatta akkurat som forventet. ;) Måtte ha hjelp til alle hårnålene, og hadde husket klær og toalettsaker som vi hadde satt igjen på hotellet tidligere på dagen. Fikk frokost servert på rommet på morgenen.


#52

Jessica sa for siden:

En søster og en svigerinne hadde vært så vennlige å knuse en blomstervase på nattbordet på hotellet. De hadde strødd senga med ris. Under puta lå champagnen som min kjære mann hadde lagt i is. Isen lå i senga. De hadde strødd noe kakaoguff i restene av blomstervasen. Vi ryddet og styrte, og når vi endelig fikk lagt oss var vi utslitt. Må innrømme at akkurat da var jeg ikke noe særlig blid på min nye svigerinne og "gamle" søster.

Jeg var med på noe sånt en gang, men vi var snille. Vi pakket inn sengetøyet i en bukse, genser osv. Da brudeparet skulle legge seg så det ut som en mann som lå i sengen. I tillegg hadde vi samlet inn klokker som var gjemt rundt omkring. De hadde funnet alle så nær som en. På stua hengte vi opp en klessnor med noe småtteri på. Jeg syns nå dette var snillere. De kunne jo legge seg ganske kjapt....


#53

Joika sa for siden:

Hva er greia med å gjøre det kjipt?

Jeg hadde garantert blitt rasende om noen prøvde ødelegge dagen min....


#54

Nooria sa for siden:

Jeg synes sånt er så ufattelig tankeløst. Venner liksom? :himle:


#55

Tinka sa for siden:

Vi hadde bryllupsnatten på hotell med champange, fruktkurv og sjokolade som var satt inn på rommet vårt.

Det tok evigheter å fjerne hårnåler mm, fra håret mitt, så når vi la oss, så var det ikke mye mere vi orket.

Dagen etter spiste vi frokost på hotellet før vi ble hentet av sjåføren vår som kjørte oss hjem og vi hadde med oss vanlige klær, hygieneartikler mm.


#56

007 sa for siden:

Bryllupsnatta var fin.
Vi sov hjemme i vår egen seng, i kjellerleiligheten hos svigers. Svigermor og mannen plukket hårnåler og blomster, svigerfar serverte brus (:knegg:), vi fikk røyke på svigers kjøkken (ja, vi var unge) og mannen fikk krampe i låret under akten.


#57

Blondie sa for siden:

Vi tilbragte bryllupsnatta på hotell og hadde gjort det klart at vi ikke kom til å betale hvis noen ble sluppet inn før oss. Vi kom inn på rommet og oppdaget en nydelig bukett med røde roser fra tre av venneparene våre og de ringte kjapt fra resepsjonen for å forklare at det var hotellets ansatte som hadde satt den der. :latter: Vi ble naturligvis bare glade.


#58

Michelle sa for siden:

Vi hadde bryllup 3 dager til ende. Dagen før var det spekemat og bli kjent kveld hos mine foreldre med tilreisende noe de fleste gjestene var. Siden pappa sponset lunsj for alle utenbys gjestene på Royal Garden dagen derpå bryllupet så fikk vi suiten gratis. Men vi endte ikke opp på hotellet før kl 05 om morgenen etter en kjempekoselig/morsom fest hvor bruden fikk tråkket av 3 av underskjørtene under dansen. Da vi ankom resepsjonen skulle vi bestille frokost på rommet og susete som vi var så krysset vi av på listen eggerøre, stekt egg og bacon og omelett. Bare egg:D
På rommet stod ei flaske champagne og frukt fra hotellet og fra våre venner diverse ting kjøpt på kondomeriet. Vi "koste" oss før vi sovnet og fikk kun 4 timer før vi ble vekket med frokosten kl 10 og allerede kl 13 var det lunsj. Litt slitsomt.
Vi hadde et herlig bryllup men skulle vi forandret på noe så hadde vi ankommet hotellet endel timer tidligere.


