Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Mex sa for siden:

God morgen.
Kalde morgener for tiden, håper på litt mer vårlig varme snart.
I dag starter ungdomsskoleeleven på skolen igjen. 2 dager denne uken og 3 dager i uken fremover. Skolen har visst greit med plass til alle, men busselskapet klarer ikke alle, så da blir det 2 trinn om gangen. Håper det vil fungere bra.


#3

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Snart klar for kontoret. Kjøpte meg sofa og stol i går, men må vente 6 uker før jeg får det. Gleder meg.:)


#4

Albertine sa for siden:

Morn! Sitter og blomstrer på merkeverksted og venter på at bilen min skal takseres. De har ikke kaffe her... :hylgrine:


#5

Blå sa for siden:

God morgen

Jeg tok meg en ordentlig husmorøkt i går og vasket stuen ordentlig, vinduer og det hele. Og det nyter jeg i dag. Fin stue og klare vinduer til den fine utsikten. Og snart skal jeg lage meg en kopp kaffe og komme godt i gang med arbeidsdagen.

Jeg nyter i hvert fall hjemmekontoret med å ta rolige morgener. Jeg er vant til å stå opp kl. 6 og enten ha en rask frokost med storesøster eller komme meg på treningssenteret før jobb. Nå er jeg ikke oppe før tidligst 6.45 og det er kokt egg og ristet brød og god tid til avisen om morgenen.


#6

Sissel sa for siden:

God morgen! Strålende sol og lite vind her i dag. Får prøve å komme oss ut på tur i lunchen.


#7

Frøy sa for siden:

Første dag tilbake på skolen for 6.klassingen, merkes at hun nesten ikke har vært ute blant folk disse ukene for hun hadde plutselig ikke bukser uten hull i, og alle hadde hull på baken av en eller annen merkelig grunn, så her var det tårer over å måtte gå med feil bukse.

Så i dag får jeg dra med henne på shopping etter skolen.


#8

Blondie sa for siden:

For første gang på det som føles som en halv evighet, dro vi alle ut av huset i dag. Bikkja ble forvirret. Nå er jeg på kontoret, det er både rart og fint.


#9

Nenne sa for siden:

Ungdomsskoleeleven er dratt av gårde til formiddagsøkt på skolen. Den andre halvdelen av klassen kommer etter lunsj. De har fått beskjed om at alle standpunktkarakterer skal være satt 5. juni! Jeg snakket med læreren hans i går og benyttet sjansen til å spørre, for det hørtes jo helt tullete ut når de har mistet såpass mye som de har, at de ikke skal bruke all tid de har igjen nå. Han var åpenbart helt enig med meg for han sa "ikke begynn å snakke om det en gang!" Det gjøres visst på grunn av klageadgang og at det skal være ferdigbehandlet rundt skoleslutt om det kommer noe, men kjære vene! Kunne de ikke gitt elevene en antydning 5. juni da og så hatt undervisning og ev. mulighet for vippeprøver etterpå? Vært litt kreative i en ekstraordinær situasjon?

Jeg har hjemmekontor selv om jeg i grunnen kunne gått på jobb. Vi fikk beskjed i går om at vi kan komme, inntil 20 stykker, men det er så mange restriksjoner, blant annet 2 meters-regelen fortsatt, at det gikk opp for meg at det ikke er jobben jeg har savnet. Jeg savner normalen, og det å gå på jobb er en del av et normalt liv, men når jobben er full av ekstraordinære tiltak og restriksjoner og hjemmekontor fortsatt er et valg, så er det ikke så viktig å komme meg dit allikevel.


#10

millact sa for siden:

Min datters bukse hadde plutselig ødelagt glidelås i dag, så her ble det også annen bukse. Hun har få, så vi må også ut på shopping en dag.

Oppe tidlig, første møte kl 8 og så går det slag i slag.

kl 16 er det speiderdugnad. Hvem i alle dager starter så tidlig? Jeg må jo først rekke å komme meg hjem og få i meg noe mat.


#11

Martis sa for siden:

Hjemmekontor her fortsatt, men planlegger en tur på kontoret på fredag, da er begge tilbake på skolen. Eldstemann skal ha halve dager fremover, og er på ettermiddagsgruppnen.


#12

celebelen sa for siden:

Jeg er alene hjemme, og skal være det i flere timer! Det er en stund siden sist...


#13

vixen sa for siden:

Ikke noe som å stå opp i midten av mai og se brøytebilen kjøre forbi. Steike altså! Hjemmekontor uten hjemmeskole i dag så det blir fint! Så hyggelig å se at ungene er så glade for å dra tilbake til skolen.


#14

tink sa for siden:

Stakkars alle hunder som plutselig må være alene hjemme igjen. Det er siste dag med siste barn i hjemmeskole. Det skal bli en overgang å ha hjemmekontoret for bare meg og mannen. Det blir nok gradvis mer ekte kontor for min del.


