Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Uteleik på barnehageleikeplass i helga (slutten av mai)

#1

nokon sa for siden:

Kva er retningslinjene for leik på leikeplasser som høyrer til barnehager akkurat nå?


#2

Inagh sa for siden:

Uteleikeplassen til barnehagen jeg jobber i holdes stengt for bruk etter åpningstid fremdeles. Jeg tror dog dette er mest fordi vi har lagt en stor jobb i å inndele lekeplassen i kohortsoner, og det ville vært et pes å komme på jobb for å finne at delebånd var revet ned etc, så jeg tror det er mest av praktiske grunner enn av smittevernsgrunner.


#3

nokon sa for siden:

Den aktuelle leikeplassen har ikkje slike inndelinger. Eg ser at dei kommunale barnehagene har det. Der står det også skilt på grinda om at det ikkje er lov å bruke leikeplassen. Det gjer det ikkje på den nærmaste ...


#4

Chablis sa for siden:

I kommunen vår kan område brukes utenom åpningstid.


#5

Millen sa for siden:

Barnehagene hos oss er stengt for andre.


#6

nokon sa for siden:

Eg konkluderte med å seie til guttane at det ikkje var lov, for å vere på den sikre sida. Dei er ute aleine og eg treng verkeleg denne pausen frå enebarn som kje-e-he-der seg. :gal: Dei er tre kreative barn, så dei klarer å leike utan leikeapparater


#7

oslo78 sa for siden:

Her lekes det i barnehager på ettermiddagstid igjen.


#8

Malama sa for siden:

Det står på porten til vår bhg at det er stengt, og rektor opplyser at det gjelder skolen også. Skolegården er delt med bånd, for kohortene, barnehagen er ikke det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.