#59

Senna sa for siden:

Vi hadde innlosjert mannens familie i leiligheten vår, og så bodde vi på hotell den natten. Dagen etter reiste vi på bryllupsreise.

Jeg har faktisk vært med på å "rote" litt i en leilighet til et nygift vennepar. Men det var ganske så uskyldig, og soverommet (som mannen hadde pyntet så fint)rørte vi ikke. Det vi gjorde var å fryse ned alt bestikket i en stor bolle, vi pyntet gardinene med litt diverse undertøy (de skulle ha besøk dagen etter), samt gladpakk over toalettsete og ingen lyspære på det samme toalettet.


#60

Hobbes sa for siden:

Vi hadde delt vielse og fest. Vielsen var midt i uken (i utlandet) og festen var den påfølgende lørdagen. Vi hadde ikke bodd sammen før vi giftet oss. Selve bryllupsnatta var veldig hyggelig, fordi det var bare en enkel middag med familien etter vielsen før det bar på hotell. Dermed fikk vi brukt masse tid på å snakke om dagen og opplevelser og inntrykk. Og andre ting... Pappa hadde bestilt juniorsuite på byens Hilton, og det var helt fantastisk. Alt var gjort veldig enkelt denne dagen, så jeg hadde ikke så mange hårspenner å ta ut heller. ;)

Natten etter festen var vel mer som dere andre har opplevd. Vi var hjemme rundt tre, hadde en varebil stappfull av gaver vi måtte bære inn, hadde omtrent 200 hårspenner å ta ut (det morsomste var at håret ikke falt sammen, men var like fint selv etter at alle spennene var tatt ut), og bare stupte i seng i fem tiden. Bryllupsdagen(e) våre er de beste dagene, tror jeg, det kunne virkelig ikke blitt bedre!


#61

Gerbera sa for siden:

Vi giftet oss i all hemmelighet, så vi slapp unna sånt, heldigvis.

Men et par som jeg serverte i bryllupet til, kom hjem til litt av hvert. Fontenen ute var fyllt med zalo, med tilhørende skum over det hele. Det samme stuntet hadde de gjort med oppvaskmaskinen, skummet møtte de i trappa fra 2 etg. Ved var stablet inn i hele 1 etg. fra gangen (med fliser), og inn på den nylagte parketten. Senga var full av ris, og toalettet var fullstappet med papir.

Hva som er morsomt med noen av de ovennevnte tingene, kan jeg virkelig ikke skjønne, og hadde det vært mine "venner", hadde de stått først på lista over "kuttes ut". :mad:


#62

Nuppa sa for siden:

Vi hadde bryllupsnatten på hotell. Vin, fruktfat og hyggelig hilsen fra ei venninne stod på rommet.
Selv om vi akkerede hadde vært sammen i 11 år og hadde to barn var dagen såpass romantisk at vi langt ifra var for slitne for noe hanky panky. Tvert i mot. ;)
Neste morgen fikk vi frokost servert på senga av hotellpersonalet. Det var noe pinlig. Ingen av oss var påkledde engang og bare lå rødmende under dynene. Vi hadde satt pris på at de hadde banket på og latt oss ta på en morgenkåpe eller noe før vi åpnet.


#63

trøtt sa for siden:

Jeg hadde blitt rimelig forbanna om noen hadde gjort noe sånt mot oss.

Vi kom oss ikke hjem før klokken var 5 på morran så noe bryllupsNATT ble det ikke akkurat. Måtte ta ut alle nåler fra håret, men det var et koselig syn som møtte oss på soverommet. Et par venninner av meg hadde vært der og satt stearinlys rundt i hele rommet og strødd roseblader over senga.


#64

Fru Snurp sa for siden:

Etter å ha overbevist min manns kamerater at "nei, han skulle ikke være med på nachspiel denne natten", kom vi hjem til hytta vi hadde leid sammen med mine foreldre, forlover og bror ganske sent, men overbevist om at bryllupsnatt skulle de bli.:D Vi hadde aldri hørt om "bryllupsnatt-trashere" men hadde derimot en forhåpning av at våre venner eller familie skulle finne på noe romantisk for oss, som blomster eller noe...
Men forventet oss ingenting, for hva visste vel vi; ingen av våre venner var gift enda og det var i hele tatt det første bryllupet vi hadde vært i! Var 25 og blakke, derfor leid hytte og lavbudsjettbryllup.

