Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Prince og Freddie Mercury Tribute Concerts

#1

amylin sa for siden:

Nå ligger Prince sin konsert fra 1985 i Berlin på Youtube for helga. Det samme med Freddie Mercury Tribute Concert fra Wembley i 1992. De ligger ikke lenge.

Jeg mener å huske at jeg så Freddie Mercury sin tribute-konsert på NRK og at den ble sendt med kommentator? Noen andre som husker? Husker følelsen av å se folkehavet og at jeg virkelig skulle ønske allerede da at jeg var der og opplevde det der enn i stua. Også husker jeg at jeg ble så imponert over Brian May som jeg ikke hadde lagt merke til noe særlig i Queen pga Freddie, ikke negativt ment altså. Men jeg ble imponert over han under den konserten der, og det er sikkert fordi han kom mer fram. Også er det morsomt å se Tracey Chapman, Annie Lennox, George Michael, David Bowie mfl.

Prince sin konsert - energi og mester!


#2

noen sa for siden:

Takk for tips! Prince! :hjerter:


#3

noen sa for siden:

Har forresten hatt Prince i bakhodet i kveld, for jeg har hørt på græ med Moses Sumney, og han har noen snev av Prince som gjør meg litt varm om hjertet. Juryen er ute på hvor bra Sumney er, men foreløpig er jeg positiv.

Men nothing compares to Prince så klart.


#4

C3PO sa for siden:

Det må jeg få sett. Jeg tror jeg har en CD med noen av sangene fra den, og disse ligger ikke på iTunes.


#5

Lavender sa for siden:

Takk for tips. :hjerter:. Prince sanger blir plutselig borte fra Spotify listene også. Også 1985 og de artistene. :rørt:.


#6

amylin sa for siden:

Prince :hjerter: Det er så utrolig energi i den konserten der!

Og hørte starten av Moses Sumney sitt siste album i går. Må høre ferdig resten i dag, men ikke negativ så langt. Må høre resten og høre hele et par ganger til før jeg uttaler meg.


#7

Eia sa for siden:

Hm. Så jeg feil video, tro, for den jeg så hadde ikke proff lyd ...

Jeg er stor fan av Prince, men takler ikke dårlig lyd. Så vi så noen andre videoer, blant annet fra Grammy-utdelingen i - var det 2006 mon tro? Den var veldig bra!


#8

Palmen sa for siden:

Prince :hjerter: Hvor lenge ligger den ute?#10

Strå sa for siden:

Man har da rippet hver eneste musikk-CD man har hatt fingrene borti og en god del vinyl også og lagt det på en egen, liten musikkserver man kan dra med rundt, har man ikke? Hæ? HÆ? Har ikke alle det?


#11

jolie sa for siden:

Freddie Mercury-konserten er ikke fullversjon. Originalensendinga var på over 4 timer og besto av mer enn bare diverse artister som spilte med på Queen-sanger.

Pappa var Queen-fan, så da konserten ble sendt satt vi selvfølgelig klistra til TV-en. Med showet på opptak. :knegg: Senere har pappa fått DVD-en av meg til jul, og den har betydelig mer spilletid enn den halvannen timen som nå er på youtube.


#12

C3PO sa for siden:

Haha. Ja, jeg rippet veldig mange. Men sletter dem etterhvert som jeg skjønte at jeg ikke hørte på mange av dem, og de fleste ligger uansett på Apple Music. Det var absolutt et poeng at jeg ble rippe de som ikke er tilgjengelig. Takk for påminnelsen!


#13

amylin sa for siden:

Det stemmer det! Jeg husker nemlig dagslys. Kan du spørre om det var en kommentator da de sendte konserten på NRK? Mener å huske det.


#14

Strå sa for siden:

Tusen takk, det var gøy å se på og gaule sammen med Helten. Jeg tror vi skal gjøre mere av sånt.


#15

noen sa for siden:

Jeg koste meg med Prince-konsert til langt på natt. Jeg har sett den ca 100 ganger før, siden jeg kjøpte den på VHS (i svart/hvitt-versjon) for lenge, lenge siden. Jeg fikk over lyden på kassett og kan hver minste del av den utenatt. Den er fantastisk! Soundtracket ligger på Spotify, så nå vet jeg hva jeg skal ha på øret en stund framover.

Som jeg skulle ønske jeg hadde vært på det showet! :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.