Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor kjøpe Mac?

#1

Fløyel sa for siden:

Frøkna trenger en Mac, denne er en del av utdannelsen hennes. Hun skal b.la ha hele Adobe-pakken på denne. Jeg er 100% grønn når man snakker om ram og minne.

Så hvor går man for å få god hjelp til å finne Mac til høyskolestudent? Hvor finner man ekspertisen på slikt? Pris er ikke viktigst, hun skal ha et arbeidsverktøy som skal vare i mange år fremover.


#2

Timar sa for siden:

Apple-butikk? Feks den i Storgata.
Ellers har vel alle elektrobutikker Mac'er.


#3

Fløyel sa for siden:

Det er viktig at de som selger den har litt kunnskap kjenner jeg, ettersom vi er litt i tvil selv hva hun faktisk trenger. Eplehuset - noen som har erfaring med ekspertisen der? Ser det er den du kanskje mener i Storgata. Vi har en her også.


#4

Timar sa for siden:

Eplehuset, ja.. Jeg bruker ikke Apple selv, men har vært på den butikken og fått veldig god hjelp.


#5

-ea- sa for siden:

Ikke bruk Elkjøp, de har tradisjonelt hatt dårlig kunnskap om Mac og forsøker gjerne å selge et par ting man absolutt ikke trenger:

  • installasjon/oppsett av macen. Det er uhyre enkelt å gjøre selv. Kan du åpne en pappeske så kan du starte opp en ny mac.
  • virusprogram.

Her er et forum der du får svar på det meste om mac:
mac1.no/forum/

Høres kanskje ut som hun skal ha en MacBook Pro:
eplehuset.no/mac/macbook-pro

Eplehuset har studentrabatt, og er flink og har god service. Anbefaler dem. Lykke til!


#6

kamp sa for siden:

Bruker kun Eplehuset selv. Der kan de Mac


#7

Pesten sa for siden:

Vi fant en helt grei på en på Finn :sparke:


#8

Lorien sa for siden:

Eplehuset har peiling!


#9

Fløyel sa for siden:

Vi var på Eplehuset og der var de dønn ærlige. Ikke kjøp Mac før i juli, da har vi studentkampanje, det er noen 1.000-lapper å spare. Den hun skal ha koster nær 30' og hun har jobbet for hver krone og spart, så de tusenlappene vil hun ha med seg.

Likevel tok de seg tiden til å forklare GHz, ram, i7 vs i9, hva som kreves mtp hennes utdannelse. De viste god, bedre, best modellene til hennes bruk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.