Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva gjør dere med bildene?

#1

frukt sa for siden:

Jeg har likt å fotografere helt siden jeg kjøpte mitt første speilreflekskamera da jeg var 9. Men nå som alt er digitalt blir bildene stort sett bare lagret i mapper på PCen. Hva gjør dere andre hobbyfotografer med bildene deres?

Jeg har ikke mye ledig veggplass så det er begrenset hvor mye jeg kan henge opp hjemme.
Jeg har vurdert å kjøpe en eller annen fotoprinter sånn at jeg kan lage album. Kan jo alltids bestille prints i nettbutikk, eller den lokale fotobutikken, men det blir litt mer jobb synes jeg.


#2

Blondie sa for siden:

Jeg har dem digitalt og ser over dem jevnlig (og poster noen på Insta. :knegg: ). Nå er jeg i gang med et prosjekt hvor jeg skal ha en collage på stueveggen også.


#3

Strå sa for siden:

Jeg legger av og til ut bilder på familiesidene våre, men de er kun tilgjengelig lokalt. Jeg skal sjekke passordbaserte nettsider, type styrerommet o.l., og flytte det dit.

Det jeg mangler og som du også burde gjøre frukt, er å finne et godt program for å tagge, sånn at jeg senere kan søke f.x. på "juletreplukking" og finne de aktuelle.


#4

Elise sa for siden:

Lager fotobok innimellom. For sjelden, skulle ønske jeg fikk ånden over meg oftrrr. Bestiller av og til noen på fotobutikk til å ha på kjøleskapet eller ungene har på sine oppslagstavler. I vinter bestilte jeg fysiske bilder og skulle lage album. Jeg har hentet alt utstyret opp fra kjelleren, så foreløpig har det bare generert mer rot.


#5

kamp sa for siden:

En fotobok per år


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.