Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Elektrisk piano, hva vil jeg ha?

#1

kamp sa for siden:

Trenger er elektrisk piano men har ikke peiling på hva jeg skal se etter. Spiller nå på et «vanlig» singer piano men det er for stort å ta med på flyttelasset.

Spiller mest besifring og bruker pedaler mye..

Noen tips?

Dette er jo en jungel å velge i mellom alle prisklasser..


#2

gnuri sa for siden:

Har inntrykk av at alle som har Yamaha Clavinova er veldig fornøyde. Koster jo litt, men har litt mer ekte pianofølelse enn mange andre.


#3

frukt sa for siden:

Niesen min som er veldig flink på piano har to, et fra Casio, og et eldre Pcm digital piano px 201.
Hun er mest fornøyd med det siste fordi det har finest lyd, og høres ikke så digitalt ut.


#4

Pegasus sa for siden:

Jeg kjøpte det, etter tips her inne. Og har ikke angret et sekund. :hjerter:


#5

mammaugla sa for siden:

Vi har Yamaha Clavinova, ungene er veldig fornøyde (jeg spiller ikke). Minstemann synes riktignok en del av effektene er morsomst, spille Harry Potter med kirkeorgellyd og muligheten til å ta opp det han har spilt og late som han øver med å sette på autospill.





#9

Hondacrv sa for siden:

Det siste er jo det eit par anbefaler, men står det ingenting om kor lenge det er brukt og sånn?


#10

Elise sa for siden:

Jeg kjøpte et nytt Casio-piano for ca 5000 kr for noen år siden som jeg er veldig fornøyd med, så det nye du linker til vil helt sikkert være veldig bra, men mulig at det er unødvendig å legge så mye penger i det. Jeg ville også prøvd å sjekke litt mer rundt det du fant brukt. Hva er nyprisen på det? Hvis jeg skulle gjettet, ville jeg absolutt trodd at det er mulig å gjøre svært gode kjøp av brukte digitale pianoer. :jupp:


#11

kamp sa for siden:

Per i dag er det kun www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=181096929 som er i område. Skal kontakte selger uansett og høre


#12

Elise sa for siden:

Synes det ser ut som et godt kjøp, men jeg klarer ikke å finne noe nypris på den modellen. Lurt å få prøvespilt før man kjøper.


#13

kamp sa for siden:

Det ble et privia, meget fornøyd


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.