Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Millen sa for siden:

Først? Fått i meg en kopp kaffe, og snart er hjemmekontoret igang. Sovet hele natta og satser på en mer produktiv dag enn igår.


#3

celebelen sa for siden:

I dag skal jeg ha noen timer alene hjemme, det blir deilig. Riktignok skal jeg jobbe, men tenker jeg i hvert fall skal rekke en kaffe i ro og fred på verandaen.


#4

Serafin sa for siden:

Her har Storebror nettopp dratt, og jeg skal straks kjøre Lillesøster på skolen.
Jeg har legetime i dag, skal bytte spiral og gruer meg som bare det, men det må vel gjøres. Dessverre.

Og Lillesøster har kort dag, så når jeg er ferdig hos legen er det vel bare å hente henne.


#5

Blå sa for siden:

God morgen

Jeg er på kontoret og har skrekkelig mye å gjøre. Men det er deilig å sitte på et kontor, selv om jeg må sitte helt alene bak lukket dør og ikke får dekket noen sosiale behov.

Og kanskje like greit at jeg ikke er hjemme. Storesøster er hjemme og leser til en matteprøve som hun gruer seg til, så det kommer til å ligge mørke skyer over huset.


#6

Toffskij sa for siden:

Morn! Her er det 100% hjemmekontor og -skole i dag. Håhåjaja.


#7

Stompa sa for siden:

Morn. På vei på jobb - men det var så behagelig å sitte i godstolen, så det går tregt.


#8

Nenne sa for siden:

Hjemmekontor i dag også. PC-en min har hatt mye krøll i det siste og er blitt satt opp helt på nytt, men det har vært barnesykdommer også etterpå. Nå har jeg med en ekstra PC hjem i tilfelle mer trøbbel. Sånt rot har jeg altså så lite tålmodighet med til vanlig og nå har jeg jo ingen lunte i det hele tatt.

Treff på Teams/Messenger/ett-eller-annet i kveld med dansk og irsk venninne, som jeg egentlig skulle på tur med på seinsommeren. Den turen må vi nok utsette til neste år, men et digitaltreff får vi til og det blir hyggelig! :)


#9

Blondie sa for siden:

Jeg skal på kontoret, men først skal jeg følge Vesla til spesialist. Hun er langt under middels motivert til noe som helst for tiden, så jeg styrker meg på en kanne kaffe før argumentasjonsrekka fyres.

Sol ute, ganske varmt, skjørt på og kjæresten er pen. Kunne vært verre. :nemlig:


#10

Palmen sa for siden:

God morgen fra hjemmekontoret! Dagens andre møte i gang, huhei!


#11

Sissel sa for siden:

God morgen! Etter et par fine timer på morgenkvisten, så skyer det til nå. Dumt, siden jeg hadde tenkt å sitte ute i ettermiddag i nye hagemøbler. :)


#12

Candy Darling sa for siden:

Vi har fått pålegg fra den globale delen av organisasjonen om å bruke munnbind i all offices. Så her sitter jeg, da! :grineler:


#13

ingling sa for siden:

Mornings, starter rolig med kaffe og webinar og håper også på en bedre dag enn i går!


#14

Nenne sa for siden:

Ingen unntak for hjemmekontor altså, CD? :humre:


#15

Stompa sa for siden:

Har kommet meg på jobb, og har lagt ut diverse beskjeder til dagens grupper. Alle elevene jeg har i dag har hjemmeskole, men jeg har to som kommer inn fysisk for å ha en utsatt muntligprøve. Ellers blir det en rolig dag undervisningsmessig. Men har nok å gjøre. :humre:


#16

Fersken sa for siden:

Jeg har sovet veldig godt i natt. Så godt at jeg ikke har merket at skulderen har ligget forkjært. Nå er den vond og kraftløs, det er bare så vidt jeg greier å løfte kaffekoppen.

Ingen lokale tilpasninger altså, CD? :humre:


#17

star sa for siden:

Irriterte visst på meg noen som øvelseskjørte da jeg var på vei til torturisten. Det var slettes ikke meningen, feilberegna bare farten da de valgte å kjøre i hullene mens jeg kjørte utenom. De var ikke lokalkjente med andre ord. Ingen kjører der frivillig.


#18

annemede sa for siden:

Jeg er litt spent på avstemningen i Stortinget i dag jeg.


#19

Blånn sa for siden:

God formiddag! Vi har lagt lærerkabalen for n-te gang. Det er utrolig vanskelig. Men sånn det ser ut nå er vi ganske fornøyde. Så nå skal vi snakke med lærerne. Det er et par samtaler som blir litt utfordrende.


#20

Nenne sa for siden:

Jeg også, annemede! Jeg har akkurat hatt en lang diskusjon på messenger med dattera om temaet og vi er skjønt enige om at folk må få bestemme selv.


#21

løve70 sa for siden:

God formiddag:)
Det skyet til her også. Fikk ihvertfall gått en god tur med hunden mens det enda var sol. Nå jobb, jobb og atter jobb...


#22

millact sa for siden:

Tok halv dag og lurer på hva jeg skal finne på.


#23

Blondie sa for siden:

Så flinke dere er, Blånn! Her er lærerkabalen fremdels i det blå, også for de som muligens blir overtallige. Det gir et litt trykket stemning på huset, kan man si.


#24

Blånn sa for siden:

Blondie: Kabalen har mulig endret seg etter møtte med tillitsvalgte. :knegg:



#26

Martis sa for siden:

Jeg har vært vill og gal og har flydd i dag. Med munnbind! Tur retur til og med.


#27

Blånn sa for siden:

Det ble en relativt stor endring på lærerkabalen... Vi har et trinn som har store utfordringer og prøver å løse den uten å tråkke for mange ansatte på tærne.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.