Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Utleie sjakett - 17. mai

#1

Blånn sa for siden:

For moro skyld... Mellomste skal plutselig synge med Oslo Håndverker Sangforening på 17. mai. Deres antrekk er sjakett. Finnes det noe sted man kan låne/leie sånt billig? Alternativet er sort dress og det har vi. Men hadde jo vært litt gøy med sjakett i og med at jeg regner med at det blir filmet på noen av stedene.


#2

Bloppy sa for siden:

Typiske brudesalonger har vel dette? Spørs jo hvordan det er med utleie nå om dagen da men. Det skal vel renses mellom hver kunde likevel. Men det er vel tilpasningen som kan bli vanskelig med avstandsregel. Også er det kort frist da.


#3

millact sa for siden:

Kanskje det er noe på finn?

Ellers har vel selskapskjolebutikker slike ting. Det er vel mange av dem i Oslo.


#4

Jålebeinet sa for siden:

Kan han ikke høre med korets medlemmer om de har en liggende?



#6

Charlie sa for siden:

Det er vel en mulighet for at en av de andre sangerne har noe han har vokst ut av? Det er ikke bare bunader som krymper om de henger på yttervegg? :knegg:

Ellers bruker vel loge-menn også kjole og hvitt.


#7

Blånn sa for siden:

Tror egentlig ikke at jeg gidder å legge så mye innsats i dette. Enklere å kjøpe hvit skjorte, rødt (?) slips og 17. maisløyfe. Det får duge med mindre enn en ukes varsel (de øvde og spilte inn sangene etter skolen i går, han var hjemme kl. 18). Gjett om jeg skal sitte klistret til morgensendingene på NRK. Den ene gangen jeg ikke jobber på 17. mai og hadde hatt anledning til å se på i sentrum...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.