Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trives du i varmen vi har nå?

#1

Madicken sa for siden:

Jeg synes det er i overkant varmt, har aldri likt temperaturer særlig over 20 grader, og blir direkte muggen i heten vi har nå over store deler av landet :mad: Men er jeg alene om det? Det er visst ikke sosialt akseptert å ikke like så mye varme og sol som mulig, for jeg blir nærmest sablet ned når jeg drister meg til å nevne dette for noen.


#2

Isolde sa for siden:

Elsker det. Kroppen min fungerer aller best i varme.


#3

Strå sa for siden:

Jeg sliter fort om temperaturen blir over 22 i skyggen. Kroppen føles tung og hodet går på sparebluss. Jeg liker å bade i havet og gjerne dykke litt ned, det hjelper. At det å klage på varmen er uglesett har jeg lagt merke til og jeg gjør ikke det noe særlig, men jeg nekter å være med på å hylle varmen.


#4

Isolde sa for siden:

Men jeg går ikke på stranden, eller mye ut i solen. Sitter gjerne i skyggen eller går inn når jeg er sliten på kvelden. Jeg bare foretrekker årstiden og solen fordi kroppen fungerer bedre.


#5

Molly sa for siden:

Jeg synes det er fantastisk! Elsker sommer, sol og varme. Håper dette varer og varer og varer. :hjerter:


#6

Niobe sa for siden:

Ja. Jeg eksisterer i vintermånedene og lever om sommeren. Både kroppen og hodet trives med lys og varme og mye utendørstid. Over 30 grader her i Norge synes jeg kan bli mye, fordi man gjerne skal fungere i normal hverdag og ingenting er tilrettelagt for det. Men heller det enn 10 grader!


#7

Blånn sa for siden:

Ja jeg er veldig glad i varmen.


#8

gnuri sa for siden:

Jeg rett og slett elsker det :lykkelig:


#9

Inagh sa for siden:

Jeg elsker at det er så varmt nå at jeg kan sitte i skyggen og storkose meg. :lykkelig:


#10

Fintdethei! sa for siden:

Siden vi ikke kan komme til syden i år, synes jeg det er hyggelig at syden ville komme til oss. Også er det mye billigere!


#11

Chablis sa for siden:

Nei, jeg liker meg ikke når det blir over 25 grader.


#12

Anne C sa for siden:

Ja det er digg.


#13

Anne C sa for siden:

Helt enig.


#14

Selma sa for siden:

Ja, jeg elsker sommer, sol og varme. Vi bodde ett år i California og hadde sommervær store deler av året. Jeg har aldri hatt det bedre enn det!


#15

Bokormen sa for siden:

Jeg blir utslått av varmen, og synes det meste (jobb, handling, gå tur) er tyngre da det er varmt. Jeg sover dårlig også. I år har vi heldigvis mulighet for å bade hjemme, det hjelper på.

Jeg blir til gjengjeld ikke nedstemt eller spesielt trøtt av regnvær og grå høstdager, og det er jo et greit bytte egentlig. :humre:


#16

Tjorven sa for siden:

Temperaturen nå er super. Da får jeg litt ordentlig sommerfølelse også i Norge.

Spesielt deilig er det at det ikke bare er en god dag, men en litt lengre periode. Måtte det bare vare.

:lykkelig:


#17

Blondie sa for siden:

Jeg sliter mindre med varmen nå enn jeg gjorde tidligere, men liker meg aller best rundt 20-22 grader. Blir det for varmt, blir jeg trøtt og tiltaksløs og får vondt i hodet.


#18

Tallulah sa for siden:

Ja, jeg syns dette er perfekt.


#19

Neket sa for siden:

Ja. Elsk. :hjerter:


#20

Bluen sa for siden:

Her er jeg også. Tidligere ble jeg svimmel og fysisk dårlig, men nå går det greit - bortsett fra at jeg svetter som en gris. Milde kvelder er deilig. Å sitte ute i solsteik gjør jeg rett og slett ikke, om det kan unngås. Vi har soverom under skråtak, og det hender varmen går utover nattesøvnen.


#21

Hjertensfryd sa for siden:

Elsker det. Kropp og hovudet fungerer mykje betre enn kva den gjer store delar av året.


