Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Sissel sa for siden:

Mornings! Snart helg i høstlig vær, kjedelig.


#3

polarjenta sa for siden:

Her våknet jeg opp til nydelig vær, og sånn skal det visst bli hele helgen.

På plass på kontoret, skal på et møte litt senere og vurderer hjemmekontor etter det.


#4

Addison sa for siden:

God morgen! Har vært på kontoret en time allerede. Bare meg her nå, en kollega er her men skulle til tannlegen. Neste uke skal det visst komme noen til her. Regnværshelg i vente her også, men det får vi vel tåle, så fantastisk sommevær vi hadde i pinsen.


#5

Heilo sa for siden:

Morn fra hjemmekontoret. Sensurmøte straks. Gleder meg til eksamensperioden er over! Ellers er jeg stiv og støl "overalt" etter å ha blitt En som jobber i hagen TM. Planen for helga er enda mer av det, spent på om knærne holder...


#6

Tjorven sa for siden:

Et eller annet har skjedd langt inne i skulderen min og det gjør noe så inn i granskauen vondt. Jeg har nesten ikke sovet i natt og er sliten allerede. Nå skal jeg ha et viktig møte kl 10, men etter det skal jeg dope meg ned og sove. Og så håper jeg smertene forsvinner like plutselig som de kom.


#7

Fersken sa for siden:

Det er problemer med å logge seg på systemene, heldigvis er ikke nettet nede på hjemmekontoret.


#8

ingling sa for siden:

Her ble første møte utsatt, så jeg har hatt litt rolig start på dagen. Snart klar for mer eller mindre sammenhengende møter frem til fire. Eller, "klar". :knegg: I dag er det for øvrig 11 år siden jeg dro på fredagspils selv om jeg burde lest til eksamen, og møtte mannen i mitt liv. :elsker: (eksamen gikk også veldig bra). Blir litt feiring i kveld!


#9

Stompa sa for siden:

Jeg har gjort ferdig årets tredje siste rettebunke, og holder på å registrere resultatene. Så er det bare å svosje videre med nest siste bunke. :gal:


#10

star sa for siden:

Det er så vanskelig å stå opp for tiden. Men nå dingler jeg på jobb.


#11

Frøy sa for siden:

Litt mer inspirert i dag, publiserer ledige stillinger på hjemmesiden og bestiller kurs til ansatte. Deilig med konkrete oppgaver som hodet fungerer til.


#12

Nenne sa for siden:

Travel formiddag på kontoret!

Snart lunsj og så røntgen av foten.

Jeg ser frem til helg nå.


#13

Tjorven sa for siden:

Hm. Jeg gjorde en tøye-og-bøye-økt på Sats sin onlineløsning. Når jeg ble varm i kroppen kjentes skulderen/nakken veldig mye bedre og nesten som helt normalt. Så går det en halvtime etter trening og så er jeg like stiv igjen. Dette er plagsomt altså.


#14

millact sa for siden:

Hatt deilig lunsj og er mett og trøtt. Ut med jobb i kveld på Moi sin nye restaurant. Vi skal feire tidenes aller beste resultat for mars (beste måned noensinne). Det er i grunnen rart når andre gikk konkurs i mars.


#15

Candy Darling sa for siden:

Tjorven, jeg synes du skal danse salsation med meg. :knegg: Da er det mye kjerne, fleksibilitet og oh-la-la.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.