Drømmedama sa for siden:
Hvisomatte man har dyrket frem skikkelig mange reddiker, hva lager man da tro?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Drømmedama sa for siden:
Hvisomatte man har dyrket frem skikkelig mange reddiker, hva lager man da tro?
Millen sa for siden:
Putter de i salater, på brødskiva/ knekkebrød ( veldig godt på gulost), spiser de hele.
frukt sa for siden:
Du kan lage granité.
Hønni sa for siden:
Det Millen sa, og serverer med dip. Nam!
rajraj sa for siden:
Og så kan du skjære dem i tynne skiver og sylte dem. Det er skikkelig digg tilbehør til f.eks. grillmat eller oppi en bahn mi. :nam:
Toffskij sa for siden:
+1 for dette! Jeg brukte denne oppskriften her om dagen, og det var superlett og veldig godt:
12-14 reddiker i tynne skiver
3 fedd hvitløk, skrelt og grovknust
en god klype tørkede chiliflak
1 dl riseddik
0,5 dl vann
2 ss sukker
2 ts salt
Rør alt sammen og la det stå minst 20 minutter i en beholder med lokk.
Syrinx sa for siden:
Sylta reddiker hørtes godt ut. Det må jeg prøve.
Reddiker er veldig godt i taco synes jeg. Og selvsagt i salat og råkost av alle slag.
banana sa for siden:
Skjær dem i tjukke skiver, strø litt salt på og knask dem. Hvis de ikke er bitre er det knallgodt.
Hyacinth sa for siden:
Sylte dem, ja.
Jeg gjør ofte som Jamie (pleier å drite i dill og mynte, for det har jeg ikke så ofte):
Syltede grønnsaker:
2 ss rødvinseddik, saften fra 1/2 sitron, salt og pepper, 1 ts grov sennep.
Agurk (riv overflaten m/gaffel), gulrot (strimle m/potetskreller), reddik (del i 4-8 båter) og 1/2 rødløk (strimler).
Legg alt i laken. Bland godt m/hendene.
Dill og mynte, grovhakk. Bland inn.
Smuldre fetaost på toppen.
gajamor sa for siden:
Bakt reddik skal visst være godt: www.dagbladet.no/tema/bakt-reddik-fy-fasan/63547828
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.