Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Pappalille sa for siden:

Jeg hadde verdens merkeligste drøm som vekket meg grundig, så nå er jeg oppe og våken, helt alene. Kaffe nå.


#3

Blondie sa for siden:

Vi skulle vært på vei til konfirmasjon utenbys nå, men sånn ble det jo ikke. Håper det lar seg gjennomføre i september istedet.

Jeg må trekke pusten og gjøre de siste forberedelsene til eksamen. Jeg må bare huske at jeg liker dette.


#4

Blånn sa for siden:

Jeg våknet opp etter å ha redde to små kinesiske barn i et stort lyskryss. Foreldrene mine var også der. Da jeg så det kinesiske reisefølget så jeg to politimenn som viste tydelig lettelse over å se barna, men ingen kom bort for å ta seg av dem. Jeg våknet litt forvirret over akkurat det. :knegg:

Ellers ingen planer for dagen. Det er sol ute. Fortsatt kræsja tær så gåtur utgår. Kanskje sykle?


#5

Blånn sa for siden:

Ellers skulle vi ha stresset rundt og pyntet festlokale nå. Håper det blir konfirmasjon i oktober.


#6

star sa for siden:

Skulle ha våknet slitne, blide og med kjøleskapet fullt av rester i strigla leilighet. I stedet våkner jeg til bomba leilighet. :knegg:


#7

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg sitter og jobber for å unngå langt-på-natt-jobbing til uka. Håper jeg. Men i hvert fall har jeg sovet lenge og fått overdådig søndagsfrokost, så det er jo ikke så veldig synd på meg.


#8

Heilo sa for siden:

Jeg er på hytta. :hjerter: Valpen har bestemt at på hytta sover han i senga. Det er utrolig koselig, og jeg får sove mye lenger enn jeg gjør hjemme der han skraper på døra tidlig på morgenen. Skal hjem til byen i dag for dusj, klesvask og proviantering, men tror det blir hytteskole og hyttekontor på meg og yngste i uka som kommer også.


#9

Eia sa for siden:

God formiddag!

Jeg sitter i treningstøy og håper at motivasjonen kommer snart. :knegg: Men - jeg har hengt opp og satt over klesvask, og puslet litt puslespill. Senere skal jeg lage klassisk kjøttkakemiddag med smørdampet nykål! :nam:

Mann og eldste pusser opp gutterommet, aka maler vegger, og yngste er hos kompis. Sola skinner, så dette blir nok en bra dag. :jupp:


#10

millact sa for siden:

Vi har vært en god tur ved sjøen og gjennom skogen. Så har vi vært med gave til noen venner og nå venter mer rydding ( hva kan gis bort).


#11

Blondie sa for siden:

Jeg har knadd og knadd på eksamensoppgaven min, fremdeles tusen ord over kravet. :dåne: Ja, jeg vet, kill your darlings. Utfordringen er at jeg har fått tre veiledninger, alle med forslag til ny teori hver gang.


#12

polarjenta sa for siden:

Vi rydder og rydder. Nå ser jeg en ende på det. Skal spise middag og så ta det siste. Vasking og sånn får vi ta etter hvert, det er i alle fall ryddig.:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.