#22

Retz sa for siden:

Så lenge jeg kan finne skygge er det helt ok med varme. Foretrekker likevel temperaturer under 20 grader når jeg skal ut og løpe, både for egen del og ikke minst for hundens. Vi løper jo uansett ut veldig tidlig på morgenen, så det er sjelden et påtrengende problem.

Jeg er ikke noe sol og strand menneske, men kan godt slappe av i skyggen med lydbok og strikking. Turer i rusletempo funker også.


#23

Frøydis sa for siden:

Jeg dør! Jeg klarer ikke varmere enn 20 grader, og plages med en infeksjon i kroppen som forverres av sol, varme og svetting.


#24

banana sa for siden:

Jeg takler det dårligere og dårligere for hvert år. Sliter skikkelig nå, og det går ut over alt og alle.


#25

Blå sa for siden:

Jeg elsker det. Og trives bedre og bedre med varme jo eldre jeg blir.

Det eneste er at jeg sover litt dårlig om natten. Men det får jeg heller tåle.


#26

løve70 sa for siden:

Jeg elsker sol og varme. Slik det er nå er helt perfekt :)


#27

Isprinsessen sa for siden:

Tja 8-10 grader og kald vind er ikke så mye å være heftig begeistret for. Skulle gjerne hatt 20-25 grader.


#28

My sa for siden:

Nå vet jeg ikke hvor du bor eller hvilke temperaturer du snakker om, men jeg liker ikke direkte hete. Elsker sol og fint vær, men for meg er det perfekt når det er mellom 18 og 24 grader. Når det bikker 25 grader og blir varmere enn det blir det litt for pesete for meg. Da orker jeg ikke å gjøre så mye, og blir veldig passiv.

Jeg er ellers ikke veldig værsjuk, og tåler godt perioder med dårlig vær, men akkurat i vinter og tidlig i vår har også jeg slitt med motløshet knyttet til været. Var nesten en måned i isolasjon i mars, og da jeg endelig kunne gå ut igjen var det bare sidelengs sludd og av og på med snø, mørkt, glatt og deprimerende i en halv evighet, og snø på bakken fram til 10.mai. Så nå setter jeg nok ekstra pris på finværet på grunn av det også. I tillegg til at det vanligvis ikke er særlig varmt her i juni, så jeg var forberedt på at det var lenge til det ble skikkelig varmt enda. Et vanlig år bruker det å være en "minisommer" med varmt og fint en kort periode i mai, så er det kjølig og mye regn i hele juni, også starter sommeren for fullt først etter St.Hans.

Så nå makser jeg ut hver eneste dag med sommer, og har ikke begynt å klage på varmen enda. :knegg:


#29

liefje sa for siden:

Elsker det!!! Kunne gjerne flyttet til et land med sånne temperaturer året rundt.


#30

millact sa for siden:

Ja, det er deilig.


#31

veobra sa for siden:

Jeg liker varme om morgenen og de varme lyse kveldene. Midt på dagen holder jeg meg inne eller i skyggen når det er så varmt som nå. Så lenge jeg kan oppsøke svale steder har jeg det helt perfekt. Jeg liker å være sydover om sommeren og bade og lese bok, men jeg holder meg helst under skyggen av et tre.


#32

Nenne sa for siden:

Det er helt fantastisk! :lykkelig: I ettermiddagsheten i går var det litt vanskelig å konsentrere seg på hjemmekontoret mellom 14 og 16. Så i dag trekker jeg nok ned i kjellerstua på den tida, for det er ventet 30+ grader i dag.


#33

Fersken sa for siden:

Jeg liker litt varme og sol, men liker ikke å sitte ute i solsteken. Være i skyggen og ha mulighet til å kjøle meg ned. Blir det for varmt (over 25 grader), så synes jeg det blir tungt å puste.


#34

Lavender sa for siden:

Det blir ikke for varmt. :).


