Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

SUP brett

#1

iben sa for siden:

Er det noen som kan anbefale et padlebrett til ungdom, og kanskje voksen hvis jeg tør...:rolleyes:


#2

Mei sa for siden:

Vi er veldig fornøyd med Aqua Marina sine. Jo bredere og lengre, jo stødigere. Mitt er det røde og største i deres kolleksjon. Klarer ikke velte det om jeg prøver.


#3

meisje sa for siden:

Jeg har et oppblåsbart fra Aqua marina og er fornøyd. Du fikser det lett, bare å starte på kne til du har fått balansen inn.


#4

Martis sa for siden:

Hvilken størrelse har du til kidsa? Eller er det felles for familien? Jeg tenker vi skal ha et slikt til ferien, men hadde ikke tenkt å kjøpe så mange liksom. :knegg: Bmrk fly og nord Norge, ikke sikkert vi får brukt det engang.


#5

Pesten sa for siden:

Vi vurderte det men kjøpte oppblåsbar kajakk isteden


#6

Mei sa for siden:

Storebror har et oransje og lillesøster et grønt. Det grønne er egentlig i minste laget. Ønsker oss et turkist til henne. Hvis mannen er med sitter to stk på det røde eller oransje. Hvis jeg og minsta er på tur bruker vi kun det røde. Ja, vi sitter en del og padler. Bruker dem som kajakk og badeflåte.


#7

Martis sa for siden:

Takk for info! Jeg tror det er det turkise guttene har testet før, i Norge. Så har vi også leid i Kroatia og der var det veldig poppis, men også en del varmere i vannet. :knegg:




#10

veobra sa for siden:

Jeg heller mellom dette og brett. Har du noen tanker eller tips å dele?



#12

IzziCreo sa for siden:

Eldste ønsker seg slik, men jeg er usikker på om det er en sånn ting som blir brukt over tid liksom. Men da man man jo evt selge igjen.



#14

Polyanna sa for siden:

Det med oppblåsbare kajakker og sup, hvordan funker det, blir det litt tjafsete og halvveis? Hadde vært flott til norgesferien!


#15

Mei sa for siden:

Oppblåsbar kajakk og sup er to helt forskjellige dingser. Jeg har kjøpt kajakkårer som vi kan bruke når vi sitter på våre brett. Det funker strålende. SUP'ene er superstabile og like harde som "ikke oppblåsbare". De er praktiske å ta med både på bilturer og skogsturer. Er det vind over 5-6 mps planlegger vi sjelden padling, men noen digger surfefølelsen.

Ser forøvrig at prisene på SUP har gått kraftig opp nå, og at det er utsolgt mange steder.


#16

Polyanna sa for siden:

Lage egen kajakktråd, kanskje!


#17

Mex sa for siden:

Inspirert av denne og kajakk-tråden til Polyanna, så har jeg bestilt meg SUP brett. Nå må jeg bare ha våtdrakt. :D



#19

millact sa for siden:

Europris har gode til en rimelig pris.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.