Min mor hadde desverre lånt ut nøkkelen tidligere på dagen til to av mine kusiner (da 30 og 35 år!)... Prøver å huske alt men var tross alt 10 år siden for litt over en uke siden :hjerter: :

  • Ingen lyspærer (midt i skogen, så heller ikke gatelys å "låne")
  • Tannbørstene lå i frysa (som stod på "vårt" bad - litt lys fra den da)
  • Det var ris og kongler over hele senga, under laken og i pute- og dynevar, men aller verst inne i selve dyna. De hadde tydligvis funnet et hull (eller lagd et?) og stappet kongler inn. Vi brukte ganske lang tid på å få ryddet, men i og med at vi var en smule brisne, gav vi opp og la oss i det som var igjen av kongler og ris (og med "lekk" dyne). Det ble noen banneord og hiving av kongler ut av senga den natta.
    Men slapp heldigvis sy igjen dyna senere; noen fordeler må man ha ved å ha mor i nærheten.

Selv om jeg var litt gretten på mine kusiner rett etterpå huskes natten med latter særlig pga. en ting vi ikke oppdaget med en gang. Herr Snurp spurte morgenen etter hva som luktet så søtt og deilig, litt bær-aktig i sengen (og på meg). Det viste seg at luringene hadde smurt bjørnebærsyltetøy over hele do og jeg hadde selvfølgelig satt meg ned på det (var jo så mørkt :o) og ikke merket noe...


#65

zeppelin sa for siden:

Jeg er helt sjokka over hvor stygge folk kan være mot hverandre. Det meste av dette er jo slettes ikke morsomt i det hele tatt.

Vi var heldide i den forstand at ingen hadde gjort noe ugagn. Men det var heller ingen koselige overaskelser. Siden vi hadde hele familien med inkludert barn ble det en vanlig natt for oss. Vi sovnet totalt utslitte og våknet et par ganger av barna, sto så tidlig opp og begynte å rydde. Absolutt ikke noen koffert aktiviteter der i gården nei :knegg:


#66

Kanina sa for siden:

uff, jeg skjønner virkelig ikke poenget med sånne stunts, det er jo ikke morsomt en gang.

for vårt vedkommende var det hotellet (sas-hotellet på holbergs plass) som dro et slikt stunt mot oss, ved å gi oss et skikkelig skittent rom. jeg hadde gledet meg til et avslappende og romantisk bad, men da måtte vi først vaske badekaret :snill: og frokosten hadde de glemt å bestille til oss :snill: men for en utsikt vi hadde! og vi hadde det faktisk riktig så romantisk etter alt husarbeidet. og vi kom hjem til stua full av gaver, som foreldrene våre hadde hentet fra bryllupslokalet for oss!


#67

Kanina sa for siden:

Enig. Og hvis noe slikt hadde skjedd med oss, (og vi ikke var langt ute i skogen), så hadde vi nok prøvd å finne et hotellrom og gitt regninga til "vennene".

#68

Salt sa for siden:

Flott, da regner jeg med at du tar ansvar hvis du hører om noen som planlegger å ødelegge natta vår når det blir vår tur! :knegg:


#69

MegaMie sa for siden:

Ikke noe kjipt her. På nattbordet hadde de satt frem farris, eplemost og fruktfat...og en sexhåndbok. :knegg:


#70

Mandarin sa for siden:

Da vi kom til hotellet hadde mannen bestilt en deilig champagne som sto og ventet på oss. Samt et fruktfat!! :knegg: Jeg må innrømme at vi begge gikk berserk i minebaren på jakt etter potetgull eller annet som kunne kvalifisere som junkfood - nattmat.
Ellers ble det en deilig natt.

