Av diverse årsaker tror jeg at det hadde vært til hjelp for meg, men jeg kommer liksom ikke i gang og er litt usikker på hva som er lurt.
Etter som jeg har lest så er det sukker, raffinerte matvarer ? og hvetemel jeg skal unngå.
Fylle på med grønnsaker, frukt og fisk. Grove kornprodukter og litt meieriprodukter.
Min far som har reumatisme holder seg helt unna svinekjøtt, og nesten helt unna alt rødt kjøtt. Spiser vilt og hvitt kjøtt.
Det er råd han har fått når han har vært innlagt på en av de store klinikkene for reumatikere (Glitre, Balder? Husker ikke helt).
Jeg har i perioder testet ut low foodmap, etter tips fra ernæringsfysiolog. Det hjelper tidvis, men jeg har tilleggsproblematikk som begrenser mye (blant annet cøliaki og refluks).
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.