Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tursandaler

#1

Niobe sa for siden:

Needless to say, så har jeg ikke trengt sandaler som er gode å gå i, eller beregnet på det i det hele tatt. :knegg: Men jeg kommer til å trenge, ser det ut til. Jeg trenger sandaler med godt grep på fjell og svaberg, og gode reguleringsmuligheter. Hva er gode tursandaler? (Jeg har smalt fot, lav vrist og svake ankler. :knegg: )


#2

Tallulah sa for siden:

Teva har modeller som kan strammes både hit og dit. Noen av dem ser litt voldsomme ut syns jeg, men det finnes mer minimalistiske modeller også. Keen har en type som beskytter tærne mot stubbing, det er jo greit på svaberg! Begge har gode gummisåler med grep som sitter, også når de blir våte.

Teva er muligens hakket smalere enn Keen.


#3

Lhi-My sa for siden:

Jeg har Keen og de er brede. De er dårlig dempet, men ble kjøpt den gang jeg var rimelig sprek og ikke trengte all verdens demping. De er klumpete og ikke spesielt nette, men de funket bra til tur den gang jeg drev med den slags.


#4

Charlie sa for siden:

Har vært fornøyd med Merell sine. Men sikkert en god ting å prøve. Så på dem fra Keen, de som er sportssandal med «tå» så gode ut, visste ikke det fantes. Takk for tips! :ja:


#5

Hyacinth sa for siden:

Vil du gå tur i sandaler da? Jeg foretrekker luftige joggesko til alle slags turer, men jeg har også sandaler i ulike varianter, og de som er best å gå langt i (feks på ferie i varme land) er noen fra Skechers. Jeg har også veldig smale føtter og lav vrist.


#6

Pamina sa for siden:

Merell sine har vært de beste jeg har hatt å gå i, men det er jo mine føtter og ikke dine.


#7

Hyacinth sa for siden:

Skechers har myk såle, riktignok. Det er det jeg liker med dem. De er veldig behagelige å gå i, men de er jo ikke spesielt ankel-stabile. Det føler jeg at få sandaler er.


#8

Niobe sa for siden:

Jeg gleder meg alltid til sandalsesongen, så jeg tror det? Jeg bruker 35 i sko og det er sjelden jeg finner sko som sitter virkelig godt på. Det merkes på sommeren om man må bruke kraftige sokker eller ekstra såle i skoene. Barnesko er ok, men man kan merke at de ikke er laget for å brukes over tid, og de er ofte brede. Sandaler har jo gjerne justering både rundt ankelen og over vristen. De pleier å sitte godt på.


#9

Bean sa for siden:

Jeg har smal fot og bruker Ecco offroad sandaler til tur bruk. Når jeg tenker meg om så har hele familien slike sandaler.


#10

Niobe sa for siden:

Jeg har Merrell-sandaler, men jeg tror de er for myke til å være stødige? De er pene, da!


#11

Lavender sa for siden:

Jeg kjøpte Teva på Oslo Sportslager for nær 20 år siden og bruker de fortsatt. Jeg la litt mer penger i mine sandaler enn mannen, og synes selv mine er mykere inni, og har mer komfortable reimer. Mannens såler delte seg i to etter 15 år. Begge parene er godt brukt. Mine er laget for elvevandring og rafting. Jeg har svekket ankel og synes Teva støtter godt. Jeg kjøper meg nye når jeg kommer over et par som ligner tilstrekkelig.

www.outnorth.no/teva/women-s-terra-fi-lite#BurntOlive


#12

Niobe sa for siden:

Høres ut som jeg bør sjekke ut Teva!


#13

Hyacinth sa for siden:

Jada, det går sikkert fint. Jeg er glad i sandaler selv. Men når jeg går tur (og spesielt på svaberg, som du nevnte), så synes jeg det er ustabilt. Men det kommer nok litt an på hva slags turer det er snakk om også. Jeg misliker for eksempel veldig å få grus og sand på føttene, så jeg er nødt å bruke joggesko på grusveier og på strand.





#17

Niobe sa for siden:

Ja, det spørs om jeg egentlig har ankler til dette. Men jeg må ha nye sandaler uansett, så kan jo gjøre et forsøk. Jeg bryr meg ikke så mye om sand på føttene. Det hadde vært vanskelig å bo her da, jeg kommer hjem med sand i skoene daglig. :knegg:




#20

Tallulah sa for siden:

De har flere av samme merke i små størrelser, men disse er kanskje de som virker smalest.


#21

venla sa for siden:

Er bare stramming foran på ankelen, men stoffet på baksiden er tight. Ser barneversjonen av samme ble lenket til, kanskje den passer best.


#22

Niobe sa for siden:

Jeg kan oppdatere med en vinner her. Bean fikk rett, det ble Ecco Offroad.

Jeg har prøvd utallige sandaler nå, og Ecco var de som på mest behagelig måte lot seg stramme godt nok, og som ga best støtte rundt ankelen. Jeg synes de ser litt «konservative» ut, men alt som så mer sporty ut hadde enten for smale remmer eller for dårlig stramming og påfølgende for dårlig støtte. Jeg kunne nok ønsket meg grovere såle, men det blir jo uansett ikke at jeg bruker sandaler på de veldig kuperte turene.


#23

Timar sa for siden:

Jeg skulle inn og anbefale Ecco, men du har visst funnet ut at det er svaret allerede. :nemlig:

Jeg har hatt mine i mange år, og de funker fortsatt tipp topp og har dempingen i behold.


#24

Malama sa for siden:

Jeg er på mitt andre eller tredje par ecco, jeg liker dem godt. Mannen har også den.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.