Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toget står - gamle kjente treffes på ny

#1

Strå sa for siden:

I dag står togene rundt Oslo. Noen blir sure, men de fleste tar det med et smil. Jeg var heldig og fikk plass på bussen. Den har ikke kjørt veldig langt før en velkjent skikkelse kommer på: Min gamle venninne Chris fra ungdomskolen og videregående. Vi fikk oppdateringer mye koselig snakk. Helt til busse pungterte. Igjen var jeg heldig og vi fikk de siste "sild-i-tønne"-plassene på en passerende buss.

Alt i alt syns jeg det var hyggelig å treffe gamle kjente :), noe som mer enn veide opp for ståplass og lang tid for å komme meg på jobb. Men så lurer jeg på hva som er med folk som kjører bil til jobb. Der sto bussen i grøfta. Mange prøvde å haike og 20 biler kjørte rett forbi med en til to mennesker inni før en bil stoppet og tok på folk. Hallo??? Hva tror de vi står med tommelen ut for med en buss i grøfta ved siden av oss? For morro skyld? :confused:

Og så fikk jeg meg en latter av det også. :lol:


#2

Go\jenta sa for siden:

Godt du tar det med så godt humør!!!:)

Jeg er glad jeg hadde fri i dag, og slapp å oppleve togkaoset......
Håper de klarer å rydde opp til i morgen!!!


#3

Manitoba sa for siden:

Bra du er positiv. Kanskje du er hun som var med på Team Antonsen som tok det pent da toget sto og hun måtte kjøre buss? ;-)


#4

Strå sa for siden:

Ha'kke vært på TV på årevis det jeg veit om. Men det hjelper jo ikke mye å grine.


#5

Martis sa for siden:

Så hyggelig å treffe kjente i det minste når slikt skjer - jeg hadde muligens bare dratt hjem igjen hvis det var jeg som pendlet med tog. :knegg:


#6

Lykken sa for siden:

Jeg begynner ikke å grine, men er av den agressive typen, kan nesten, men bare nesten ikke beherske meg. :o
Derfor byttet jeg til jobb 5-10 minutters gåtur hjemmefra, så kan mannen ta seg av pendlingen inn alene. Han tok forresten bilen idag.


#7

Sildre sa for siden:

Du lever over hodet ikke opp til signaturen din.
Jeg er imponert. ;)


#8

pippimamma sa for siden:

Hadde jeg jobbet i Oslo idag, så ville jeg vært en av de som kjørte forbi. Hvorfor? Fordi jeg aldri i verden tør å ta opp haikere. Da hjelper det ikke om bussen står. Hadde det vært personskade så ville jeg selvfølgelig stoppet og sørget for hjelp, men det blir en annen sak.


#9

Strå sa for siden:

Nå går togene igjen. Jeg er litt imponert over hvor raskt de fikk ting på stell.


#10

Jinx sa for siden:

Uff skjønner at det ble kaos ja.Men jeg hadde heller aldri tatt med meg en haiker:o


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.