Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

millact sa for siden:

Oppe. Grått ute. Har meldt datteren min og meg på gudstjeneste kl 10. Hun trenger et par til før konfirmasjonen. Den i dag blir kort.


#3

Anda sa for siden:

Hyttefred. Bare bikkja og meg oppe. :knegg:


#4

Stompa sa for siden:

Morn. Grått her i dag, men fin temperatur. Jeg skal snart ut på tur.

Litt lei meg nå, forøvrig. Fikk kortison i skulderen på mandag, og det hjalp SÅ godt - men i dag våknet jeg og det var vondt igjen. Ikke sånn som det var forrige helg, men nok til at det er plagsomt. Håper jeg bare har ligget feil.


#5

Fersken sa for siden:

Det regner og blåser ute. Fin innedag med andre ord.


#6

Fintdethei! sa for siden:

Jeg er lei av fridager med dårlig vær. Kjeder meg noe så innihampen. Ny ekstra fridag neste mandag. Trodde aldri jeg skulle klage på fridager.


#7

Stompa sa for siden:

Finværet er her. Skyene forsvant, så nå er det sol og 12 grader. Perfekt turvær. :D


#8

Mex sa for siden:

På vei til Harstad med jobben. Litt surrealistisk å være på Gardermoen med så lite folk. Avgangshallen er jo nesten helt tom. Litt mer folk inne ved gatene. Reiser med SAS så her har alle ansiktsmasker også. Uvanlig syn i Norge.


#9

Maverick sa for siden:

Hei og hopp. Jeg sitter og klynker over dårlig rygg og forbanner min yogaskulking. :mumle:

Men det er i det minste en utmerket anledning til å lære fjortenåringen hvordan man vasker badet fra topp til tå. «Mamma kan ikke skrubbe badekaret med denne ryggen vettu.»


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.