Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jotun tåkedis

#1

Syrinx sa for siden:

Vi skal male huset og jeg skulle i alle fall ikke ha grått, så nå skal vi ha grått likevel fordi det er det jeg vil ha. :humre:

Uansett, vi har tåkedis øverst på lista vår akkurat nå. Er det noen av dere som har malt huset i den fargen og som kan ha lyst å vise meg bilde kanskje?

Leser at den kan finne på å "oppføre seg veldig blått".


#2

Syrinx sa for siden:

Og ettersom jeg leser ser jeg at det kanskje ikke er den beste fargen å gå for. Så egentlig er jeg åpen for tips til grå farge til fasade, sånn uansett.


#3

sindrome sa for siden:

Jeg mener at huset mitt er malt i herregårdsgrå og jeg er veldig glad i den. Den er grå i alle lys, nok grå til at man ser at den er grå, uten å være mørk, og den er fin mot hvite detaljer. Fargen på fargekartet jeg fant så ikke helt ut sånn som jeg mener at huset mitt ser ut.


#4

Pesten sa for siden:

Mener det er den naboen malte over fordi den så blå ut :gruble:
Vi har gått mye mørkere og valgte labrador.


#5

Geitrams sa for siden:

For å unngå blåskjær bør dere gå for en grå som slutter på 02-y. Eks Antikkgrå, Grå skifer, Front, Labrador. Kontur er også en fin grå.


#6

gnuri sa for siden:

Vi har Larvikitt og er veldig fornøyd med den


#7

Syrinx sa for siden:

En stund siden dette, alt stoppet litt opp når håndverkeren som opprinnelig hadde tatt jobben sluttet å svare på meldinger. Nå er ny mann på saken og huset blir, om været holder, malt innen juli er omme.

Har fremdeles ikke landet helt, men gråmynte og sølvgrå er greit oppe på min liste nå iallfall. Må vel rett og slett bare ta et valg. :knegg:

Uansett, takk for tips, innspill og inspirasjon. <3


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.