Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til lettlest engelsk bok for jente (13)

#1

Bluen sa for siden:

Er det noen som har tips til oss - til bøker som helst er å få tak i på f.eks. Ark? Hun er ikke vant til å lese mye engelsk, og det kan gjerne være noe litt morsomt.


#2

Heilo sa for siden:

Animal farm kanskje?


#3

Bluen sa for siden:

Godt tips! Den har jeg nok i huset også, men aner ikke hvor.


#4

Blå sa for siden:

The boys in the threehouse? Hva de nå heter på engelsk.

Dork diaries mener jeg at min leste på den alderen.


#5

Nenne sa for siden:

David Walliams har skrevet veldig morsomme bøker og selv om de kanskje egentlig er ment for aldersgruppen 9-12 år er flere av dem blitt lest av alle mine tre, egentlig etter at de ble "for gamle" også. Bøkene kan kjøpes både på norsk og engelsk og jeg vil tippe, uten at jeg vet, at å lese dem på engelsk bør være overkommelig.

www.ark.no/forfattere/david-walliams

Mine har, på samme alder, også prøvd seg på Harry Potter-bøkene på engelsk. Det er lettere når man kjenner historien fra før.


#6

Bluen sa for siden:

Takk for tips! Harry Potter har aldri vært noen hit her i huset (men dem har vi). Tror kanskje gutta i trehuset blir litt for barnslige for henne.


#7

skyfri sa for siden:

Wonder av R.J.Palacio. Finnes også som gratis lydbok sånn at hun kan høre mens hun leser, sjekk på tokybook.com. (Oppleseren på første del har en litt kjip stemme å høre på, men det er helt fint på de andre delene.)

Det er laget film av boken også, den er god og ligger på Netflix. Sønnen i huset synes det ble lettere å lese boken etter å ha sett filmen.


#8

millact sa for siden:

Kattekrigerne på engelsk?

Alt av John Green sier min datter.


#9

løve70 sa for siden:

Arvingen likt godt bøkene til Rick Riordan da hun var på den alderen.


#10

Tjorven sa for siden:

Jeg leste Mrs Marple av Agatha Christie på engelsk da jeg var på den alderen (og de er jo MYE bedre i engelsk i dag). Kunne det være noe? Det er kanskje ikke så morsomt, men er jo nesten å regne som en klassiker.


#11

Nextlife sa for siden:

Min bokomrmdatter startet med Danny, the champion of the world og slukte deretter alle Roald Dahlbøkene på engelsk. Hun var tidlig både i lesing og i engelsk, og var nok 8-9 år da hun begynte å på disse.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.