Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har strikket omslagsjakke fra Nøstebarn?

#1

MissS sa for siden:

Jeg trenger litt hjelp. Jeg er på ingen måte en strikkeguru, dette er mitt første prosjekt og bare det å skjønne oppskriften er jo en utfordring. Så til spørsmålet: Jeg har satt av merketråder for forstykke, erme, bakstykke og erme så står det: "En maske på hver side av merketrådene utgjør midtmaskene (=2m) og det skal økes på hver side av disse." Betyr det da at jeg skal øke inn mot merketråden eller på andre siden av midtmasken? Når jeg leser det høres det ut som om det menes på andre siden, men når jeg strikker ser det ut som om det er inn mot merketråden som er rett. Noen som kan hjelpe en stakkars novise?


#2

Adrienne sa for siden:

Du skal øke på andre siden av midtmaskene, tror jeg. Det gjorde iallefall jeg på den omslagsjakken jeg nesten strikket ferdig. :plystre:


#3

Pamina sa for siden:

Svigermor har strikket den!

Slik jeg leser det øker du på siste maske før midtmaske 1 - strikker de to midtmaskene, og øker en etter at de to er strikket.

:jupp:


#4

Kaktus sa for siden:

Det stemmer. Har strikket noen sånne nå. Og de blir veldig søte når de er ferdige!


#5

MissS sa for siden:

Supert! Da har jeg gjort rett og slipper å rekke opp alt! Takk for svar!


#6

Kaktus sa for siden:

Hvis det er en trøst var jeg ikke sikker på om min første var strikket riktig før jeg var ferdig med armene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.