Og som er vegetar eller lett kan gjøres om til det til noen av gjestene.
Og som helst kan spises i sofa slik at vi kan sitte ute i det fine været som er meldt.
Trenger ikke være superfancy, enkelt er fint, så lenge det smaker godt!
Jeg har så prestasjonsangst for selskaper, og jeg har bare lyst å rømme til skogs og leve et introvert liv i skogen sammen med bøkene mine når jeg tenker på vertinnerollen. :runforhills:
Pai med f.eks. løk, hvitløk, fetaost og spinat? Kan veldig gjerne spises lunken eller kald så lag den dagen før eller tidligere samme dag. Lag to stykker og server med en enkel salat til. Veldig godt. :)
Creme fraiche med salt og pepper, gjerne chiliflak og/eller hvitløk også. Deretter legger du på tynne potetskiver, frisk sjampinjong, rosmarin (helst fersk) og mozarella. Før servering hiver du på ruccola og tomat til vegetar, og spekeskinke i tillegg til de som ønsker det.
Lag noe du har laget før og som du er rimelig trygg på at du ikke stresser for mye med. Jeg blir så stresset av å teste nye ting når jeg uansett stresser med vertinnerollen. Og ta et galss vin til matlagingen, mye koseligere.
Jeg kunne laget pai med en enkel grønn salat.Pastasalet og potetsalat med spekemat er også godt og kan forberedes på forhåd.