Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Stryn sommerski uten å være så glad i off piste?

#1

Pelen sa for siden:

Er det noen som har vært på Stryn sommerski og som kan fortelle hvordan det er der når man er god på slalom, men ikke er så enormt glad i off piste/dyp pudder?


#2

Maverick sa for siden:

Det er ikke puddersnø om sommeren, mer sånn kornete påskesnø. Og preppa bakke.


#3

Pelen sa for siden:

Flott, takk Maverick, fikk beskjed dra noen som var der for en uke siden at det var best å stå på skikkelig brede off piste ski, men det var første helgen det var åpent så kanskje litt annerledes da. Jeg syns det er så tungt med slike ski og ikke noe gøy. :sparke:


#4

Maverick sa for siden:

Det er uendelig lenge siden jeg var der altså, men det var altså def påskesnøfølelse, ikke pudder.


#5

Maverick sa for siden:

Hm, gikk på nettsiden nå og ser at det bare er en grønn preppa bakke, og resten er off piste.


#6

liefje sa for siden:

Jeg var der sommeren for to år siden. Er heller ikke glad i off piste, selv ikke om det er pudder, og det er definitivt ikke pudder på denne tiden av året, heller TUNG snø som jeg i alle fall ikke hverken får til eller liker å kjøre i. Preparerte løyper var OK, men ikke mer enn det. Litt isete tidlig på dagen og sørpete etter hvert. Jeg syntes likevel det var en opplevelse med sommerski, men mer sånn for å ha gjort det en gang enn at selve kjøringen var en drøm. Hehe. Anbefaler å kjøpe klippekort for et begrenset antall ganger i heisen i stedet for dagskort hvis du er som meg. Jeg hadde nok spart en del penger på det, for fem turer holdt for meg. Og resten satt jeg i solveggen.


#7

Tallulah sa for siden:

Vi var på Folgefonna for noen år siden, og det er definitivt ikke pudder. Det er jo en isbre, og det kommer jo ikke noe nysnø. Så snøen var grov og isete. Perfekt til snøballer, da. :knegg:


#8

emm sa for siden:

Hvordan var det, Pelen? Vi vurderer å dra dit til uken for en dag i bakken, men randonee-ski er utelukket. :knegg: Må ha vanlige carving-ski, hvis ikke klarer jeg ikke henge med..


#9

Pelen sa for siden:

Det var veldig bra! Lurt å være det litt tidlig på morgenen. Det var null problem å kjøre utenfor løypen på vanlige ski når vi var der på tirsdagen.


#10

emm sa for siden:

Supert! Da satser vi på at det blir bra!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.