Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Et stort gladbilde til vegg. Tips?

#1

Trulte sa for siden:

I min nye singelhverdag så trenger jeg farger på veggen. Jeg liker litt barnslig retro stil (?), og synes Else Kåss Furuseth har en utrolig skjønn og glad leilighet. Jeg får helt spasmer av de like skandinaviske stilete leilighet/husene med helt like vaser, et tilfeldig! pledd, og noen te lys på veggen. Og gjerne en svær inder? på veggen over sofaen.
Else har Wenche Foss i et kjempesvært bilde i sukkertøysfarger. Jeg er ikke ute etter likt, men noe som gjør meg glad. Og har glade farger.
Noen tips?


#2

Retz sa for siden:

Gatekunst av Louis Massai. Martin Whatson har også kul kunst, men det er i en litt annen prisklasse. JOY lager flott gatekunst, men er ikke så fargesterk som de to andre. Hama Woods kan du sjekke ut, hun bruker en del farger.






#7

Jenna sa for siden:

[url]www.purenkel.no[/url] på Grünerløkka har mange bilder med masse farger! Vi har akkurat kjøpt et stort et derfra, malt av en kunstner som heter AnnaLou. Ta en titt i nettbutikken der. De har også kunstplakater.


#8

Che sa for siden:

Skulle akkurat inn og foreslå det samme. Synes de har mange flotte plakater og malerier. Jeg liker Line Elghøy Marsdal godt. (har ikke sett noe live, men har vurdert flere av plakatene)


#9

Høst sa for siden:

Jeg pleier å være innom www.fineart.no/galleri?pager_start=0 og kikke - jeg har ikke handlet derfra enda, men synes det er morsomt å bla rundt der inne, de har mye forskjellig! :)



#11

Blondie sa for siden:

Åh, jeg elsker Stilea! :hjerter:


#12

Trulte sa for siden:

Så mye gøye forslag! Takk! Stilea var litt ekstra gøy!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.