Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor gammel telefon lønner det seg ikke å skifte batteri på?

#1

Fintdethei! sa for siden:

Om man har en 3 år gammel iPhone, der batteriet er crap, har det noe for seg å skifte batteri? Eller er det bare å begynne å tenke ny telefon?


#2

GinaK sa for siden:

Jeg har en Samsung fra 2016 som jeg byttet batteri på i fjor. Den virker som gull. Den havnet tom i vannbøtta et lite sekund i Koronanedstengningen og jeg tok den opp idet den ploppet og fikk den igang igjen etter 2 dagers tørk.
Bruker den så lenge den virker.. men den lades utrolig raskt ut.

Eldste har en ny iPhone og sier at han kan bruke den i dagevis uten å lade! :eek:


#3

Charlie sa for siden:

Har med hell kjøpt batteri på Clas Ohlsson. Ellers er utfordringen med gamle epler særlig at det brått blir slutt med funksjonalitet når oppdateringene faser ut gamle tlf.


#4

Hyacinth sa for siden:

Min datter betalte nylig 500 kr for å få skiftet batteri på en iPhone 6 fra 2015. Hun fikk også garanti på batteriet. Det var definitivt verdt det. Batteriet var ubrukelig, men telefonen forøvrig er bra nok.


#5

Hyacinth sa for siden:

Jeg hadde definitivt skiftet batteri, med andre ord. Tre år er ikke gammelt i mine øyne. Jeg eier en iPhone fra julen 2017, og den anser jeg fortsatt som ganske ny.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.