Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Sissel sa for siden:

God morgen! Sånn der inspirert til å jobbe i dag kjenner jeg, men det er vel bare å hoppe i det. Har vært innlogget i over en time allerede, og har jo fått gjort litt. Mannen har ikke stått opp ennå, ene sønnen sover (skal på skolen etter lunch)og den andre er på skolen. Studentdattera sitter og strever med Regnskap og budsjettering i kjelleren - eksamen i morgen. Godt det ikke er meg sier jeg bare.


#3

Millen sa for siden:

God morgen, Jeg er på plass på hjemmmkontoret, mann på jobb og to av tre på skolen. Ett stk barn våknet med sår hals og hoste så da må hun bli hjemme etter udir.
Veldig klar for kort uke- bare jobbe mandag- onsdag. Også reiser vi på hytta. Det er første gang på flere måneder jeg gleder meg til noe, og det gjenspeiler humøret kjenner jeg.


#4

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg jobber! :yessir:


#5

Stompa sa for siden:

Morn. Jeg har lidd meg gjennom morgenstellet og er snart klar til å gå på jobb. Har heldigvis fått time hos legen 12.30 og håper han kan hjelpe meg med den vonde skulderen og armen før jeg blir gal. Det verste er at jeg ikke kan trene (annet enn å gå tur) eller sykle.


#6

Fintdethei! sa for siden:

Jeg er på k_o_n_t_o_r_e_t.


#7

Nenne sa for siden:

Begge guttene er ute av huset og på skolen nå i formiddag. Hjemmekontor på meg i dag, men i morgen og onsdag drar jeg på jobb.


#8

Serafin sa for siden:

Begge på skolen, kjæresten på jobb. Jeg hiver i meg litt mat før skype-møte med BUP nå kl 09. Endelig oppstart med utredning av Lillesøster!

Kjæresten skulle fikse pcen min i går, det ender visst med nytt hovedkort og prosessor på meg, jaja. Blir jo bare bedre pc, haha. Så da vet vi iallefall hva vi skal holde på med i ettermiddag gitt.


#9

polarjenta sa for siden:

På plass på kontoret. Lite motivasjon for å jobbe, er litt lei kjenner jeg.


#10

Blondie sa for siden:

Her har det vært massiv meltdown i den yngre generasjon på morgenkvisten, jeg er støl i kjeven etter sammenbitte tenner. Nå er det trøtte, lille b-mennesket straks klar for Teams-møtet sitt og jeg skal snart på kontoret. Jeg håper på bedre tider snart.


#11

Matilda sa for siden:

Så trøtt. :gjesp: Jeg har fem timer fjernundervisning med diverse VG3-elever i dag, og de er vel ikke så voldsomt på hugget så det gjør noe, de heller... :knegg: Kun to som har gitt lyd fra seg så langt. Jeg skal finne meg en tekopp og gå og vurdere engelsktekster, men må finne ut hvordan beina virker først.


#12

Blå sa for siden:

Her er det en uvanlig sosial dag i dag. Jeg har allerede gitt blod og nå har jeg en liten pause hjemme før jeg skal på et fysisk møte i byen. :eek: Vi skal være fem mennesker og det blir jo en opplevelse.

Hverdagen hjemme blir bare rarere og rarere nå. Mannen som har tiendeklasse er på jobb hver dag. Jentene som går på vgs har bare noen dager på skolen og det virker som om det ikke er noe opplegg for de dagene de ikke er der, så de kommer til å gå mer på selvstyr enn de har vært tidligere. Det er godt at det ikke er så mye igjen av skoleåret.


#13

Neket sa for siden:

Jeg er på kontoret! :lykkelig: Det er altså så stas å se kollegaene som ikke er på teamet mitt igjen (teamet har hatt walk and talk en gang i uka i en mnds tid, så vi har sett hverandre). Det er ikke så mange her, men veldig deilig å komme ut av hjemmekontorbobla.


#14

Embriksmamma sa for siden:

Første dag med alle fire hjemmeboende barn på skolen siden 12. mars! :lykkelig:
Det varer ikke lenge siden 9. trinnseleven har hjemmeskole hver tirsdag og vgs-eleven går på skolen bare annenhver uke, men likevel! :D


#15

Frøy sa for siden:

Jeg er hjemme alene for første gang siden 12.mars. Den store gleden uteblir, men må innrømme at det er litt deilig.


#16

Addison sa for siden:

Jeg er også på kontoret!! :jippi: Stas å se igjen folk IRL, være et annet sted enn hjemme, kjøre til jobb, alt det vanlige. :elsker:


#17

Fersken sa for siden:

Jeg vurderer om jeg skal kapitulere og kjøpe egen skrivepult og stol. Har hatt en grundig vurdering i helga og om det ikke er så stort kan det være plass i et hjørne om vi flytter litt på hyller og slikt.


