Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Bare meg oppe som vanlig. Har satt på en maskin med klær, straks ta en dusj. Skal ut og gå tur med en venninne i formiddag.


#3

vixen sa for siden:

God morgen. Sitter på hybelen til mannen i byen og skal straks spise frokost på kafé. Var ute og spiste med tre gamle kollegaer i går. Var veldig hyggelig å gjøre noe sånt igjen! Drar hjem om ikke så lenge siden jeg må begynne å rake og så min nye plen. Vi har hatt gravemaskin i hagen denne uka og tomta vår ser helt annerledes ut nå. Veldig kult!


#4

Eia sa for siden:

God dag. Jeg må ut og kjøpe et par anstendige bukser. Det er vel sånn ca. noe av det verste jeg vet. :ikke støpt i A4-formen:


#5

Stompa sa for siden:

God formiddag. Herremannen er på jobb (endelig! :jippi: ), jeg har spist frokost på verandaen. Nå har jeg smelt i gang både vaske- og oppvaskmaskin, og prøver å få unna vurdering av noen tekster før jeg skal ut på turorientering.

Jeg er i gang med de siste 29 tekstene som skal vurderes i år! Da er det bare en muntligprøve igjen til uka, så er vi i mål med det faglige. :D


#6

star sa for siden:

Manner meg opp til å ta en tur ut. Bør bare få gjort det så jeg kan hive innpå noe smertestillende.


#7

Fersken sa for siden:

Spist frokost i fred og ro og sitter med god kaffe og lager handleliste.


#8

Blånn sa for siden:

Oppe. Har spist skive med nugatti til frokost. To av gutta skal bli litt mindre bæ hos frisøren i dag. Ellers må jeg ut og gå en tur, men knærnes tilstand sier skogsvei og ikke sti.


#9

Millen sa for siden:

Daffelørdag i regnværet her


#10

Eia sa for siden:

Jippi! Et stk. jeans, en linskjorte, en singlet og et skjerf. Puh, håper det blir en stund til neste gang.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.