Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan epletreet reddes?

#1

Bokormen sa for siden:

Vi har et epletre som alltid har hatt flere greiner på den ene siden. Det ble litt reddet av at på motsatt side var det en solid og tykk grein som balanserte det hele litt. Den greina ble tatt av snøen, og nå er det kun greiner på den ene siden. Kan man redde treet (ev drastisk nedklipping), eller bør vi like gjerne plante et nytt tre?


#2

Pelen sa for siden:

Jeg er ikke så flink på dette, men jeg skulle klippe mye på den andre siden.


#3

meisje sa for siden:

Tror du må legge ut bilde, for ut fra beskrivelsen tenker jeg at dette ikke betyr noe annet enn for det estetiske uttrykket treet får.


#4

Magica sa for siden:

DEt skal jo komme nye skudd på alle greiner, hvis det er tomme/døde greiner så kan du vel bare kappe de av?


#5

Bokormen sa for siden:

Takk for svar! Jeg har ikke bilde her og nå, men det kan ev fikses. :) Treet er vel kanskje 170 cm høyt, og allerede nå må det støttes opp, siden all vekten er på den ene siden. Akkurat nå går det greit, men selv før "motvekten" ramlet av, ble det veldig skakt da nesten alle eplene var på en side av treet. (Og nå vil absolutt all frukt være der, all den tid det ikke er grener på motsatt side. :humre: )


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.