Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Millen sa for siden:

Jeg er alene hjemme! :elsker: Kanskje en effektiv jobbe dag da?


#3

Blånn sa for siden:

Morn. Har kommet meg på jobb. Ingen som heiet på syklistene i dag. :knegg: Vikarkabalen er lagt (den var enkel) og trinnene kommer med 15 minutters mellomrom. Vi fortsetter som nå ut skoleåret.

Plan for dagen: delegere bort ansvar. Noen vil arrangere sommeraktiviteter for elevene våre, men fint om noen på skolen (les: Blånn) kan ha ansvaret. :gaah:


#4

Sissel sa for siden:

God morgen! Regnfull dag her i dag. Sånn passe inspirert, men i gang. :)


#5

polarjenta sa for siden:

God morgen. På plass på kontoret, tilsettingsmøte, lege og et annet møte står på programmet i dag.


#6

Heilo sa for siden:

Morn. Jeg er fortsatt på hjemmekontor. Arbeidsplassen min åpner for jobbkontor i morgen, men jeg har ikke sånt kontor for øyeblikket så jeg regner med jeg må fortsette å sitte her en stund til. Jeg har vondt i nakken etter å ha vært hos frisøren i går. Noen minutter i en sånn frisørvask er drepen!


#7

celebelen sa for siden:

Hjemmekontor i dag, prøver å gjøre litt småting i huset innimellom. Det er litt tungvint å ikke ha kjøkken, det blir godt å få det på plass igjen!


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg sitter på kurs på hjemmekontoret. Jeg lærer mye og får samtidig strikket. Det er jo vinn-vinn.


#9

Frøy sa for siden:

Jeg er helt uinspirert i dag, men gjør så godt jeg kan. Litt mat kan kanskje gjøre noe med energi nivået.


#10

star sa for siden:

Enda en uinspirert melder seg. Psyken dalte etter møtet i går og er fortsatt i kjelleren.


#11

Nenne sa for siden:

Jeg er så forferdelig trøtt om dagen! Hele familien klager egentlig på akkurat det, er ikke det rart? Jeg har sjekket blodprosent og alt det der og nå tar jeg en allergitablett på kvelden hvis det skulle være noe sånt. Jeg er helt frisk, bare grusomt trøtt!


#12

ingling sa for siden:

Det er en del som blir trøtt av allergitabletter dagen etter, Nenne. :vetikke: Mange trøtte her også, tror det er litt årstid og slitasje etter slitsom vår for vår del. Sjuåringen er kvikk, da. :humre:

Rolig hjemmekontordag, i dag uten noen barn hjemme, og med innlagt avspasering om kort tid for å spise lunsj med mannen, på restaurant! Det er det nærmeste vi har vært en "date" på en god stund. Ellers ser jeg skeptisk ut på været og er redd ungene er sparsommelig utstyrt på klesfronten.


#13

Hjertensfryd sa for siden:

Me har henta bunaden til mellomste i dag. Ho var så fin og stolt :elsker: Og så er resten av dagen min fri. Eg har fri kvar torsdag, men den dagen har blitt brukt til alt mulig anna. No har det heldigvis blitt ei ordning på det, slik at eg faktisk har fri.


#14

millact sa for siden:

Nenne; det kan være allergi.

Kaldere her, nesten litt deilig, og regn i luften. Vi trenger nok regn så skal ikke klage.

Ikke noe bedre på jobb. Kollegaen som gjør livet surt for oss er fremdeles sur! Det er så ille at min leder kom til meg i sted og spurte hvor lenge damer pleier å være sure! Da jeg kommenterte det til ham i går fikk jeg beskjed om å la det ligge...….og slik er det her hos oss.


#15

Blondie sa for siden:

Veldig trøtte her også, men vi vet at det er av allergimedisinen. Dog bedre enn å være potte tett av allergi.

Jeg har vært hos dyrlegen med hunden og innser at jeg bekymrer meg minst like mye for han som for ungene. :sparke:


#16

Nenne sa for siden:

Ja, jeg lurte på det med allergi, så da jeg var og tok blodprosent og sånn, snakket jeg med legen om det og vi ble enige om å teste allergimedisin i en måned og se om det hjalp.

Jeg føler at det er litt bedre, i dag har det regnet, så jeg er ikke sår og kløete i øynene i det hele tatt. Jeg tar den ene tabletten om kvelden, så jeg trodde kanskje at det ikke skulle ha sånn innvirkning.

Dere som har påvist allergi og tar tabletter, tar dere flere ganger i døgnet? Eller tar dere også bare om kvelden for å ikke bli alt for trøtte?


#17

celebelen sa for siden:

Jeg tar allergitablett om morgenen. Går på dem året rundt, og blir ikke trøtt av dem.


#18

star sa for siden:

Guttungen tar på morgenen.


#19

Adrienne sa for siden:

Noen allergitabletter blir man trøtt av, i tillegg til at man kan bli helt kake av allergien. Jeg tar tablett om kvelden, tar zyrtec, men er fortsatt skikkelig trøtt enkelte dager. (Fordel med hjemmekontor da er at jeg kan legge meg nedpå og ta en ørliten dupp hvis jeg blir for trøtt.)


#20

ingling sa for siden:

Jeg blir heller ikke spesielt trøtt av allergimedisinen, mer av allergien, tror jeg. Men har hørt om andre som reagerer helt annerledes på samme medisin, og har byttet merke. Så det er tydeligvis en del forskjell. Jeg tar morgen og kveld stort sett nå, ellers i året bare morgen (tar året rundt pga ganske heftig pelsdyrallergi og fjørti kollegaer med hund).


#21

Candy Darling sa for siden:

Zyrtec/cetirizin er i en særstilling når det gjelder trøtthet av de nyere antihistaminene, men de fleste blir mindre trøtt av tabletter enn allergien, likevel.

Men det er jo bare å prøve en annen type, man får flere andre reseptfritt på apoteket.


#22

millact sa for siden:

Jeg tar aerius om morgenen.


#23

Tallulah sa for siden:

Jeg kan ta Zyrtec som sovemedisin. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.