Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva passer sammen med ringblomster?

#1

Galathea sa for siden:

I koronaens tid ble det sådd en del frø her hjemme, av det vi fant liggende i skuffer og skap. Nå har vi masse ringblomster vi skal plante ut, etterhvert når langtidsvarselet ikke lenger viser snø...

Skal plante i blomsterkasser og krukker, men vil kombinere med andre blomster, de er jo ikke såå spektakulære de ringblomstene, men jeg har hauset opp dette så-prosjektet for ungene, så nå er det for seint å snu...
Hva kan bli fint å kombinere, noe som går i gult og oransje kanskje? Eller er det penere å bryte opp med blå blomster?


#2

Tallulah sa for siden:

Ringblomster holder visstnok udyr unna, og anbefales å plante med tomat. Men det er jo ikke så dekorativt da. Jeg syns ringblomster har veldig kul, knall farge og ville gått komplementært for å fremheve fargen. Også kan dere jo bruke ringblomstene på kaker, i salater og lage olje.


#3

Najade sa for siden:

Jeg synes lilla er flott til oransje ringblomster.


#4

Luftslottet sa for siden:

Det kan plantes sammen med nesten hva som helst, men andre spiselige blomster er kanskje gøy? Både ringblomster og f.eks. blomkarse og gressløk kan spises.

Blå kornblomster er fin kontrast, solsikker er alltid gøy, der kan man konkurrere i høyde, blomstererter lukter godt og blir høye hvis du binder dem opp.

Ellers er sukkererter veldig lett å dyrke og kanskje gøy for ungene å spise rett fra egenplantet busk, det kan fint stå sammen med ringblomst.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.