Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken beis?

#1

IzziCreo sa for siden:

Under deler av hytta har vi liggende spiler, og de må behandles med beis. Selve hytta er beiset i grå skifer og staffasje i hvitt, og jeg tror ikke det blir så pent med noen av de fargene. Det blir fort "mye" eller massivt. Vurderer den terrassebeisen vi har på terrassen ute (naturlig sølvgrå). Da synes noe av treverket gjennom, og det tror jeg blir pent. Det er egentlig ganske fint nå, med det trykkimpregnerte, men det er tørt og må behandles. Er det dumt på bruke terrassebeis på spilene? Burde vi heller ha benyttet Drygolin av noe slag? Men da blir det vel i større grad heldekkende og det vil jeg egentlig unngå.


#2

Galathea sa for siden:

Har ikke svar, men lurer på det samme, har laget gjerde rundt terrassen med liggende spiler, og det ser veldig fint ut nå som det er nytt og impregnert, men hvordan behandle det for at det skal holde seg pent?
(men: gruer meg til beisejobben da, stort gjerde...)


#3

IzziCreo sa for siden:

Ja, enig. Det er superfint som nytt, men nå etter et år så ser det tørst ut og må behandles. Leste i går at beis er smartere da treet puster bedre, og gir enklere vedlikehold. Skal til faghandel i dag for mer råd og tips. Trebitt har en annen beis også, så kan hende den er mer egnet. Finner jeg ut av det så kan jeg tipse deg :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.