Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Heilo sa for siden:

God Kristi Himmelfarts-morgen. Jeg er på hytta, helt alene (bortsett fra valpen) for første gang siden 12. mars. Det er fryktelig deilig. Skal bruke hele langhelga til jobbing med spennende prosjekt og er allerede godt inne i en medrivende fagbok. :hjerter:


#3

polarjenta sa for siden:

God morgen. Deilig med en dag fri.:) Planer for dagen er å vaske litt klær og rydde hus.


#4

Mex sa for siden:

God morgen. Deilig å sove litt ekstra i dag.
Dagen skal brukes til hagearbeid, og til å sitte i hengekøya med en is eller to... :D


#5

millact sa for siden:

15-åringen er på hagefrokost hos venninne. Hørte hun låste døren da hun gikk.

Null planer, deilig!


#6

vixen sa for siden:

Vi er på hytta. Har mange ting som burde vært gjort her. Mannen arvet småbruk ved sjøen og det er veldig fint her, men med fem bygninger står oppgavene og utgiftene i kø. :humre: men først kaffe!


#7

polarjenta sa for siden:

Jeg gikk og la meg igjen og sovnet. Da jeg våknet var storebror oppe, sjelden han er først oppe. Lillebror sover.


#8

star sa for siden:

Jeg hadde visst 2 dåpsbarn på denne dagen for en haug pr siden. En på dato og en kirkedagen. Utrolig hva som popper opp i huet.
Ingen planer for dagen enda.


#9

Blånn sa for siden:

God morgen! Fortsatt i senga gitt. Lurer på hva jeg sakl bruke dagen til? Tur i skogen frister litt. Vi får se når jeg gidder å stå opp.


#10

Millen sa for siden:

På hytta, og har drukket kaffe oh akkurat spist frokost.
Planen er å bare gjøre det jeg har lyst til, og ikke gidde mase på unger hele helgen for det er jeg så lei.


#11

Fintdethei! sa for siden:

Jeg tenker meg en tur på fjellet. Men nå har jeg begynt å Google steking av svinestek på lav temperatur, så dette må visst planlegges litt bedre før jeg kommer meg avgårde.


#12

millact sa for siden:

Yngste fikk besøk av kompis med pc. De burde ikke sitte inne og spille, men det er første gang han er her og første gang han har noen inne siden 12.mars.

Eldste jobber med sang til musikktimen som skal leveres i morgen.

Jeg vurderer å lage meg en kopp kaffe og sette meg ut på terrassen med et nytt Kamille.


#13

Stompa sa for siden:

Her er det nydelig vær, selv om det ikke akkurat er varmt. Vi har enda ikke vært oppe i tosifrede varmegrader i år. Men men, så lenge det er sol er jeg glad. Skal snart ut på stolpejakt, må bare lade mobilen litt mer først siden jeg bruker appen og ikke trykt kart.


#14

Serafin sa for siden:

Her var alle tre ungene ute på trampolinen litt etter kl 10, vi har endelig sol!

Nå er alle tre på vei gjennom dusjer, for å hoppe i spabadet vi har satt opp. Litt logistikk, men blir vel bra når alle tre er gjennom, haha.


#15

Stompa sa for siden:

Jeg har funnet mange stolper, og nå sitter jeg på verandaen. I ekte Stompa-ånd sitter jeg med ryggen til sola. Jeg klarer ikke å sitte i sola noe særlig fordi lyset blir for sterkt, og er helt overgitt over at jeg ikke har koblet før nå at jeg kan snu meg og holde ut lenger. :knegg:


#16

Kaija sa for siden:

Jeg har laget godfrokost, og så tatt et hasteinngrep på vaskemaskinen, som plutselig begynte å pipe og hyle. Plukket ut både gummistrikker, plastbiter og kulepenninnmat Fra apparaturet. Ett eller flere gitarplektre sitter fast så langt inn at jeg ikke får tak i dem. Alvorsprat med ungene om at ryker maskinen blir det sommerferiepenger og kosepenger det går av for å kjøpe ny. Lommer skal tømmes, alltid!!!


#17

Eia sa for siden:

Hagedag med fokus på seksjonering. Ferdig med seksjon 1, der skvallerkålen er luket ned, og blodkløver og bieblomster er sådd. Neste år blir det squash og gresskar der. :jupp:

Nå er det kaffe, lage middag til ungene, og så er det dugnad/workshop på andelsgården, der vi skal kitte vinduer til det flotte gjenbruksdrivhuset vårt. Det blir moro!


#18

Frøy sa for siden:

Her ble det lov med Playstation i stuen i dag, ingenting er som glade lyder fra søsken som er gode venner på tross av fire år i aldersforskjell og ikke samme kjønn. Så kan jeg sitte med strikketøyet og vente på regnet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.