Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Tjorven sa for siden:

Knerten og jeg har tatt en snartur på hytta, men i dag skal vi hjem igjen. Det er noe veldig godt med å bare væte oss to. Han er i ferd med å bli tenåring, og nå skjer det så mye rart inni hodet hans som jeg bare får del i når vi ikke er for mange.


#3

millact sa for siden:

Så fint at han deler, Tjorven!

Vi skal besøke min bror og co på hytta i dag. Har ikke sett dem siden jul.


#4

Blondie sa for siden:

Her er det Vesla og jeg, ingen planer for dagen. Tenker det blir litt uteliv i hagen, jeg har dessuten to bøker jeg gjerne bruker dagen på.


#5

Millen sa for siden:

God morgen.

Ingen planer her idag.
Kaffe først uansett, sent i seng og tidlig oppe.


#6

Hondacrv sa for siden:

Kva bøker er det då, Blondie? Eg skal til kjæresten. Blitt mye turer dit i det siste, og eg synes det er stor stas.


#7

Fersken sa for siden:

Sambo har bursdag i dag og eldste har bakt muffins. Med det rotet som følger med når en snart 13- åring baker. :knegg:


#8

Blondie sa for siden:

Har lagt ut i tråd på forumet også, men de ene er Pappas runer av Marte Spurkland. Den andre er Som pesten, Hanne-Vibeke Holst. Leser dem litt parallellt, for den ene er e-bok via BookBites og den andre er i papir.


#9

Stompa sa for siden:

Morn. Jobber litt, skal snart ut og plukke noen turorienteringsposter.

Har akkurat hatt stefaren min på tråden. Han vil at vi skal kjøre til et hotell litt utenfor byen i morgen og spise middagsbuffet sammen. Huff. Jeg skjønner at han er ensom og "stallstien", men han klarer visst ikke å ta innover seg at alt sånt er stengt nå for tida. Jeg prøvde å foreslå restaurant i byen i stedet (hvis noe er åpent andre pinsedag), men det var ikke så veldig interessant.


#10

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg sitter ute på verandaen og har spist frokost. Fortsatt bare meg oppe og jeg gidder ikke mase. Om litt skal jeg på Plantasjen og kjøpe et par sekker til med jord. Og noen frø. Skal plante ut i dag. Planen er også å gå en tur på minimum 90 minutter.


#11

millact sa for siden:

Stompa: Mange hotell begynner å åpne nå, men de har neppe buffet. Ikke så lett å være eldre i disse dager.


#12

Frøy sa for siden:

Jeg henger i hengekøy, mann og gutt skrur på båt og jentungen lufter nabohunden. Jeg har kylling i kjøleskapet som godgjør seg med krydder. Solen skinner og livet går sin skjeve gang.


#13

Toffskij sa for siden:

For en perfekt sommerdag! Vi har gått havnepromenaden fra Lambda til Rådhusplassen, og det kan vel knapt tenkes noen finere dag å gjøre det.


#14

Kaija sa for siden:

Fantastisk vær og nydelig dag. Huldra og jeg gikk på oppdagelsestur, og fant en badekulp vi har tenkt lenge på å lete oss fram til. Begge fikk svømt, og så var det sol, jordbær, skravling og sitte på svaberga og nyte dagen. Kjenner veldig på sommervibbene nå.


#15

Stompa sa for siden:

Fikk med meg en noe "sliten" Herremann på turorientering. Deg hadde han godt av. :jupp: Prøver å motivere meg til litt mer jobbing før jeg skal til ei venninne.


#16

annemede sa for siden:

Sol, fottur, kafe og skitur i dag. :lykkelig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.