Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kristiansand

#1

Hondacrv sa for siden:

To voksne, kjærester, skal til Kristiansand tre dagar i juni. Juhu. Men kva bør me sjå, oppleve, kva turar bør me gå, er det gallerier eller utstillinger som er viktige å få med seg, og kva heiter den knallgode fiskerestauranten som eg meiner ligg heilt nede ved sjøen?
Og er bystranda sandstrand?


#2

Trulte sa for siden:

Bystranda er fin. Sandstrand. Mange restauranter ved sjøen, sjøhuset, marina le monde, pieder ro, rett i garnet. Mulig det er sjøhuset du tenker på.


#3

millact sa for siden:

Pider Ro ligger på fiskebrygga. De har god mat! Sjøhuset er dyrere. Du kan sitte ute begge stedene. Mye liv der nå.

Ta en tur i Ravnedalen som ikke ligger langt fra sentrum. Flott park. Gode burgere i restauranten.


#4

Niobe sa for siden:

Bystranda er sandstrand, ja. Men veldig liten og stappfull med folk. Om man går tur i Baneheia, så er det mange fine badeplasser. Selv i fellesferien har vi klart å finne badeplasser helt for oss selv der.

Jeg vet ikke om den fremdeles eksisterer, men før var det en knøttliten nepalsk restaurant i Kristiansand. Den hadde veldig god mat! Maten serveres på et stort, rundt fat for hele bordet, med mange forskjellige småretter på.


#5

millact sa for siden:

Mother India har god indisk. Jeg liker også Bønder i Byen som ligger på Torvet.

3.Stampe i Baneheia er et fint badested.


#6

Trulte sa for siden:

Elsk. Bønder i byen har den beste salaten. Og burgeren i ravnedalen! Og bystranda er slettes ikke så liten? Og masse plass også utover piren om man heller liker fast grunn og/eller gress. Kanskje det skjer noe i ravnedalen, haubitzlåven, vaktbua eller kilden feks når dere er der?


#7

Hondacrv sa for siden:

Mmmm, takk for gode tips. Greit å vite om ting på forhånd, må vel reservere plass på restauranter for tida. Men nepalsk restaurant? Wow, for meg som har halve hjertet i Nepal er jo det berre konge. Det må sjekkes ut!


#8

Drømmedama sa for siden:

Dere Må til Ravnedalen, det er helt nydelig der. Hvis det er en konsert en kveld er det jo ekstra stas, ellers er det en opplevelse bare å sitte ute på Cafe Generalen og spise hamburger også. Åpent hver dag fra klokka 12.
Vet at Smag&Bahag har åpnet en avdeling i byen, ser veldig bra ut! Kjenner godt restauranten i Grimstad, der får du Sørlandets beste mat. Rett og slett. Kortreist ujålete gourmet. Regner med samme høye standarden i Kristiansand.
Mother India har ellers veldig yummi indisk mat, har spist der utallige ganger og er alltid fornøyd.


#9

Niobe sa for siden:

Den het Kathmandu Thali, og jeg ser at den er nedlagt...


#10

Hondacrv sa for siden:

Søren. Jaja. Men det er gøy med gode tips her inne!


#11

millact sa for siden:

Konen til en kollega var på Smag og Behag forleden. Maten var helt fantastisk sa hun.

Det er konserter i Ravnedalen i sommer. Blir fort utsolgt. Ligger nok på nettet.


#12

Hondacrv sa for siden:

Ravnedalen, er det så langt fra sentrum at ein må kjøre?
Og er Baneheia godt merka med skilt og enkelt å navigere i for ukjende?


#13

millact sa for siden:

Neida, dere kan fint gå. Gå mot CB (bryggeriet) og så mot Grim. Da er det skiltet. Eller dere kan gå til Baneheia fra sentrum og så til Ravnedalen, men det er litt mer kronglete å finne veien derfra, kanskje.


#14

millact sa for siden:

Nupenparken er fin. Sjøhuset ligger rett ved og det er i nærheten av fiskebrygga hvor det ligger en haug av restauranter.


#15

Hondacrv sa for siden:

Takk! Ja, eg såg det, sjekka kartet litt i stad. No er det ikkje meldt så fint vêr, så me skal nok rusle litt rundt i byen og i tillegg gått noen ordentlige turer. Eg gleder meg,


#16

millact sa for siden:

Blir litt kjøligere, ja. Hett i kveld.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.