Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva bruker du fredagskvelden til?

#1

Timar sa for siden:

Ja, hva skal du gjøre i kveld? Eller eventuelt, hva gjorde du i kveld?


#2

Fintdethei! sa for siden:

Jeg skal sitte i sofaen med pledd. Se TV, iPad, drikke Pepsi Max og spise sjokolade.....


#3

Shun sa for siden:

Etter å ha vasket huset og ordnet med balkong, potter og plantekasser tidligere i dag skal jeg lage pasta Alfredo og drikke vin. Tror jeg kanskje skal se et program på NRK.


#4

Toffskij sa for siden:

Ser film og spiser popcorn. Fast tradisjon.


#5

millact sa for siden:

Har lyst å drikke vin, men har ikke. Da blir det nok popcorn og tv.


#6

ingling sa for siden:

Akkurat nå er jeg tacomett og og -trøtt, etter hvert skal det legges et par barn og så blir det nok serie og tv med mannen, som det som oftest blir. Lørdagen er fast filmdag med snart niåringen, men fredag er ganske så daff. Aller mest er jeg skikkelig glad for at det bare er fredag, for det føles som langt uti helgen, og så er det ikke det! :elsker:


#7

Malama sa for siden:

Dersom jeg ikke sovner når jeg legger minstemor og sover til jeg legger meg. Så skal jeg enten jobbe eller rømme inn i sims ne liten stund før jeg legger eng tidlig. Våken en del i natt og veldig trøtt.


#8

Blå sa for siden:

Mannen har nettopp gått ut en tur og jeg planlegger vin, strikketøy og Netflix


#9

Retz sa for siden:

Jeg har bakt nøttebunn, og nå er det lydbok og strikking. Og litt surfing etter info om hvor jeg kan se en dokumentar. Skal en liten luftetur med hunden.


#10

Matilda sa for siden:

Ukehandler etter jobb. (Pleier å gjøre det før jeg henter unger, men nå når mannen har hjemmekontor, handler vi sammen, mens ungene er aleine hjemme en time. :hjerter:) Rydder bort mat, mannen lager pizza. (Evt. gaming med ungene, klimpring på gitar, rydding eller vannskift på akvariet mens vi venter på mat.) Mat i 18-/19-tida. Av og til ser vi Beat for beat eller noe med ungene etterpå, eller en film, om det ikke blir for seint. Ungene legger seg i 20-tida og leser på senga en time. Hvis mannen legger, klemmer jeg inn litt yoga, og evt en vannerunde i hagen (i sommerhalvåret). Gullrekke/serie/film etterpå, mens jeg spiser meg svimmel på smågodt og potetgull. Strikketøy til om jeg orker. Besvimer i seng alt for seint. I dag er planen yoga, TV og strikking.

Fredagene mine er hellige, jeg elsker krim og godteri og at det endelig er stille i Teams. :hjerter:


#11

Anne C sa for siden:

Jeg skriver på to eksamensoppgaver. Snart kommer eldste for å gjøre matte samme med meg.


#12

frukt sa for siden:

Jeg skal se noen episoder av Sherlock, spise franske sjokoladetrøfler og drikke Red Bull.


#13

Taien sa for siden:

Nå har vi spist taco og ser film med ungene. Etterpå blir det kanskje noe spill eller noe før de legger seg i 21-tiden. De får se litt på nettbrett på senga om fredager og lørdager... Da ender jeg enten dypt ned i godstolen med film på tv og Pepsi Max i glasset (og sjokolade :hjerter: ) eller så havner jeg i senga med en serie på Viaplay/Netflix, før jeg slukner.


#14

Maverick sa for siden:

Ungene og jeg har pizza/popcorn/PlayStation-kveld. Det innebærer at jeg ligger og kikker på at tenåringene lærer lillesøs å spille Little Big Planet. :knegg:


#15

Blondie sa for siden:

Jeg sitter i sofaen med pledd, hund, joggebukse, Pepsi Max og Netflix. Funderer på å lese en bok etterhvert, eventuelt ta tidlig kvelden. Spennende liv. :knegg:


#16

Mikkeline sa for siden:

Spise reker og drikke hvitvin. Rusle en tur rundt vannet utenfor sommerhuset i Stavanger. :hjerter:


#17

star sa for siden:

Ohh, jeg har jo vin.
Så vin, sofa og skjerm.


#18

Elisabet sa for siden:

Spist takeaway pizza og jobber på huset. Vi plater vegger på det nye kjøkkenet. Kjøkkenet står allerede i garasjen, men alt annet er forsinket, så her er det bare jobbe hele kvelden og helga. Vurderer innom et vennepar borti gata her og ta et glass vin før leggetid og ta med alle fargeprøvene til veggen her så jeg kan få litt innspill.


