Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du overnattet på hotell de siste ukene?

#1

LilleT sa for siden:

Hvordan opplevde du det i så fall? Hva var annerledes som føge av smittevernhensyn?

Vi har bestilt en del hotellovernattinger i juli, og jeg lurer på hva vi kan forvente oss.


#2

Bayone sa for siden:

Vi overnattet på hotell for fire uker siden. Eneste jeg merket var at det står antibac over alt og at frokosten ikke var all verdens (en pappboks med brød, pålegg og litt grønt).


#3

Stompa sa for siden:

Overnattet på hotell i Fredrikstad fra torsdag til lørdag. Merket ikke noe spesielt annet enn at det var litt færre gjester enn vanlig og at frokostbuffeten var lagt om. De hadde litt mindre utvalg (tipper pga. mindre plass og færre folk) og vi ble servert av personale bak pleksiglass, som plukket det vi ville ha.


#4

Mex sa for siden:

Overnattet på hotell for noen uker siden. Det er vel i all hovedsak frokosten som er annerledes. Ingen buffet, man kunne bestille 4 forskjellige frokoster.


#5

Stompa sa for siden:

Jeg bodde på et Quality-hotell, og de hadde som sagt buffet med servering.


#6

Timar sa for siden:

Bodde på hotell i Oslo for noen uker siden. Frokosten ble plukket av hotellansatte på vår bestilling, men ellers var det meste normalt. Litt færre folk enn vanlig, men veldig mange flere enn jeg hadde trodd!


#7

Milfrid sa for siden:

Overnatter på hotell i Oslo for en drøy uke siden. Maks to i heisen og frokost var ikke buffé men valg mellom fire ulike typer frokost. Ellers ikke noe som var annerledes.


#8

Musemus sa for siden:

Bodde på Scandic i Oslo forrige helg, og frokosten var bittegranne kjip. Hvertfall for meg som spiser gluten-og laktosefritt, for jeg måtte spørre etter alt jeg skulle ha, og det måtte hentes av servitøren inne på kjøkkenet.

Ellers var doene i resepsjonsområdet stengt av på grunn av corona.


#9

veobra sa for siden:

Vi bruker et hotel på jobb. De serverer all mat ved bordene. Jeg er litt usikker på hvordan de løser frokst. Toaletter i fellesarealer er stengt og man må bruke den på rommet. Belegg aner jeg ikke. Må være tomt mange steder, det er snakk om oppsigelser på dagsrevyen.


#10

Millen sa for siden:

Vi skal på bo på hotell 2 netter i Trondheim i juli, og bestilte uten frokost. Tenker vi kan spise den ett annet sted pga kjipe hotell frokoster iår.


#11

Snippa sa for siden:

Bodde på Nidelven i Trondheim, nitrist frokost ellers likt som vanlig. Frokost var en tallerken med litt pålegg, under plast og ingen valgmuligheter, og poser med rundstykker.


#12

Frk_Fryd sa for siden:

Bodde på hotell forrige helg, og den eneste forskjellen var at vi fikk en ferdig frokosttallerken i motsetning til buffet.


#13

Bergensis sa for siden:

Max to personar i heisen, og så fekk me ikkje forsyne oss sjølve til frukost.


#14

Balanse sa for siden:

To forskjellige Quality hotell denne uka, 2 forskjellige opplevelser. Det ene hadde delvis stengt resepsjon, bare 1 av gangen i heisen og ingen betjent frokostbuffet men et skjema på papir der man kunne velge mellom noen få ting. Veldig triste greier også, som havregrøt men bare med sukker og kanel, ingen nøtter eller yogurt.

Den andre hadde betjent frokostbuffé med mye mindre utvalg enn vanlig, men likevel bedre enn den første.. Ingen begrensninger satt opp ellers, tilsynelatende, med unntak av at rommene ikke ble rengjort før ved utsjekking, grunngitt med covid 19.


#15

Charlie sa for siden:

Rommet ble ikke vasket under besøket, kunne få håndklær i resepsjonen. Restauranten med redusert kapasitet, hadde bestilt bord med buffet, og fikk en hovedrett og en dessert fra a la carte-menyen istedetfor. Bordservering til frokost.


#16

Apple sa for siden:

Har bodd på tre ulike hotell nå. Mye spriting av hender, restriksjoner på antall i heis og kjedelig frokost. Ellers ikke merket noe. Noe plasser var det fast frokosttallerken, På Caledonien hentet man selv i kuverter og fikk servert varmmat fra en luke.


#17

Apple sa for siden:

Hotellet vi bor på nå er fullt og jeg opplevde det tilsvarende På de andre også. Vi prøvde å booke Scandic bystranda neste uke, men fullt. Men det er kanskje sørlandskysten som er mest populær.


#18

millact sa for siden:

Ja, Bystranda er nok et av de meste populære i sommer. "Alle" skal til Sørlandet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.