Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Permanent eyeliner?

#1

Timar sa for siden:

Har du erfaring med permanent eyeliner? Enten selv eller hos noen du kjenner?

Jeg er blass i hud og hår, og har dyptliggende øyne, og eyeliner gjør at jeg ser noenlunde våken og opplagt ut. Dessverre ender alltid eyeliner på meg opp alle andre steder enn der den er ment å skulle være, uten at jeg helt skjønner hvorfor. Jeg har prøvd alle tilgjengelige typer av vanlig sminke uten hell, men lurer nå på om permanent eyeliner kan være løsningen.

Hvis du har erfaring, er den god eller dårlig? Ser det naturlig ut? Gjør det vondt når den legges på? Hvor går man for å få gjort noe sånt?

Ut fra det jeg har lest så varer fargen i 3-5 år, så den varer ikke uendelig, men lenge nok til at det bør bli pent!


#2

My sa for siden:

Eneste jeg vet om er min svigermor, og hos henne ser det dessverre ikke bra ut. Muligens fordi det er dårlig utført (hun fikk gjort det i utlandet et sted, og var ikke fornøyd selv heller). Det kan jo hende jeg kjenner mange andre som har det, uten at jeg vet det, fordi det ser pent og naturlig ut, slik at jeg ikke har tenkt over det. Men ikke som jeg vet om altså.


#3

Trulte sa for siden:

Ikke gjør noe permanent. Det er tull. Det forsvinner ALDRI, du tar det med deg i grava. Det blir bare styggere etterhvert. Blassere/blåere/gråere. Det fader, forsvinner ikke. Jeg har på bryn og øyne, og angrer som en hund. Heldigvis er jeg velsignet med hårete bryn, så bare jeg farger dem, så er det ikke så ille. Øyne har jeg hatt i 4 år. De er like sterke, bare ikke så sorte lenger. Pluss at jeg synes det er en litt før tykk strek. Jeg må helst bruke øyenskygge hver dag før at det skal se penest mulig ut. Så IKKE ødelegg deg. Please.

Jeg har forresten microblading på bryn og liner på øyne. Jeg er kjempelei av å ikke få lov til å være naturlig. Det er ikke grisestygt altså. Men det forskjønner meg ikke..


#4

Trulte sa for siden:

Det der med semipermanent er noe svindel. Ingen jeg kjenner eller har sett har en liner eller en semipermanent tattoo som varer i en begrenset tid. Den bare fader. Jeg føler jeg kunne gått i demonstrasjonstog for dette her. Har jeg avskrekket deg nok?
Jeg kunne ha sendt deg bilde på pm, men får ikke til funksjonen her inne.


#5

Timar sa for siden:

Oi.

Er det virkelig ingen som har noen positive erfaringer?


#6

Nabojenta sa for siden:

Jeg har både oppe og nede. Skulle forsvinne etter tre år. Det er nå 15 år siden, og fargen en like sterk som da den var ny.
Og så har jeg erfart at tårekanalene til våtkanten nede har blitt skadet.

Dermed: Ikke gjør det! Bruk heller penger på god øyenskygge som kan legges både oppe og nede.


#7

Robyn sa for siden:

Jeg hadde og hos meg ble det borte i løpet av den tiden de sa. Helt borte.
Men jeg var aldri særlig fornøyd så jeg vil ikke anbefale det.


#8

Billa sa for siden:

Våt eyeliner - vannfast, den bør da sitte uten å "skli"?


#9

Timar sa for siden:

Ja, ikke sant den burde det? :mumle:


#10

Nera sa for siden:

Prøv kremlinerne fra Inglot som kommer i en liten krukke. De sitter så godt at de til gjengjeld er vanskelige å fjerne. I tillegg trenger du en tynn pensel eller en skråkost.


#11

Billa sa for siden:

Æsj, kjipt... Men, passer du på at huden er helt tørr og ren uten kremrester eller tilsvarende når du tar den på? Huden produserer jo eget talg/fett, og en eyeliner vil ikke sitte så godt hvis den legges oppå dette... Innser at øyelokket/øyekanten er et lite område med tynn hud, men hva om du prøver å dra over med en q-tip med en tonic/ansiktsvann med sprit av noe slag. Så "vasker" du huden helt ren før påføring av en liner som er vannfast?

Hudens produksjon av ulike avfallstoff, beskyttelse i form av riktig ph og fett, og evne til å "puste", varierer veldig.


#12

Timar sa for siden:

Takk for tips!

Jeg tror nok utfordringen min er en blanding av at eyeliner sitter veldig dårlig, og at jeg tar meg til øynene en del. Særlig nå i pollensesongen med tørre øyen, Og den pollensesongen varer jo nå mer enn halve året!

Hvis jeg bruker vannfaste produkter på øynene, så virker det som renseproduktet ikke blir helt borte etter vask, og da flyter ihvertfall eyelineren utover neste dag. Øyeskygge har jeg helt gitt opp å bruke pga dette. :(


#13

Fersken sa for siden:

Har du prøvd med en egen primer for øyeområdet som legges på før øyesminke?

Øyesminke tåler ikke så mye, så at du tar deg til øynene en del hjelper nok ikke på. :humre:


#14

gnuri sa for siden:

Jeg er som deg- glemmer meg og tar meg til øynene, har i tillegg konstant rennende øyne i pollenperioden.
Jeg bruker denne: www.makeupmekka.no/produkt/waterproof-smooth-eyeliner?attr1_id=235
Den sitter som støpt- det virker på en måte som den er litt seig pga at den er nokså myk.
Eneste bakdelen er at det er litt vanskelig å tegne en skikkelig tynn linje med den.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.