Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vaske trekk sofa Stockholm

#1

dutte sa for siden:

Har noen forsøkt å vaske trekkene til ikeas Stockholm sofa i fløyel ? Hvordan gikk det ?


#2

Molly sa for siden:

Dette lurer jeg også på i disse dager. Har kjøpt en brukt Ikea Stockholm med fløyelstrekk, og jeg har veldig lyst til å vaske det. Kan det tromles forsiktig også? : optimist:



#4

frukt sa for siden:

Jeg har ikke fløyelssofa selv, men jeg har hatt en sofa fra Ikea med trekk som ikke kunne vaskes, kun renses. Det jeg gjorde var å vaske et av trekkene som var på et sted som ikke var synlig til vanlig sånn at det ikke var krise om det tok skade av det. Det gikk helt fint så da vasket jeg resten også. Vasket på finvaskprogram eller ullprogram, husker ikke lenger, men stoffet inneholdt litt ull så det er mulig jeg valgte det.


#5

dutte sa for siden:

Jeg kan svare selv 😂ja det går helt fint. Vasket to runder nå på 40 grader, vanlig omo hvit , og 5-6 min tørketrommel for å få av lo. Helt supert.


#6

Molly sa for siden:

Av og til må man bare hive seg ut i det og krysse fingrene. :neie: Takk for at du prøvde før meg. :bukett: Da blir det vasking av sofatrekk til uken når barna er hos pappaen sin.


#7

millact sa for siden:

Tror det er lurt å ta på trekkene mens de er våte.


#8

dutte sa for siden:

Glemte å si det , men det gjorde jeg med de store sitteputene.


#9

Molly sa for siden:

Det er nok lurt, ja. Takk for tips!


#10

millact sa for siden:

Om du lar de tørke først er det vanskelig å få de på.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.