#35

Toffskij sa for siden:

Jeg liker det helt til soverommet vårt blir så varmt at lufting ikke er nok, da blir jeg sur og muggen og lengter etter regn. Vi nærmer oss det stadiet nå, men hvis det er sant at temperaturen vil gå litt ned i morgen, kan jeg greie meg noen dager til. :nemlig:


#36

Serena sa for siden:

18-20 grader er mitt sweet spot, da elsker jeg det - så mye mer enn det gjør meg til et dovendyr. Jeg elsker at alt blir enklere når det er fint vær, og muskler og ledd setter pris på stabilt varmt vær, men hodet kobler ut :knegg:


#37

Gaia sa for siden:

Det været vi har nå passer meg utrolig bra. Jeg drives av lys (og sol) og blir i mye bedre humør når været er bra. Dessuten plages jeg ikke så mye av varme, forutsatt at jeg kan trekke inn i skyggen om nødvendig. Vi får til en fin gjennomtrekk, hvis vi åpner huset helt opp, så det er ganske levelig inne her.


#38

Tallulah sa for siden:

Jeg syns alt under 23 grader er ganske kjølig, men syns det kan bli voldsomt om det bikker 30.


#39

Primrose sa for siden:

Jeg takler det sånn høvelig, i motsetning til noen jeg bor med, men komforttemperaturen min er på et par og tjue og sol.


#40

Majka sa for siden:

Ingen i min familie fungerer særlig godt når det er mer enn 24-25 grader. Er vel en grunn til at vi stort sett holder oss i Norge om sommeren :o


#41

vixen sa for siden:

Hvis jeg kunne valgt vær så hadde det vært lettskyet, 23 grader og lett bris. :humre: Idag er det meldt tretti grader og jeg synes det er i overkant. Sitter aldri i solsteken og foretrekker skygge. Men en bok i skyggen med kald drikke er perfekt. Sitte på et varmt kontor og prøve å jobbe... not so much.


#42

My sa for siden:

I feriene er det litt annerledes, der trenger jeg ikke å fungere på samme nivå, og kan gjøre mer av det jeg har lyst til, i det tempoet som passer for meg. Da er det greit at ting går i litt langsomt tempo. Men for sightseeing i storby bør det helst ikke være mer enn 23 grader.


#43

Madicken sa for siden:

:jupp: Jeg blir doven, muggen og lat, særlig nå når temperaturen bikker 30 grader (som det gjorde i går).

Det er noe annet når jeg er på ferie, helst ved sjøen. Da tilbringes mesteparten av tiden i vannet og det liker jeg. Det er denne varmen i hverdagen som plager meg, jeg får gjort alt for lite, er tiltaksløs og ekstremt lite kreativ.


#44

gajamor sa for siden:

Varme er fælt. Jeg trives best i 14 grader og lett yr. Varme over 23 grader og kulde under 14 minus er de eneste værtypene jeg sutrer over.


#45

Input sa for siden:

Nei, jeg liker ikke temperaturer over 20 grader, faktisk. Men det er betraktelig lettere å takle etter jeg gikk ned 56 kg. Sommeren 2018 var helt jævlig. Også har jeg økende grad av klimaangst, så sånne unormalt varme perioder gjør meg stressa, selv om jeg intellektuelt vet veldig godt at det er forskjell på vær og klima.


#46

Tilde sa for siden:

Elsker dette været🌞


#47

Unicorn sa for siden:

Når det passerer 25 grader blir det for varmt for meg. Trives best med overskyet, vindstille og temperatur rundt 23 grader. Det som redder meg nå er skygge og aircondition.


#48

Hyacinth sa for siden:

Har ikke lest svarene her, men jeg startet en tilsvarende tråd for flere år siden. Mener den het noe i retning av «Er det lov å klage på varmen?»

Det er visst ikke sosialt akseptert, nei. Men det er da like lov å klage på varmen som på kulden. Jeg blir sur av de som sier noe annet.


#49

Hyacinth sa for siden:

Jeg liker varmen riktignok bedre enn før.

Og her er det rundt 22-24 for tiden. Det er mer enn nok. 30 er ikke deilig. Bare i syden, der man likevel er svett og kan bade og slipper å støvsuge, jobbe og lage middag.


#50

Luftslottet sa for siden:

Jeg syns det er grusomt, så du er ikke alene.

Opp til 20 grader fungerer jeg, etter det blir det gradvis økende daffhet og amperhet, og irritasjon over å ikke få gjort noe.


#51

Maverick sa for siden:

Jeg skjønner ikke hvorfor det ikke skal være sosialt akseptert å klage på varmen, hver gang det er varmebølger er det jo en haug som klager på det? Noen digger det, noen klager. Samme når det er kaldt eller om det er mye snø.


