Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg er litt lei (ikke-)sveisen min. Trenger forslag til ny!

#1

m^2 sa for siden:

Jeg er litt lei sveisen min...

Lurer på om jeg skal klippe det kortere? Men hvordan? Jeg blir så fort seendes ut som enten kleopatra eller en sånn volum-hår-presidentfrue for jeg har mye og tykt hår. Noen som har forslag?

Her er et bilde av meg som ung studine og et bilde av meg (dvs håret mitt) nå, prekorona - så nå er det enda lengre. Sveisen har mao ikke endret seg så veldig bortsett fra fargen, som er blitt mer og mer grå :sparke: Tar med et bilde forfra også så dere ser hva sveisen skal passe til. (litt pjusk hårdag der, men men)

[img]http://www.foreldreportalen.no/forum/attachment.php?attachmentid=64112&amp;d=1565267885"]http://www.foreldreportalen.no/forum/attachment.php?attachmentid=64112&amp;d=1565267885[/img]

Jeg har hatt litt halvangt oppklipt hår flere år inni der men jeg følte meg liksom aldri fin og fant ikke noen klipp som liksom var meg, så jeg vet ikke helt jeg :vetikke:

Kan dere hjelpe meg med forslag til sveis?!


#2

Tjorven sa for siden:

Oi. Så langt håret ditt har blitt!

Jeg husker deg som veldig fin med hår som nesten når ned til skuldrene. Men det er det du tenker at ikke blir så ålreit? I så fall tror jeg mer at det er din egen vurdering og ikke noe vi andre tenker på.#4

Bloppy sa for siden:

Bah!! Jeg aner ikke hvordan jeg får lagt inn bilde. :mumle:


#5

m^2 sa for siden:

Ja jeg begynner å bikke crazy cat lady :eek:
Også tror jeg kleopatrahår er litt mer inn nå enn det var - sånn typ halvlang "utoverbob" som Bloppy la in her :gruble:
#8

IzziCreo sa for siden:

Det første du må spørre deg selv er "hvor mye vil jeg style håret mitt hver dag" :knegg:
Long bobs er utrolig kult og flott synes jeg, men krever endel styling både med føner og jern. Er det noe du kan få inn i hverdagen så tror jeg absolutt at det kan bli skikkelig flott på deg :jupp:

Jeg har en helt fantastisk frisør, og da jeg bestemte jeg for å donere bort det lange håret mitt og få en kortere sveis så trengte jeg innspill. Jeg hadde funnet frem noen vakre og noen kule halvlange, som den "lob/long bob" som Bloppy linker til. Frisøren min kjenner meg, og mine begrensninger, og at føn og styling ikke kan inngå i mine daglige rutiner, annet enn til fest. Så da ble det en mer "rett av" halvlang sveis (nedenfor skuldrene) som kan lufttørke og se noenlunde fresh ut. Jeg fikk endel mer struktur i håret når det ikke var fullt så tungt lengre, så nyvasket så er det endel krøll i det. Det hjelper litt på synes jeg.


#9

GinaK sa for siden:

Veldig flott hår!

Jeg synes det er så innmari mye styr med kort hår så det gidder jeg ikke. Bruker aldri føner. Vasker håret, har i skum og grer det bakover så blir det som det blir innen jeg er på jobben.

Nå har jeg ikke vært hos frisøren på lang tid så alt håret har blitt så langt at jeg kan ha det i hestehale og litt oppsatt i en haug bak med klype. Det liker jeg veldig godt og har fått mye positiv tilbakemelding på.
Jeg har mye hår og fall så det legger seg fint helt av seg selv.
Når jeg skal klippe meg neste gang så blir det sånn som bildet, sånn at jeg akkurat får alt håret i hestehale.


#10

Ruslebiffen sa for siden:

Lugg! Jeg har ikke helt ulikt hår, bare med en del krøller / fall. Klipte meg en "lett" lugg i fjor og er så fornøyd, føles super-fresht! Litt styling (rettetang, tar 1 minutt, pluss at luggen helst bør fønes), ellers så kan gjerne håret lufttørke. Ellers trenger håret lite styling.

Litt sånn:


#11

IzziCreo sa for siden:

Mens min lugg var vanskelig å få til å samarbeide helt som jeg ville da jeg hadde det :knegg: Men du har helt rett - langt enklere når den fønes og rettes med tang.

Men din er smashing, Ruslebiffen! Du kler lugg veldig godt :hjerteøyne:


#12

Trulte sa for siden:

Så fin du er! Jeg ville bare skrådd det i front, lagt inn lyse striper. Du er nydelig som du er, så jeg ville bare altså freshet det opp i farge primært. Og da bare slik at det blir hakket mer livlig. Og du har hår som ligger ned! Jeg har løvehår, som vokser sidelengs istedenfor nedover, og min største drøm er å kunne gå med det ned. Og ikke si rettetang, for da kjennes det ut som skjegge/kjønnshår og stikker og klør. Jeg har absolutt ikke fint nordisk hår. Nå snakker jeg meg bort. Bare ble så fasinert av at du allerede var så fin.


#13

Karamell sa for siden:

Jeg har selvklippet mitt supertykke hår til skuldrene. Det er helt kleopatra dersom jeg ikke bruker jernet og lager slike bølger som i bildet Bloppy la inn. Når jeg syler det ligner det faktisk ganske mye på det bildet, kanskje litt kortere. jeg hadde hår til BH-stroppen før kjeg selv-koronaklippet meg. :sparke: :allefrisørersmareritt: Men det funker siden jeg har så tykt hår og mye krøller/ bølger/ fall (avhengig av hvor nyvasket det er).#15

m^2 sa for siden:

:gruble: kanskje jeg bare skal ta meg Julie Brodtkorb som idol? :vetikke:
hun har jo SÅ flott hår!

#19

m^2 sa for siden:

Takk for det! :rødme:

Jeg har hatt the rachel-ish når jeg har hart halvlangt hår, og siden håret mitt er bøde veldig tykt og veldig mye blir det for presidentfrue-kleopatra-spanielører av det dessverr :vetikke:

Også er jeg i low-maintenamce enden av skalaen logså :nemlig:


#20

gnuri sa for siden:

Jeg synes du er superfin med langt hår, så jeg stemmer på å holde det ved like slik det er nå :hjerter:


#21

Acsa sa for siden:

Jeg synes du er veldig fin med det skulderlangt, kanskje klippet litt opp for litt mer liv? (Men jeg har ingen erfaring med hva som kreves av styling med forholdsvis glatt hår, men du har jo veldig fint fall når det er kortere, mener jeg å huske?)


#22

Nera sa for siden:

Jeg kjenner at jeg lurer litt på hva presidentfrue-hår egentlig er?


#23

Fersken sa for siden:

Sikkert noe slikt:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.