Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pizza-topping

#1

Krem sa for siden:

Overskriften sier vel sitt!

Vi har pizzaovn, perfekt deig og god saus. Problemet er vel at vi er uoppfinnsomme på topping. Går mye i parmaskinke og ruccola, eller pepperoni og sjampignon.

Så, oppdater meg! Hva er favoritt på italiensk pizza-fronten?


#2

Elise sa for siden:

Jeg har dilla på vegetar. Paprika, ananas, store tomatskiver, sukkererter, fetaost.


#3

Trois sa for siden:

Hvit saus, pære, blåmuggost, spekeskinke og pinjekjerner.



#5

Nextlife sa for siden:

Den Trois viser til, men med grillet paprika og karamellisert rødløk, og små, søte tomater i tynne skiver. Helt magisk godt.


#6

meisje sa for siden:

Hvit pizza: creme fraiche, blåmuggost og valnøtter

Rød pizza: tomatsaus, sorte oliven og artisjokk med mozzarellaost


#7

Molly sa for siden:

Rødløk, feta, oliven og soltørket tomat.
Siliana salami.
Selbu blå og spekeskinke (hvit pizza).


#8

Krem sa for siden:

Å, som jeg gleder meg til morgendagens middag. Takk for tips, jeg trenger stadig fornying!!


#9

Syrinx sa for siden:

Saus, løk og mozarella.
Toppe med ruccola, basilikum, spekeskinke og cherrytomater etter steking.


#10

veobra sa for siden:

Tunfisk, rødløk og digre kapers.

Små tomater, rødløk og salami.

Tomater, pesto og mozarella


#11

Syrinx sa for siden:

Creme fraiche i bunn, dekke med skiver av frisk sjampinjong. Strø over frisk rosmarin (tørka går selvsagt også), mozarella og så bacon på toppen.

Det er også godt med tynne potetskiver sammen med soppen.


#12

Arran sa for siden:

Hvit saus, rødløk, blåmuggost, blandet revet ost og grønne asparges.
Hvit saus, revet ost med litt comté i, marinert biff, svartkål (eller grønnkål), jalapeños og syltet rødløk (tas på etter steking).
Hvit eller rød saus, rødløk, blandet revet ost, blåmuggost, tørrsaltet bacon, sopp og cherrytomater.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.