Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Redcord slynge til hjemmebruk?

#1

LilleT sa for siden:

Jeg er vant til å trene med slynge hos fysioterapeut. Gjør både stående og liggende øvelser. Jeg vurderer å kjøpe meg en slynge til hjemmebruk, men toppmodellen er dyr, synes jeg, og dessuten er jeg litt usikker på hvordan det vil fungere med oppheng i tretak.

Er det noen her som har erfaring med å bruke slynge hjemme? Ser at Redcord også har noen rimeligere modeller som heter "mini" og "lite". Funker disse? Jeg har ikke dørkarmer som kan brukes til oppheng, så må ha et som kan festes i kroker i taket eller noe.


#2

annemede sa for siden:

Jeg har en fra clas ohlson, asaklitt sin.


#3

LilleT sa for siden:

Og den funker fint?


#4

annemede sa for siden:

Til mitt bruk ja. :) Men litt dumme håndtak.


#5

Lavender sa for siden:

TRX er også solid og enkel slynge, men hvis du ønsker magebeltet er redcord og ropes de jeg kjenner med bånd. Alle store slynger krever krok i taket. Mine kan festes i dørkarmen.


#6

LilleT sa for siden:

Takk for tips! Jeg fant noen gamle tråder her om samme tema. Har kjøpt meg en Redcord mini på XXL i dag. Har ikke fått hengt den opp ennå, men håper den blir bra.


#7

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har en Redcord mini. Den er helt super. Problemet er vel jeg som ikke bruker den. Men det er ikke slyngen sin feil. De få gangene jeg har brukt den, så har den vært stabil og god.


#8

LilleT sa for siden:

Hehe, det høres bra ut at den virker stabil, i alle fall!


#9

gullet sa for siden:

Vi har også en Record mini. Stødig og fin. Henger i kroker i paneltaket(på et spikerslag).


#10

Candy Darling sa for siden:

+1. :knegg:


#11

LilleT sa for siden:

Foreløbig er jeg fornøyd med slynga, og jeg kan ikke forstå hvorfor jeg ikke har kjøpt den før! Den er dog ikke særlig vakker der den henger midt i glaninga. Om jeg skal ta den opp og ned mellom hver trening, vet jeg at jeg ikke kommer til å bruke den særlig ofte. Nå blir den nok hengende til vi skal ha planlagt besøk, tipper jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.