#15

Eia sa for siden:

God morgen. Jeg har brukt de første timene til å sykle til jobb i minusgrader, fjernstyre barn så de rekker skolen, og å legge mailønninger til utbetaling på fredag, litt før normalt. :glis: Tenker det kommer godt med for oss som ikke har sett ei krone inn siden 20. mars.


#16

Pamina sa for siden:

I Oslo er fristen for standpunkt 11.juni, så vil klager først videresendes 30.august.

6.klassingen hadde oppmøte 08.05 i dag, det var litt tidlig, men jeg tror han gledet seg litt da han fikk inndelingen av kohorten sin. Endelig fikk han være med noen som han faktisk kjenner og liker å være med for første gang siden 1.trinn...

Her kommer 5-9 inn døra i dag, masse glade lærere og elever.


#17

Stompa sa for siden:

Standpunktkarakter er et enkeltvedtak etter forvaltningsloven, så det er ikke mulig å gi elevene antydning, med mulighet for å forandre den, og samtidig la klagefristen på 10 dager begynne å løpe. Klagefristen løper fra den dagen standpunktkarakteren er banket, ført i aktuelt datasystem, og kunngjort for elevene.

Når det er sagt, synes jeg også 5. juni var tidlig. Vi har 12. juni. Det betyr i praksis at de fleste klagene vil komme inn før skoleslutt, men at en og annen uheldig sjel kan risikere å få beskjed første mandag etter skoleslutt at det har kommet en klage som må behandles. Regner med at det da bare er Vg3 som må tas med en gang, mens Vg1 og Vg2 kan vente til høsten.


#18

Blondie sa for siden:

Vi har utsatt publisering av standpunkt til 12. juni her, det var føringen fra udir ifølge min ledelse?


#19

Tjorven sa for siden:

For en forandring!!!! Jeg sitter på den andre siden av spisestuebordet! :lykkelig:

Mannen har krøpet til korset og hentet hjem stor skjerm som er installert på rommet til knerten (som har fått pult på rommet sitt etter at snuppa ominnredet). Så nå kan jeg variere med hvilken side av bordet jeg sitter på.

Jeg var på kontoret i går, og etter å ha sittet en hel dag i skikkelig kontorstol så har jeg skikkelig vondt i ryggen. :knegg: Jeg må se å få gjort kontorstrekkeøvelsene til Sats i dag. De hjelper overraskende godt.


#20

Frk_Fryd sa for siden:

Det er jammen ikke så verst å ha bursdag når solen skinner og hjemmekontoret har nydelig kaffe og er fritt for unger! :lykkelig:


#21

Toffskij sa for siden:

Her er det full hjemmeskoledag, men i morgen skal de på skolen begge to!


#22

Blånn sa for siden:

Hjemmekontor på meg også. Sammen med mannen som akkurat begynte møte, mellomste som fortsatt befinner seg i senga og eldste som har snudd døgnet opp ned. Minste er på skolen. Skal ha et par intervjuer senere i dag, så jeg trenger mellomste for å teste om mikrofonen på airpodsene funker eller ikke etter 40 graders vask i helga.


#23

ingling sa for siden:

Hjemmekontor på de voksne og skole på barna her, de går i 1. og 3. så da er det skole hver dag fra 8.30 til 13, og heldigvis SFO for minste til 15.30. Da går det jo an å få en nesten normal arbeidsdag. Jeg har tvunget meg til å sitte på kontorplassen med to skjermer i et håp om å bli supereffektiv og strukturert. :nemlig:


#24

Nenne sa for siden:

Gratulerer med dagen, Frk. Fryd! :flagg:


#25

star sa for siden:

Gratulerer Frk_Fryd :ballonger: :blomst:

Her er en hjemme, en på skolen og jeg på jobb.


#26

polarjenta sa for siden:

Her går de på skolen begge to hver dag, og relativt fulle dager. Vurderer en dag hjemmekontor neste uke bare for å få være alene hjemme:knegg:


#27

Fersken sa for siden:

Gratulerer med dagen, Frk_Fryd! :fløyte:

Begge to på skolen i dag, og planen er hver dag framover. Om bare bråkearbeidet utenfor kan ta litt pause, så blir det arbeidsro her.


#28

Pingis sa for siden:

Her har ungene første skoledag! Begge går halve dager, og i dag hadde yngste første halvdel av dagen, mens eldste hadde siste halvdel. Jammen godt skolene sørger for at jeg aldri skal være alene hjemme! :lettet:

:lyve:


#29

Eia sa for siden:

Gratulerer med dagen, Frk_Fryd! :ballonger:


#30

Matilda sa for siden:

Hurra og gratulerer med dagen, Frl_Fryd! :konfetti: :ballonger:


#31

millact sa for siden:

Gratulerer med dagen, Frk_Fryd:flagg::fløyte:


#32

annemede sa for siden:

Det snør! Og det legger seg. I Bergen!!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.