#18

celebelen sa for siden:

Jeg har fått unna en oppgave jeg grudde litt for, og det ser ut til å ha gått bra. Ville skal til tannlegen i dag og sette på et plastskall til erstatning for et som datt av i går, og i kveld skal jeg på møte (fysisk! med flere mennesker i samme rom!) for første gang på mange, mange uker.


#19

star sa for siden:

På jobb, men vil ikke. Fysio om noen timer.


#20

Frk_Fryd sa for siden:

Det yrer av folk på kontoret i dag! Vi har "offisiell" åpning av kontorene denne uka, og de alle fleste skal avslutte hjemmekontor. Jeg har vært på kontoret fra og til hele perioden, og dette her er altså uvant! :knegg: Folk liksom! :dåne:


#21

Millen sa for siden:

Fersken, jeg kjøpte meg hev/senk pult og stol til fra Ikea, og det hjalp betraktelig på hjemmekontoret mitt. Nå står det i endel av stua, og det er godt å ha jobbting der, istedet for å sitte på kjøkkenet.


#22

Fersken sa for siden:

Har sett på den og det er alt for dyrt. Har et stramt budsjett, så det blir mye enklere. Det hjalp med en ekstra pute på stolen (at jeg ikke har kommet på det tidligere :herregud: ).


#23

tink sa for siden:

Takk for påminnelsen Frøy. Jeg er også alene hjemme, men kjenner på manglende entusiasme og motivasjon til å gjøre fornuftig arbeid. Heldigvis har jeg en leder som ringer meg og forteller hva jeg skal gjøre.


#24

Polyanna sa for siden:

Fersken: Har du sjekket Oppreist?

www.oppreist.com/

Enkelt og billig. Litt begrenset levering til privatpersoner, men det kan sikkert ordnes på et vis, eller kanskje dere er flere på jobben med behovet? (disclaimer: Kjenner gründerne).


#25

Tallulah sa for siden:

Eller bare bruke strykebrettet, som mange allerede har. :)


#26

Polyanna sa for siden:

Kjøkkenbenken fungerer kanskje for de som ikke er så høye?


#27

Fersken sa for siden:

Takk for innspill, men jeg greier ikke å stå og jobbe, så det er nok mer stolen enn selve pulten som er greia.


#28

Tallulah sa for siden:

Kjøkkenbenken blir for lav for meg å stå og jobbe ved, jeg er 163.


#29

Fersken sa for siden:

Du måtte nok hatt en Oppreist der :)


#30

Polyanna sa for siden:

Aha. Ja, jeg står ikke og jobber selv, men varierer stilling mye, og har noen møter der jeg bare skal lytte og av og til kaste et blikk på en slide, og det kombinerer jeg gjerne med hjernetomt husarbeid eller å kose meg hunden. Men noen dager er jo ikke sånn.


#31

Timar sa for siden:

Fersken, er det en mulighet å hente en ordentlig kontorstol på jobb? Det har jeg gjort, og sammen med et enkelt arbeidsbord fra ikea har jeg nå fått en god hjemmekontorløsning. Toppet med skjermer og docking, også fra jobb.

Ved langvarig hjemmekontorløsning så burde vel arbeidsgivere være på tilbudssiden overfor ansatte som har behov for å anskaffe kontorutstyr? Er det en selvfølge at man skal betale det selv, liksom?


#32

Blondie sa for siden:

Det spørs jo hvor man jobber? Jeg jobber fylkeskommunalt og må fikse ting selv. Ikke at jeg hadde hatt plass til kontorstol, skrivebord eller ekstra skjerm uansett, men det er jo ikke uvanlig.


#33

ingling sa for siden:

Vi får heller ikke dekket noe (kommunalt), men de fleste av mine kollegaer har hentet skjermer og tastatur, og en del har tatt med stoler også. Her i huset er det såpass mye datautstyr at vi mekket til selv, men kontorstolen kunne nok vært bedre. Jeg bytter litt på hvor jeg sitter nå som ungene er på skolen om dagen, så går det noenlunde.

Her er det en småtung dag i dag, kroppen er sliten etter mye tråkking i bunadsko og hodet er slitent etter planlegging og organisering. Så selv om jeg burde sprengjobbet hele kvelden, tror jeg det må bli rolig i dag og heller full fart i morgen. :nemlig:


#34

Fersken sa for siden:

Jeg jobber i staten og det skal være svært tungtveiende grunner for å hente kontorstolen. Ikke har jeg plass til den heller, for den er på størrelse med en gamingstol. Har fått hentet ut tastatur og mousetrapper, ekstra skjerm hadde jeg allerede hjemme.


#35

Bluen sa for siden:

Jeg har fått dekket en ny, rimelig kontorstol (900 kr). Alternativet var å sende en 25 km fra kontoret med bud, og det ville nok kosta vel så mye.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.