#52

Novla sa for siden:

Tenkte også "hvilken pokkers varme?!" da jeg leste overskriften. :knegg:

18-20 grader holder dog for meg, jeg er ikke skapt for høye temperaturer. Ser det er meldt 26 grader her til helga - jeg tror det riktignok ikke før jeg får se det, men om det slår til kommer jeg til å synes det er deilig i en halvtime, før jeg begynner å savne de 8 gradene. :svimmel:


#53

Hyacinth sa for siden:

Men når det er sagt, så elsker jeg årstiden. Jeg ELSKER lyse dager! Jeg liker også varme som flere har beskrevet i tråden her, og jeg liker å være ute hele dagen. Men over 25 er for varmt, og over 30 er altfor varmt. Spesielt til å trene i. Noe jeg liker å gjøre.


#54

Hyacinth sa for siden:

Det er jo nesten blitt et ordtak det der «Det er ikke lov å klage på varmen!» hver gang noen ymter fram noe om at det kanskje er litt vel varmt.


#55

Maverick sa for siden:

Det har jeg lest mange ganger på forum men aldri hørt fra andre enn svært godt voksne IRL.

Det er nok en generasjonsgreie. :glis:


#56

Hyacinth sa for siden:

Jeg hører det fra kollegaer. Jevnlig. Derfor holder jeg stort sett kjeft. Og det ER deilig her i Stavanger nå. Hadde 27 grader i helga, men da var det overskyet og vind. Herlig. Nå er det ca 24, kanskje. Sol. Og helt fint.


#57

Miromurr sa for siden:

Det er litt i kjøligste laget for min del.


#58

Hyacinth sa for siden:

En gang var vi i Sevilla i 46 grader. I kid you not. Tok bilder av termometre, faktisk. Det var midt i juli, og vi dro ungene rundt på turer og severdigheter. Det var ingen andre turister der, ikke innfødte heller. I ettertid skjønner jeg hvorfor. :knegg:


#59

Madicken sa for siden:

Det er muligens noe der. Det er oftest godt voksne jeg hører det fra at "vi må være glad for alt vi får av sol og varme", men jeg hører det da også fra yngre mennesker.


#60

Hyacinth sa for siden:

Jepp.

Og jeg glad i det. Bare ikke for mye.

Egentlig koker det ned til at jeg hater å svette. Men etter stor vektnedgang sluttet jeg nesten å svette. Det er veldig kjekt og ikke noe jeg forutså.


#61

My sa for siden:

Jeg liker ikke klaging generelt, og har egentlig aldri skjønt poenget med å klage på været uansett retning. Jeg gjør det så godt som aldri selv. Folk som alltid finner noe å klage over, uansett hvor bra det er, drar meg ned og gjør meg sur. Er været håpløst foretrekker jeg folk som fokuserer på noe annet. Men om det er varmen eller kulden folk klager på er likegyldig for meg.


#62

Magica sa for siden:

Her har du meg og. Kroppen min sliter litt med væskeregulering og jeg blir lett tung i hodet, enda jeg drikker vann som en kamel. Men jeg kan være litt i sola, så i skyggen så går det fint og er deilig.


#63

Hyacinth sa for siden:

Det er jeg helt enig i. Men nå var det jo mer et prinsipielt spørsmål om det er mer lov å klage på kulde enn varme. Og det er det ikke.


#64

Taien sa for siden:

Jeg liker fint vær og en god temp på ca 20-24 grader. Helt til jeg skal sove... Jeg sover dårlig fra før, og varme gjør at jeg sover ENDA dårligere.
Men jeg elsker sommer og sol, og det å kunne åpne terrassedøra kl 7 om morgenen for å la den stå åpen til klokka er 23 på kvelden er helt magisk.



#66

My sa for siden:

Nei, du har rett i det. Det er liksom ikke legitimt. Også virker det som om noen tror man jinxer finværet om man klager på varmen. :humre: Nei, man kan nesten ikke klage, da skal du se det blir kaldt igjen. :hehehe:

Jeg hadde en venninne i studietiden som kom fra et land lenger sør i Europa, og hadde et utvekslingsår på NTNU. Hun hadde bestemt seg før hun kom, at så lenge hun bodde i Norge skulle hun aldri klage på været, ikke en eneste gang. Hun visste hva hun gikk til, hun hadde sett på kartet, og kunne valgt et universitet i Italia eller Spania hvis det var været hun gikk etter, men hun valgte Norge av andre grunner. Og jeg tror faktisk hun holdt det hun lovte seg selv, jeg hørte aldri hun klagde uansett drittvær. Et herlig eksempel som jeg lærte en hel del av (det gjaldt ikke bare klaging på vær, dette er en person som uansett klager veldig lite, og som har en unik evne til å finne noe positivt i alt, og som heller fokuserer på å finne en løsning når ting ser håpløst ut).


