Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bygge om inni campingvogn?

#1

Elise sa for siden:

Vi har en campingvogn, som ikke har den løsningen som er best for oss. Vi har ikke penger til å bytte vogn.

Vi har dobbeltseng foran, køyeseng bak, og i midten en liten sittegruppe som kan gjøres om til 120-seng.

Ungene begynner å bli store, og det er noen år siden eldste syntes det var ok å ligge i køyesenga, så hun ligger stort sett i midten. Yngste har lenge klaget på køyesenga hun og, men det har likevel gått. Etter siste års ekstra 15 cm vekst er jeg i tvil på om det er mulig for henne å sove godt der. Sengene er både kortere og smalere enn vanlige senger.

Jeg har derfor begynt å lure på om vi rett og slett kan bygge om. Ved køyesenga er det et skap ved siden av hodet og et i fotenden. Hvis vi river ut både køyeseng og disse to skapene, er det mulig å få plass til en seng i "vanlig størrelse", men vi mister da en sengeplass og to skap.

Er det noen her som har gjort noe lignende, eller har noen tanker rundt dette?


#2

Elise sa for siden:

Den står på fastplass, forresten. Kjører ikke rundt med den, og det tror jeg vel nesten ikke kommer til å skje noen gang for den stakkars vogna heller.


#3

007 sa for siden:

Jeg vet om mange som har bygget om campingvogner, det har gått helt fint.
Så lenge den ikke kjøres med, og så lenge du ikke har planer om å selge den (jeg ville feks. ikke kjøpt en vogn som var "klusset med".)


#4

Bloppy sa for siden:

Det skal være helt uproblematisk å bygge om. Men kan være lurt å rådføre seg med noen som har gjort det før. Det skal liksom veldig lite til før man lager et hull, og du må slite med fuktskader i vogna. Også må dere få avskiltet den. For dersom det er skilter på, og dere bygger om, så er det ikke helt etter boka. Dersom dere selger vogna, så må dere gjøre oppmerksom på at den er ombygd så klart. Den kan vises og godkjennes i ettertid. Men da er det jo ganske strenge krav til ombyggingen da. Så tenk over at alt må stå fast antagelig. Dersom den noen gang skal ut på vei igjen.


#5

Elise sa for siden:

Må bare oppdatere her. I dag har vi revet ut et skap og skrudd og herja litt. Det ble ikke like omfattende som vil først så for oss, da det var greit å få plass til en 80 cm madrass oppå den 75 cm som lå der, pga fasongen på bakveggen. Vi har dermed klart å beholde det ene skapet, pluss overkøya, den kan dog ikke brukes til annet enn oppbevaring foreløpig.

Det føles veldig bra å kunne tilby datteren en 200 cm lang seng, så nå kan sommeren bare komme. :vilha:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.