#19

Input sa for siden:

Har akkurat gått noen runder på stuegulvet med overtrøtt baby i bæresjal (:hjerter:) mens jeg har hjulpet-ish mannen med pedagogikk-eksamen. Nå sitter jeg i sofaen med sovende baby i bæresjal (:hjerter: :hjerter:) og vurderer om jeg tør å strekke meg etter colaen eller om det er bedre å tørste ihjel for å unngå å vekke babyen.


#20

Elise sa for siden:

Fast fredagsrutine. Taco i 19-draget. Tv og godteri etterpå. Senga før 23.


#21

amo sa for siden:

Er på hyttetur.Spist taco og drikker vin.


#22

nolo sa for siden:

Min kjære og jeg sitter i hver vår sofa og sløver etter å ha spist fiskesuppe. Snart TV, vin og godis.


#23

polarjenta sa for siden:

Ser litt på tv, surfer, er trøtt som en dupp, så blir sikkert ikke så veldig sent.


#24

Røverdatter sa for siden:

Akkurat ryddet bort taco-restene og laget en god smoothie. Prøver å bestemme meg for bok, tv eller noe på nett.


#25

oslo78 sa for siden:

Fredagspizza og tv med hele familien. Fast tradisjon!


#26

Palmen sa for siden:

Fredagspizza er fast tradisjon her også. Nå har tvinsa sett film mens vi alle tre har spist popcorn og jeg har spilt teite mobilspill og chatta med Macerick. Elsker late fredager. Beste dagen.



#28

venla sa for siden:

Spiser potetgull og ser Dr Bergland bryter taushetsplikten på NRK. Så showet live når han var på turné, men det kan fint ses flere ganger :)


#29

Billa sa for siden:

Akkurat kommet inn etter jobb, og gjør klar for pizza som mann og Lillebror har laget. Har aldri fri på inneklemte dager, så det blir digg med beina opp og muligens litt film eller serier etterpå. Jobbe i morgen, så blir uansett ikke sent.


#30

amylin sa for siden:

Vi har spist taco, og nå er det The Sound of Music gjennom The Show Must Go On på youtube. En versjon med Carrie Underwood og Stephen Moyer. Ungene forsvant opp på rommet sitt med et sukk ... Well, can't please them all.


#31

Lhi-My sa for siden:

Jeg har nettopp gjort ferdig en renning til veven min. I morgen skal den på veven (en stor golvvev) og jeg skal i gang med å veve filleryer. Jeg har vevd en stund, men det er første runde med ryer, men en gang må være den første! Om litt skal jeg hente tvillingene (15 år) som er på besøk hos en kompis og deretter blir det kanskje noen runder med strikking før jeg kryper til køys.


#32

Anne C sa for siden:

Nå har jeg straks sittet i to timer med eldste og matte. Jeg gleder meg sykt til han er ferdig med matte til sommeren. Han gleder seg nok enda mer.


#33

Musemus sa for siden:

Sovet på sofaen til klokka 18.30. Våknet og fikk avverget at mannen sa ja til kaffebesøk, og fant så et sjukt fint hus på Finn som jeg for noen uker siden sa at DER vil jeg bo. :love: Prøver å overbevise mannen - han nekter å pusse opp et hus til. Ringte pappa for hjelp. :knegg:

Nå har jeg funnet potetgull, snart cider, lest Bonytt og skal surfe litt. Ett barn lagt og sovnet og ett barn som vi snart skal ta «legge vekk mobil-kampen» med. Det blir mannen. :D


#34

polarjenta sa for siden:

Jeg ser Dr.Bergland bryter taushetsplikten.


#35

Millen sa for siden:

Spist middag, sett en krim, skal snart se en til, drikker vin og ett av 3 barn i seng.


#36

Stompa sa for siden:

Har puslet puslespill til nå. Nå skal jeg spise popkorn, drikke Farris og se en episode av 9-1-1.


#37

veobra sa for siden:

Jeg og. Vurderer å hente en øl.


#38

Serafin sa for siden:

Ble litt sen middag her i dag, og etter middag var ungene ute på trampolina i en times tid. Så gikk primadonnaen (Lillesøster) lei og erklærte at guttene var KJEDELIGE, så hun gikk på rommet. :knegg:
Bonusgutten har sovnet i sofaen, overdose friskluft tror jeg. :knegg: (Så må prøve å få han i seng gitt)
Kjæresten skulle bare se bittelitt serie i senga, det gikk som ventet, så han sover også. Jeg har spilt minecraft, og sitter og skravler med kompis i USA på Discord, og prøver å overbevise han om at ett eller annet Space Builder spill ikke er noe jeg kommer til å like. :knegg:


#39

Niobe sa for siden:

Jeg har akkurat gått (haltet :himle: ) tur i to timer. Jeg trenger vel en dusj.


