Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Frøy sa for siden:

God morgen. Er på hjemmekontor, men tror ikke jeg skal være her lenge før jeg stempler ut og tar med meg jentungen på stranda, vi vet jo ikke om det er de siste gode soldagene vi får i sommer og da skal jeg iallfall nyte dem. Har funnet meg en plass på favoritt stranden hvor det er plass til hengekøy, og det var helt fantastisk nydelig å bare henge der i går mens jentungen koste seg i sjøen.

Senere skal vi til en vennefamilie og grille ved naustet deres. Må finne de lysglimtene som er for tiden.


#3

løve70 sa for siden:

God morgen:)
Har fri i dag - må nyte den nest siste sommerdagen i denne omgang. Skal snart kjøre arvingen til stallen og så tar jeg ut på en liten fjelltur. Deretter solsenga :)


#4

Addison sa for siden:

God morgen! :) Jeg er på kontoret, sommer ute må som vanlig være der uten meg, men satser på å nyte morgendagen. Denne juni-måneden har vært helt magisk, synd man ikke bare kunne ta helt fri og nyte været. Tilbake til mer normal, norsk sommer over helgen, ser det ut for. :nemlig: Gleder meg veldig til helg. Akkurat 4 uker til feriestart, kan ikke tenke for mye på det nå.


#5

Fersken sa for siden:

Travel hjemmekontordag, det er mange som vil ha ting ordnet før de tar ferie i tillegg til de tingene som kommer ekstra med diverse støtteordninger nå. Da passer det bra at borettslaget har hyrt folk til å snekre ett eller annet på uteområdet rett utenfor her, så jeg er riktig sikker på at konsentrasjonsspennet er mellom hvert spikerslag og plankesaging.


#6

Tjorven sa for siden:

Jeg er på plass på hjemmekontoret. Jeg skal komme meg gjennom en rapport som har vært til gjennomlesning i prosjektgruppa mi, og innspillene deres spriker i alle retninger. Og nå skal jeg sy dette sammen til en enhetlig tilbakemelding til de som skal ferdigstille rapporten. Det er definitivt en utfordring.

Jeg har fremdeles flere uker til ferie, men det er helt greit. Jeg tar korte kaffepauser i sola på terrassen og kjenner at hjemmekontor er helt greit.


#7

Tjorven sa for siden:

:rofl:

Og så har jeg sjekket spamfilteret mitt. Jeg har fått en veldig streng e-post om at noen har avslørt meg i utroskap og at det finnes en video av dette. Hvis jeg ikke snarest betaler 3879 dollar i bitcoins, så kommer videoen til å publiseres på youtube og facebook.

Jeg lurer på i hvilken parallell verden dette har skjedd, for jeg har ikke fått med meg at jeg har hatt noe forhold til andre enn han jeg er gift med.


#8

star sa for siden:

Skulle hatt med kake på jobb i dag, men den turte jeg ikke. Den ble plutselig stekt alt for mye selv om den stod vesentlig kortere. Skjønner ikke hva som skjedde. Temperaturen stod riktig.


#9

Martis sa for siden:

Jeg har fått en lignende mail, Tjorven, noen som har funnet et eldgammelt passordet som jeg brukte for 100 år siden og funnet masse nakenbilder av meg! Og nå må jeg betale ellers blir det sendt til jobb og venner og familie. :knegg:


#10

vixen sa for siden:

På kontoret. Guttene er ferdige med fotballskole idag. Har vært varme dager på banen. Jeg skal ut å spise med kollegaer i ettermiddag. Blir hyggelig.


#11

Tjorven sa for siden:

Knerten har hatt en uke med sløveferie, og da det i går kom tilbud fra det lokale idrettslaget om en sportsuke hvor man tester ut nye idretter hver dag, så var han svært enkel å få med. Han skjønner nok at 8 uker med en så slapp hverdag blir i overkant selv for ham.


#12

Blondie sa for siden:

Jeg har også hatt en ukes sløveferie og har ingen planer om aktivitet i nær fremtid. Noen rusleturer i ny og ne og utagerende boksluking får holde.


#13

Frøy sa for siden:

Min ellers så stille strand er innvandret av mye folk, men vi har fått plassen med trær og har fått opp hengekøyene og nyter livet.


#14

ingling sa for siden:

Sløveferie høres helt nydelig ut. :drømme:

En uke igjen på jobb her, motivasjonen er så som så men det er nok å gjøre. Får krysse fingrene for at det ikke blir jobbing i ferien, tenker jeg! Minsten er på SFO en uke til, mens eldste surrer rundt og sløver her hjemme.


#15

millact sa for siden:

Jeg har lekt rørlegger på badet nede. Ikke rart det luktet fra vasken. Nå er rørene rene og ikke minst skrudd sammen igjen. For en drittjobb!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.