#67

Hyacinth sa for siden:

Ja, selvsagt. Ser den. Men jeg synes det er et annet tema.


#68

Myria sa for siden:

Nei. Alt over 20 grader er bortkastet på meg og alt over 25 er ren lidelse. Tungt å sove, lite energi, vondt i hodet. Men jeg elsker selve årstiden da. Sommeren er fantastisk. Jeg liker forresten ikke vinter og snø heller. Jeg vil ha 15-20 grader året rundt. :knegg: Jeg synes forøvrig man kan klage på været så mye man vil. :nemlig:


#69

Bluen sa for siden:

Noen av oss har mer problemer med "å omgås overdrevent positive folk" enn folk som klager bittelitt. :knegg: Det er også stor forskjell på måten man "klager" på, synes jeg - alt fra meningsløs sutring til ganske underholdende hjertesukk.


#70

Millen sa for siden:

Dette.


#71

Myria sa for siden:

Enig jeg også.


#72

Tjorven sa for siden:

Mens jeg skrev i denne tråden, så kjente jeg litt på den følelsen av irritasjon for de som gleder seg over snø og skiføre. Jeg skjønner dem ikke, og derfor blir jeg irritert over at de gleder seg så innmari over noe jeg ikke kan fordra.

Sånn er det nok med sol og varme også. Men jeg elsker det så høyt at jeg ikke skjønner at det kan være kjipt for andre.

:knegg:


#73

veobra sa for siden:

Det beste i denne varmen er en hengekøye under noen store trær. Luftig og svalende, lyst og deilig.


#74

GydaG sa for siden:

Nei.


#75

Madicken sa for siden:

:jupp:


#76

Madicken sa for siden:

De fleste gjør vel ikke det, men det er ikke sutring og klaging som er temaet her.


#77

My sa for siden:

Ja, det er sant. Og det er forskjell på måten man er "overdrevent positiv" på også. Men i det store og det hele synes jeg for min del at klaging over været er temmelig slitsomt og meningsløst. Men skjønner jo at andre synes det hører med, så jeg lar jo folk holde på. Men må tilstå at det går ut over humøret mitt (litt avhengig av hvordan det sies selvsagt), men ikke mer om folk klager over varmen enn om de klager over snø.

#78

My sa for siden:

Næ :what: en diskusjon som sporet av! :knegg:

Noen gjorde det til et tema. Altså om det er mer legitimt med klaging over kulde enn klaging over varme, til og med med link til en gammel diskusjon som handlet om akkurat det. For meg blir det hipp som happ, jeg liker ikke klaging uansett.


#79

Madicken sa for siden:

Du klager over at du ikke liker klaging.


#80

My sa for siden:

I know. :knegg: Men jeg går ikke rundt og klager over at andre klager heller altså. Sånn, tilbake til tema. :værsågod:

#81

C3PO sa for siden:

Enig med Inagh. Godt å kunne sitte i skyggen. Jeg er dog ikke bygd for varme, til tross for latinamerikanske gener og mange år i varme land. Jeg prøvde å løpe en tur kl. 9 i dag, men det ble mest gåing. Jeg endte opp med å oppsøke noen lokale strender.


#82

Elisabet sa for siden:

Elsker varmen, men vil helst ha ferie når det så varmt. Når jeg jobber holder jeg meg mest i skyggen, men elsker sola og varmt. Sånne dager ønsker jeg meg båt, men kun de dagene, og de er det ikke mange av, så nyter heller noen timer på en strand eller brygge. Elsker å være ved sjøen når det er varmt.