#40

Bean sa for siden:

Jobber overtid på hjemmekontoret. Har deadline i dag på et dokument som ikke er helt ferdig...


#41

MegaMie sa for siden:

Vi har veldig ofte Taco og tvkveld. Jeg og mannen spiste en skikkelig hverdagsmiddag idag, da alle barna var hos venner. Tok en kaffe hos ett vennepar før vi plukket opp de yngste barna. Vel hjemme tok vi voksne oss ett par GT og spilte spilte brettspill. Nå ligger jeg inne hos minstesøs og 12åringen kom akkurat inn døra fra en nabo.

Forresten, jeg tok meg til til å shine kjøkkenet skikkelig ikveld, noe jeg sjeldent prioriterer fredag kveld. :stolt:


#42

Molly sa for siden:

Film og popcorn sammen med minstemann.

Det føles som lørdag i dag. Det føltes som lørdag i går også. I morgen er det lørdag. Jeg eeeeeelsker langhelger. :hjerter:


#43

vixen sa for siden:

Har drukket en flaske engelske bobler med mannen og spilt monopol med hele familien. Nå er gutta straks i seng alt for sent. Mannen er på digital øl med en kompis og jeg hører P1 og vasker sofatrekk.


#44

apan sa for siden:

Som alle andre kvelder, mange etapper med mange barn. Etter legging av minstemann, ser vi ofte noe på TV med lillesøster. Øl og brus. Hun legger seg gjerne rundt 22 på fredager. Da er det mer øl, potetgull og tanketom surfing det som er igjen av kvelden. Storebror gidder ikke sitte med oss.


#45

løve70 sa for siden:

Vinkveld med familie og venninne. Stort sett hver fredag når jeg er hjemme (og det er jeg jo alltid i disse corona tider). God mat, snacks og vel den eneste dagen vi ser 'vanlig' tv.


#46

Millen sa for siden:

Hva er engelske bobler?
Og irriterer meg over barn som aldri vil sove/ legge seg.


#47

zinatara sa for siden:

Vi har sett Jojo rabitt sammen med ungene og spist sånne ostepopkuler.


#48

Strå sa for siden:

I kveld så jeg (egentlig vi) de to første episodene av serien Tsjernobyl. Nå leser jeg bok og småprater med Helten innimellom. En ganske typisk fredagskveld for oss.


#49

Bluen sa for siden:

Taco, rødvin, puslespill og repriser på TV. Mitt liv i et nøtteskall.


#50

Shun sa for siden:

På grunn av klimaendringene er forholdene for å produsere vin med bobler i England nærmest optimale. Boblevin fra England er siste hype.


#51

Fersken sa for siden:

I kveld har sambo og jeg lagt puslespill i mange timer. :hjerter: Et som er nesten ferdig og det gjenstår bare blå brikker og tar en evighet.


#52

Strå sa for siden:

Det uttrykket har jeg aldri hørt andre steder enn på FP. Hva er engelske bobler? Stort?


#53

Strå sa for siden:

Panneklask. Jeg skulle bare ha lest resten av tråden før jeg spurte.


#54

Magica sa for siden:

Vi var invitert på middag til et friskus-vennepar som er på telttur i lokalmiljøet, så vi har spist middag fra bålet og fisket og kost oss. Resten av kvelden har gått med til ... fint lite. Pratet med foreldrene mine på facetime og sett på han komi-doktoren på tv. Nå litt the Cure konsert.


#55

Pasta sa for siden:

Jeg har alenehelg. Foreldrene mine var på ettermiddagsbesøk. Etterpå satt jeg på altanen og leste til solen gikk ned. Spiste taco. Flyttet meg til en annen del av byen med mer kveldssol og var på to timers tur i solnedgangen med gå, jogg og trappetrening med lydbok på øret. Så litt på tv, spiste litt potetgull, kosa med en desperat kosekatt og dusjet. Nå blir det litt lesing på sengen før soving.


#56

Turban Smukk sa for siden:

Vært på swingersklubb etter restaurantmiddag og nå blir det rave og MDMA resten av natta.


#57

Myria sa for siden:

Fredagsnachos i 19-tiden, tid med barna, legging og lesing, så film, fredagsgodt og sofakos med mannen før han la seg rundt midnatt. Nå nyter jeg litt alenetid. :jupp:


#58

Maverick sa for siden:

Ah. Synes det var noe kjent. :hehey:


#59

Turban Smukk sa for siden:

Kan ikkje sova bort sommernatta!

Morgenklubb i seksdraget. Tar påmelding på prikk.



#61

Malama sa for siden:

Jeg så nesten hele den på senga. Avsluttet litt før ferdig for mannen kom for å sove. Så slutten skal jeg se i dag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.