Ingen venner hadde gjort noe som helst. Så klart. Heldigvis.


#71

TheVoice sa for siden:

Vi lå på hotell :) vi hadde bestilt et vanlig hotelrom fra fredag til søndag men pappa hadde oppgradert det for oss :) Det var champagne og frukt og sjokolade på bordet når vi kom hjem. VI tok ut hårnåler og dusjet og la oss. For to som deler rom med en mamma og pappadalt som elsker å sove i midten, og som våkner av det minste lys var det fantastisk å bare ha hverandre, og ikke ha det bekmørkt osv. Det ble en natt vi lever lenge på her ja ;) Jeg var sikker på jeg kom til å stupe på sengen, men det er utrolig hvor kvikk man blir av en aldri så liten dusj :jupp:


#72

Ru sa for siden:

Vi lå på hotell, og hadde frokost på rommet. Jfr. Missa's innlegg om manglende medbrakte klær og toalettsaker. Det hadde nemlig ikke jeg heller. :dåne:
For øvrig kuttet jeg ene fingeren på nålen til den blomsterdingsen til mannen, og silblødde. I løpet av natten falt plasteret av, og neste morgen: tada kledelig bitteliten blodflekk på lakenet. :kry:


#73

turi sa for siden:

Vi er nok ultrauromantiske begge 2. Vi giftet oss på en fredag, tinghus, dro så til fotograf og tok bilder, så hjem for å skifte. Mens mannen skiftet, dro jeg og kjøpte kebab, for vi var så sultne alle sammen at vi nesten stupte. Så dro vi på lokalet der vi hadde bryllupet for å pynte ferdig og gjøre mest mulig før lørdag. så bryllupsnatta sovna vi som steiner, lite romantikk den dagen.

Lørdagen, da vi hadde bryllupsfesten, var vi på lokalet lengst, for det var en alarm jeg ville sette på selv.Så hjem og sovna!

Søndag var jeg oppe kl 9, og dro for å rydde lokalet, ryddet til klokka var 17 omtrent, og dro hjem og sov.

Hektisk helg! :puh:


#74

Kanina sa for siden:

:lol:


#75

Carrera sa for siden:

Vi lå på hotell, og det var kun vi som viste hvor vi skulle, så ingen fikk anledning til å finne på noe kødd til oss.

Helt ok med litt spøk til et brudepar, men å fylle huset med erter, er å dra det altfor langt... Jeg hadde blitt møkkforbanna.


#76

Carrera sa for siden:

:rofl:

Tenker vaskedamene på hotellet ble imponerte da :knegg:


#77

Polyanna sa for siden:

Fy fader så SLEMT gjort! :sjokk: Det er jo regelrett ondskapsfullt!

Jeg var trøtt, husker jeg. Og litt brisen. Og veldig fornøyd. Mer deler jeg ikke på nett. :p


#78

Macky sa for siden:

Veldig bra :) Vi giftet oss i California, og hadde bestilt bryllupsnatten på et suite på et Hilton hotell :nemlig: Da vi kom inn fikk vi mousserende vin og frukt, dagen etter en fantastisk frokost på sengen, med utsikt over hele Bay Area. Følte meg virkelig som ei prinsesse i denne suiten.


#79

Azi sa for siden:

Det var røde roser overalt. På gulvet. På senga. Må si at røde roser legger stygge flekker. Så selvom søsteren min og mannen hennes gjorde det med beste mening så var det ikke noe morsomt å se alle de røde flekkene på det hvite lakene dagen etterpå.

Det var stort flaske med champange. Vi koste oss med champange. Det var jammen ikke lett å "kose" med ørten nåler i håret og kjolen. Så alt måtte av. Vi hadde det litt romantisk da. Men det var jammen godt å få sove også når vi først fikk sove.

Alt i alt veldig koselig natt. Vi satt og pratet lenge og drakk champange og var fasinert over hvor flott hotellrommet hadde blitt pyntet med alle de rosene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.