Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Beste stylingprodukt mot frizz

#1

Hønni sa for siden:

Jeg blir sprø av flyvehår og frizz.
Orker ikke produkter som lukter mye, så en del produkter jeg har forsøk utgår, som Moroccan oil.
Håper på er produkt jeg kan bruke i tørt hår uten at det oppleves som fett.


#2

Niobe sa for siden:

Jeg liker Redken All Soft Leave-In (den heter noe mer også, som jeg ikne husker, brun tube). Den skal brukes i håndkletørt hår, men jeg bruker den også i tørt hår for å «legge» flyvehårene.


#3

zinatara sa for siden:

Hva slags hår har du? Det som funker best i mitt hår med bølger/krøller er leave in balsam og så lage gel cast. Jeg bruker masse gele som jeg fordeler i vått hår og kniper det godt for å få frem krøller. Så lufttørker jeg eller bruker diffuser helt til det er helt tørt. Da blir det ganske stivt, men når man så kniper ut geleen blir det mykt og nesten ikke frizz. Viktig å bruke en gel uten alkoholer som tørker ut håret. Min favorittmerke er eco styler og jeg bruker å kjøpe her www.bobbys.com/merkenavn/eco-styler Men har hørt at de har fått dem inn på normal nå.
www.youtube.com/watch?v=Faf-m7v_HNw

Ellers kan jeg anbefale å bruke olaplex 3 en gang i uken og jevnlige hårkurer.


#4

Hønni sa for siden:

Jeg har tørt, krøllete/bølgete hår ettersom.


#5

zinatara sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med curly girl metoden, det finnes en facebookgruppe som heter Curly girl Norge / Naturlig hår. Men det krever jo litt for å sette seg inn i hvilke produkter man kan og ikke kan bruke. Jeg har holdt på i ca. 3 måneder nå og begynner virkelig å se forskjell på håret mitt i forhold til sunnhet.


#6

skyfri sa for siden:

Serien Moisture & control (den mørkegrønne) fra Oribe er det beste jeg noensinne har brukt i mitt tørre, krøllete hår. Sjampoen og balsamen gjør håret supermykt, og hårkuren er kjempegod.
Stylingproduktene samler håret og tar bort frizz uten at det blir stivt i det hele tatt.
Jeg bruker Moisture&Control priming lotion og Moisture & Control curl control. Og så liker jeg også den som heter Curl Gloss, som er en veldig tyntflytende gele.

Produktene er dyre, men drøye i bruk, og jeg kjøper når jeg får rabattkoder på lyko.no.
www.lyko.no/oribe

... Jeg jobber verken for Oribe eller Lyko, selv om det kanskje ser sånn ut :knegg:


#7

Lavender sa for siden:

Jeg har to gamle favoritter jeg alltid kommer tilbake til,

www.blivakker.no/product/4077?gclid=CjwKCAjw8J32BRBCEiwApQEKgWnnDgaahiXvhXdtbLKjefRvRftvAkfWf0i6mm8Zv0NImVUc_P960hoCc-MQAvD_BwE

www.blivakker.no/product/201855?gclid=CjwKCAjw8J32BRBCEiwApQEKgeWKpEy8m_8Qf1Own80gqb2uv48lekPVzhCS8f6q12KNkVmWePtCUBoCrnEQAvD_BwE

Biosilk lukter ved påføring, men det går fort over. Tynger ikke håret.
Sebastian Potion 9 gir også litt hold og volum, mest når håret lufttørkes.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.