Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Zoom: Får ikke dele iPhone-skjerm i møte

#1

Toffskij sa for siden:

Jeg har et lønnlig håp om at alle har blitt skikkelige ringrever i Zoom og kan hjelpe stakkars meg som bare akkurat har kommet i gang.

Saken er denne: Jeg bruker Zoom-appen fra Mac-en min, men når jeg trenger å skrible (og det gjør jeg ofte), har jeg hittil delt iPhone-skjermen min med møtet og skriblet i vei i en whiteboard-app der (med en stylus går det ganske OK).

Jeg har gjort dette ved å starte møtet fra Mac-en, trykke Share Screen og velge iPhone/iPad via Airplay. Det har funket helt greit, men nå har det valget rett og slett forsvunnet. Jeg får bare velge det innebygde whiteboardet (hvor jeg må skrive med styreflata :gal:) eller programmer/filer som er på Mac-en.

Hva har skjedd her? Kan jeg få Airplay-valget tilbake? Hjelp? Og nei, jeg har ikke en iPad jeg kan kjøre Zoom-møtet fra. Vurderer nesten å gå og kjøpe en.


#2

Sol sa for siden:

Jeg måtte sjekke, og jeg har valget, men av en eller annen grunn får jeg ikke lov på grunn av noe sikkerhetsgreier jeg ikke skjønner hvordan jeg skal gå rundt. Muligvis fordi jeg har installert duet som jeg bruker til å ha iPad som ekstra skjerm?

Da jeg starter zoom nå virket det som om maskina hentet en oppdatering på zoom.


#3

Toffskij sa for siden:

Jeg kan fortelle at jeg «løste» problemet ved å kommandere fjortenåringen til å låne meg en aldrende og lite brukt iPad, som viste seg å håndtere Zoom helt utmerket, og som lar meg bruke det integrerte whiteboardet direkte uten noe Airplay-styr. Skjønner fortsatt ikke hvorfor Airplay-muligheten bare forsvant. :gal:


#4

Sol sa for siden:

Nei, det er merkelig, jeg har den både på PC og Mac!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.