Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg sitter klar på hjemmekontor. I dag har jeg ingen møter på ettermiddagen, så da tenkte at jeg skulle komme meg ut av huset. Men jeg har møter på morgenkvisten og ting jeg må gjøre klart til disse møtene. Så ... svosj.


#3

Blå sa for siden:

Jeg sitter klar på "ordentlig" kontor.

Lang kontordag i dag. Mange ting som bare må bli ferdige før jeg går. Men siden jeg ikke har noe som haster i ettermiddag så skal det gå helt fint. Jeg kan bare sitte.

Og etterpå er det nesten helg. Morgendagen blir en kort og lett arbeidsdag.


#4

Frøy sa for siden:

Ungene levert på skolen og jeg er alene hjemme, har egentlig lengtet etter dette, men nå er det ikke så gøy, bli alene med tankene sine liksom.

Men ute skinner solen, må nok spise lunsjen min ute i dag tenker jeg.


#5

Mex sa for siden:

Hjemmekontor i dag.
Godt med en rolig dag kjenner jeg.


#6

Toffskij sa for siden:

Hjemmekontor med bare moderat belastning i dag, men jeg burde nok egentlig starte på neste ukes gjøremål, for det ser ut til å bli fullt kjør hele uka. Bare én hjemmeskoleelev i dag, vi skal ha vaffellunsj mens det ennå er tid!


#7

Kaija sa for siden:

Har hostende unger som til vanlig ville blitt sendt på skolen, men nå måtte det bli hjemmedag. Satser på at jeg får oljet terrasse, klipt plen og gjennomført mer kursing i fagfornyelsen.


#8

Frk_Fryd sa for siden:

Både jeg og minsta er noe snufsete, så vi er hjemme. Det var overraskende vanskelig å ta den avgjørelsen siden ingen av oss er syke!
Har heldigvis ikke pakket hjemmekontoret helt bort, så vi skal da klare oss! :jupp:


#9

Martis sa for siden:

Hjemmekontor og hjemmeskole for 1 barn. Nok å gjøre for min del, men er litt i startgropen på et stort prosjekt og foreløpig mangler jeg mange brikker for å bare kjøre på. :knegg: Håper at en del faller på plass i løpet av ettermiddagen.


#10

polarjenta sa for siden:

Er på kontoret, skal ha jobbintervjuer på slutten av dagen. Lillebror er hjemme med vondt i halsen atter en gang, og må jo holdes hjemme.


#11

Matilda sa for siden:

Jobbkontor. :hjerter: Gud, som jeg elsker jobben min. Og kollegene mine. Og elever som ikke bare er en sirkel med initialer på en skjerm. :danse2: Akkurat nå er det litt pes med å få inn vurderinger, men håper å være i land med det meste om ei ukes tid. Natta var litt røff, seksåringen har ikke trivdes så godt i barnehage i år, og enda mindre nå med utebarnehage, så han klenger hele natta og må lokkes og tvinges hver morgen. Det går jo an å håpe at de siste par ukene gir litt tid innendørs også, kanskje.

Kaffe (til meg, ikke seksåring) fiksa i alle fall en hel del, så nå er jeg klar for en dag med muntligvurdering. Først digital, så med fysisk oppmøte. Blir godt å få unna!


#12

Sissel sa for siden:

Solfylt hjemmekontor i dag. Håper å få ta med meg PC`en litt ut i hagen senere i dag.


#13

Nenne sa for siden:

Startet dagen hos legen, der var alt vel med alle prøver, så da er det bare den teite foten med bruskutvekst som skal følges opp. Så og si alle sko er vonde og jeg nekter å bruke tante-sko resten av livet. Den brusken på vekk!


#14

millact sa for siden:

På jobb, men lite å gjøre. Burde hatt opplæring og fått opplæring, men vi utsetter.

En unge på skole på turdag med sykkel, god mat og drikke i strålende sol. Et barn sover, starter ikke før halv tolv. Hun var sliten og trøtt, så det var tiltrengt.


#15

Adrienne sa for siden:

På hjemmekontor. Må lese sakspapirer i forkant av langt møte senere, men før jeg gjør det må jeg få i meg enda litt mer kaffe. :kaffepc:


#16

celebelen sa for siden:

Jeg er på kontoret et par timer, det var hyggelig med småprat over kaffekoppen igjen. Og etterpå skal jeg spise lunsj med søster i Oslo, det blir bra!


#17

Anda sa for siden:

Hjemmekontor på 13 uka og fersk 17-åring i hus. Planlegger en effektiv time nå, så lang lunsjtur med bikkja før møtebonanza og første restaurantbesøk på månedsvis. Det blir bra!


#18

Fersken sa for siden:

Variasjon på hjemmekontor er lurt, nå er det sofakontor mens jeg skal lese noen dokumenter før jeg gyver løs på systemoppgaver.

Mannen hadde glemt å plugge inn igjen kontakten til laderen i går, så telefonen min var tom for strøm i morges (trodde jeg lada i går kveld) så jeg sov veldig godt utover morgenen.


#19

Blondie sa for siden:

Jeg har sykemeldingsdag, så jeg har hagekontor. Skal snart rusle til byen for litt lunsj med andre sykemeldte kolleger. Aldri så galt, også videre.


#20

ingling sa for siden:

Hallois, første møte gjennomført her. Jeg er en smule trøtt etter terrassehenging med noen få gode kollegaer i går (jada, med avstand :)), og føler meg som om jeg drakk alkohol enda jeg ikke gjorde det. Kvikner nok snart til! Skriveinnspurt og mange møter i dag, så her er det bare å holde koken etter beste evne og glede seg til langhelg. :kaffepc:


#21

Frøy sa for siden:

Ispause i hengekøyen var ikke feil i dag. Man tar de lysglimtene man får.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.