Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

star sa for siden:

Straks på vei ut døra, men bare for skyss.


#3

løve70 sa for siden:

God morgen:)

Trøtt - sov dårlig i natt. Trenger snart en dag som ikke er fylt opp med møter fra tidlig morgen til ettermiddag - har en del ting jeg må få gjort som krever litt tid....

Skal bli godt med fri i morgen.


#4

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Straks klar for jobb. et par møter i dag. Er så lite motivert for tiden.


#5

Serafin sa for siden:

Begge på skolen i dag, og begge skal sykle. Lillesøster sitt trinn skal på sykkeltur.
Luksus at jeg ikke trenger kjøre noen, gitt.

Telefonmøte med PPT i dag, også må jeg handle, det er eneste planer. Kjæresten henter guttungen i dag, så da blir det alle tre ungene i helgen. Og det ser faktisk ut som om det blir fint vær!


#6

millact sa for siden:

På jobb og allerede i Teamsmøte. Strålende sol og straks langhelg.


#7

Tjorven sa for siden:

I dag skal jeg ta på alvor at jeg er 50 % sykemeldt. Jeg skal gjøre kursopplegget mitt og jeg skal gjøre yoga. Dette er sånt jeg har fått beskjed om å gjøre, og da skal jeg følge det opp. :nemlig:

Jeg har et møte kl 11 som sikkert krever litt etterarbeid, så jeg skal ikke logge på før det nærmer seg.

Og så skal jeg lure litt på hvordan jeg får terrassemøbler opp til hytta. Vi har en liten elbil med begrenset rekkevidde og hytte 45 minutters kjøring unna sentrum av en liten østlandsby. Hvor mye terrassemøbler kan vi klare å stable inn og hvordan vet vi hvilket utvalg de faktisk har tilgjengelig i denne lille østlandsbyen?

Noen ganger lengter jeg tilbake til da vi hadde SVÆR dieselbil med det som føltes som utbegrenset bagasjeplass. Men veldig ofte tenker jeg at elbilen er helt optimal - særlig hver gang jeg kjører gjennom bomringen.


#8

Sissel sa for siden:

God morgen! Godt i gang på hjemmekontoret, men føler at jeg roter. Klarer ikke helt å konsentrere meg idag. Men, det går sin gang, skal ha 3 møter på rappen snart, så da går jo dagen. Skal bli godt med fri i morgen. Uheldigvis ikke fint vær her, men det regner ihvertfall ikke.


#9

Blånn sa for siden:

God morgen! Sitter vaglet opp på en barstol i gangen og venter på foreldre som skal signere papirer. VI får se hvor mange som møter i dag. En av elevene i spesialklassen har satt seg litt fast i seg selv og ligger i gangen. En av de andre hopper og spretter bortover. Skolen min har mangfold på veldig mange måter!

I morgen har jeg satt meg opp på en crossfittime. Jeg kjenner at skuldrene og ryggen trenger litt bevegelse.


#10

star sa for siden:

Kommet meg på jobb. En har tentamen og den andre er fortsatt syk.


#11

Blå sa for siden:

God morgen.

Her er det full kok på soveromskontoret med kaffe, blåbær og Tidenes morgen på radioen. Jeg har fått beskjed om hjemmekontor i hvert fall til 8. juni og muligens til over sommerferien. :(

Mannen er på jobb, storesøster er hjemme og lillesøster går på skolen akkurat nå.


#12

Martis sa for siden:

Ny dag på hjemmekontor og jeg har faktisk kjøpt flybilletter til en nødvendig jobbreise i neste uke. :villoggal:

Hva med å kjøpe terrassemøblene på IKEA, Tjorven? Da får du låne bil tilnærmet gratis.


#13

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg har en litt baktung dag, med masse møter fra klokka to og utover, og har ikke vært all verdens produktiv på morgenkvisten. Men det var rettebunken, da. :yessir:


#14

vixen sa for siden:

Det er sol!!!! Ikke sett snurten på ukesvis. Bare snø, vind og regn. Vi skal ta langhelg på hytta. Planlegger litt vedlikehold, fisking, vindrikking og spilling. Mannen har sagt opp jobben sin så vi skal feire ny jobb. Blir bra helg.


#15

ingling sa for siden:

Godt i gang på hjemmekontoret, i dag prøvde jeg trikset med å ordne meg som om jeg skulle vært på det fysiske kontoret, og det hjalp visst litt på piffen. Gjennomført konstruktivt møte og ser håp i horisonten for å bli ferdig med en viktig oppgave så jeg kan ha i hvert fall delvis langhelg. Og så har jeg fått drivhus! :lykkelig:


#16

celebelen sa for siden:

Jeg er en tur på kontoret, det er noen uker siden sist.

Gratulerer, ingling - jeg er ørlite misunnelig. Jeg fikk nemlig ikke sette opp drivhus pga innsigelse fra en nabo da vi søkte.


#17

tink sa for siden:

Sol og god stemning. Jeg her heldig og har fri tilgang på både hjemmekontor og ekte kontor.


#18

ingling sa for siden:

Det er et lite veggdrivhus, 135 høyt, så det er ikke all verdens. Vi må jo fortsatt ha plass til trampoline.. Men det er bedre enn ikke noe drivhus da :)


#19

Blå sa for siden:

Jeg har vært ute i solen og begynt å sette opp et stativ til erteplanter. :lykkelig: Selv om jeg ikke er noen fan av hjemmekontor, så har det noen fordeler altså.


#20

Nenne sa for siden:

Jeg har lagt "ordentlig" kontordager til de to fineste dagene vi har hatt så langt i mai. Sånne dager da utelunsj hadde vært ideelt i grunnen. Jeg krysser fingrene for at det blir fint også i langhelgen.


#21

polarjenta sa for siden:

Der var flyet til Oslo kansellert, så da slipper jeg å ta stilling til om vi skal reise eller ikke.:knegg: Må finne på noe annet i sommer da.


#22

Candy Darling sa for siden:

Tjorven, jeg synes du skal tenke på hvor mye penger du sparer med bilen, og bestille frakt til hytta. Det koster ikke SÅ mye.


#23

Polyanna sa for siden:

Prøve nabobil eller lignende, Tjorven?


#24

Tjorven sa for siden:

Utfordringen er å finne et sted som leverer på hytta vår. Den ligger riktignok i en kommune av en viss størrelse, men hytta er skikkelig langt unna sentrum. IKEA låner kjører ikke dit og slik jeg forstod nettsidene låner de heller ikke ut biler lenge nok til at vi rekker å kjøre frem og tilbake.

Men nå lurer vi rett og slett på å kjøpe sånne stoler: jysk.no/hage/hagestoler/camping/solstol-halden-oliven De får vi plass til i elbilen. (Og morsomt navn på stolene gitt hvor vi har hytte :knegg: )


#25

annemede sa for siden:

Vi kjøpte på netthandel.no, og fikk levert av bring.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.