Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Overnatting Åndalsnes

#1

Luvi sa for siden:

Vi er 4 voksne og 4 barn, som nokså impulsivt har lyst til å reise til Åndalsnes og ta turen opp til Rampestreken. Overnatting blir jeg derimot ikke helt klok på, mye fordi jeg ikke kjenner til området og nærliggende steder.

Vi har lyst til å prøve å få alle innlosjert i en stor hytte med flere soverom, evnt hus via airbnb. Vi har funnet et alternativ som kan være aktuelt via airbnb, men vil sjekke ut flere. Om jeg Googler overnatting nært Rampestreken får jeg opp tips om overnatting i Stranda, men etter litt googling finner jeg ut at det er jo veldig langt unna, da kan vi like så godt sove hjemme utenfor Trondheim.

Så, har dere forslag til overnattingssteder i nærheten, hvor vi slipper å måtte kjøre et par timer for å komme til turmålet? Vi har sjekket ut campingplasser med hytteutleie osv i Åndalsnes, men kanskje finnes det noe like ved som like vel ikke blir for langt? Vet FP? :)




#4

Neket sa for siden:

Prøv å søk på Isfjorden, ikke langt unna og i nydelige omgivelser. Ser det ligger endel på air bnb, og mener de har et par campingplasser også.


#5

Molly sa for siden:

Vi hadde et helt nydelig opphold her for noen år siden: www.hotelaak.no/no Utrolig koselig hotell, kjempehyggelig personale og fantastisk mat. Ganske dyrt, men jeg syntes vi fikk valuta for pengene.



#7

Luvi sa for siden:

Det ble et stort, flott hus igjennom Airbnb, rett ved stien opp til Rampestreken. :)

For en fantastisk plass. Skulle gjerne tilbragt noen dager til her, men turen går hjem i morgen.


#8

Magica sa for siden:

Heldige med været da!


#9

Polyanna sa for siden:

Sender du meg Airbnb-lenke? :blafre:

(Planlegger ferie...)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.