#83

My sa for siden:

Egentlig der det beste når det er fint vær slik som nå, mens jeg enda jobber. Da føler jeg at sommeren blir ekstra lang, for selv om jeg jobber på dagtid så nyter jeg feriefølelse i helger og på ettermiddag/kveld. Når jeg får ferie så reiser vi som regel bort likevel, til et sted med varmt vær, så da er det ikke så viktig hvordan det er hjemme. Problemet er bare at det blir litt vanskelig å motivere seg på jobb, når jeg så mye heller bare skulle vært hjemme i hagen, eller på en hyggelig utekafe i byen. :filer:


#84

Robyn sa for siden:

Jeg elsker været vi har nå. Og heldige meg har hatt ferie i halvannen uke nå. :D
Men som flere andre er jeg ikke så glad i varmen når jeg skal sove. Vi har aircondition på soverommet så der er det svalt og godt uansett utetemperatur. Anbefaler det til alle som sliter med nattesøvnen og fort får for varme soverom.


#85

Addison sa for siden:

Kan signere hvert ord her! :nikker:


#86

Anne C sa for siden:

Det å sove dårlig om natta ødelegger veldig for meg. Heldigvis har vi soverom i sokkelen, og der blir det aldri så varmt at det ødelegger.


#87

sindrome sa for siden:

Ja, elsker det!!


#88

m^2 sa for siden:

Nja, jeg er ikke så veldig glad i varmen men det er jo deilig å være ute i skyggen da! Jeg er ikke glad i direkte sol, så den unngår jeg.

Vi har airconditioning inne (kjører varmepumpa i revers) og holder temperaturen grei og levelig inne, og har gode og kjølige soverom, så vi kan rømme inn om det trengs og sover greit. Hvis ikke hadde svaret vært et helt annet!


#89

Malama sa for siden:

Her er ingen hete

Her er behagelig varme, et par og tjue grader. Over 25 mistrives jeg om jeg ikke har tilgang på vann. Får jeg bade er det full det også.

Men her er ikke så varmt nå. Siden jeg sitter her med en fireåring i karantene er ikke stranda aktuell uabsett så da er det greit at det holder seg sånn.


#90

Teflona sa for siden:

Vært 28-30 de siste dagene. Altfor varmt og jeg får vondt i hodet og blir irritabel. Greit på ferie, men ikke når man jobber, nei.


#91

millact sa for siden:

Deilig temp i sjøen også. Luksus!


#92

Bergensis sa for siden:

Elskar det! :hjerter:


#93

Stompa sa for siden:

Det viktigste for meg er at det er over 15 grader og ikke regn. Da er det sommer bra nok for meg. Så ja, temperaturen vi har nå, 16-17 grader, er perfekt for meg. Kan leve med opp mot 22 grader, over det er ulidelig.


#94

Elise sa for siden:

Jeg synes norsk sommer er helt fantastisk her på Østlandet, og har overhodet ikke noe behov for å dra lenger sør for å få det varmere. Så lenge jeg kan være mye utendørs i ferien min, spiller det ikke så stor rolle for meg om det er 18 eller 28 grader. Om det er over 30 i lang tid blir jeg slapp og giddalaus.


#95

Albertine sa for siden:

Det har vært opptil 29 grader her i dag. Markisa er så langt ute som det er mulig å få den, vi har innendørs lameller som tar litt av sola og varmepumpa kjøres på full kjøling, og den eneste plassen jeg klarer å puste ordentlig er i trappa rett under pumpa. :sukk: Jeg er ikke laget for sånt vær. Vil ha 22 grader, overskyet og litt vind.


#96

Lhi-My sa for siden:

Jeg føler meg nesten frisk i slik vær vi har nå. Kroppen fungerer noenlunde normalt. Det er fantstisk godt, men det er også litt sårt å kjenne på hva jeg går glipp av de 11 mnd i året vi ikke har 25 stabile grader. Det er snakk om forskjellen på å leve og kun eksistere.


#97

Appelsin sa for siden:

Nei, egentlig ikke i det hele tatt.
Hadde jeg enda hatt en liten foss i en vakker hage, så kanskje..


#98

007 sa for siden:

I dag var det 26 grader her. Det er helt nydelig, så lenge jeg slipper å jobbe.


#99

-ea- sa for siden:

Sier meg enig. Glad jeg ikke bor lenger sør. :p


#100

Chanett sa for siden:

Det har du meg.

Slik det er no hater eg varmen. Orker ingenting.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.