Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

«Biffsnadder» av grytekjøtt

#1

amo sa for siden:

Jeg har lovd de håpefulle på hjemmeskole biffsnadder til middag i dag. Så ser jeg at det jeg har i frysen er strimlet grytekjøtt, ::o
Går det å steike det og servere med pommefrites og bernaisesaus?
Kan ungene bli fornøyd?


#2

Myria sa for siden:

Grytekjøtt må koke lenge for å bli mørt, så det ville jeg ikke brukt til en rett hvor kjøttet bare skal stekes raskt i panne. Men biffsnadder er like godt på en fredag. ;)


#3

Syrinx sa for siden:

Sett det på kok nå og svi det kjapt i panna før servering.


#4

løve70 sa for siden:

Jeg tror det fort kan bli litt seigt ja :( Ville nok dratt på butikken og kjøpt biff som var garantert mør og brukt grytekjøttet til en gryte senere.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.